Avond visjurk

Avond visjurk

De spectaculaire visjurk of zeemeerminnenjurk verdient terecht een leidende positie onder andere avondjurken. Zo'n stijl werd modieus in het midden van de jaren vijftig van de vorige eeuw. De basis was gekleed in prinsessenstijl. Het belangrijkste verschil is dat de rok in de visjurk zich dramatisch uitzet van de knie tot de bodem.

Functies en voordelen

Na het kiezen van een jurk van een stijl "zeemeermin" als een jurk, zal vrouwen van de mode van onze tijd niet blijven zonder aandacht van vreemden. In zo'n jurk kun je veilig naar een plechtige gebeurtenis gaan, naar het theater of naar het officiële banket.

Door het exterieurdesign lijkt de jurk echt op het beeld van een vis of zeemeermin. De bovenkant in de vorm van een korset benadrukt effectief de lijn van de borst en vestigt de aandacht op de dunne taille. De rok van de jurk in de vorm van een "staart" trekt ieders ogen naar de heupen van de vrouw.

Aanpassen

Style "fish" is geschikt voor eigenaren van modelfiguren, maar ook voor grote meisjes. Een jurk met een vergelijkbare snit ziet er spectaculair uit bij meisjes met figuren als 'driehoek' en 'rechthoek'. Vertegenwoordigers van de modewereld bevelen geen jurk in zeemeermin-stijl aan meisjes met kleine borsten en vrouwen met een "omgekeerde driehoek" -figuur aan, aangezien dit model visueel de schouders benadrukt en de onevenredigheid van de figuur nog sterker benadrukt.

model

De stijl van "vis" is zo populair geworden onder de eerlijke seks dat de ontwerpers veel verschillende modellen jurken hebben gemaakt in de stijl van het jaar. Meest populaire modellen:

Jurk met open rug

Deze jurk is speciaal gemaakt voor meisjes die trots kunnen zijn op hun figuur. De uitsparing aan de achterkant kan rond zijn, V-vormig, asymmetrisch, met verschillende weefpatronen, in de vorm van een druppel. Hoe groter de halslijn, hoe meer sexy en spectaculaire avondoutfit.

Een schouderband jurk

Deze stijl van kleding benadrukt de mooie vrouwelijke nek en elegante schouders.

Jurk met lange mouwen

Deze stijl verdient speciale aandacht. Een lange jurk met mouwen combineert tonen van verfijning, bescheidenheid en tegelijkertijd seksualiteit. De jurk met een lange mouw en een V-hals op de borst ziet er indrukwekkend uit - deze combinatie richt zich op de nek en borst. Jurk met een lange mouw spreekt van extravagantie.

Jurk met basky in de taille

Deze stijl geeft het beeld van vrouwelijkheid, benadrukt de taille en de heupen.

Jurk transformeren met een afneembare rok

Het originele ontwerp van de jurk laat fashionista's niet onverschillig. Een vergelijkbaar model combineert twee jurken tegelijk. De korte jurk wordt aangevuld door een pluizige rok, die, indien nodig, kan worden losgemaakt.

Werkelijke kleuren en afwerkingen

Voor een avondjurk past elke kleur. Om er harmonieus uit te zien, zou je de voorkeur moeten geven aan tinten die overeenkomen met het kleurtype van het meisje.

Sommige vrouwen proberen via een bepaald beeld hun gevoelens of innerlijke toestand tot uitdrukking te brengen.

Rode kleur komt overeen met passie, ongeremde energie. In de rode jurk, zal het meisje zeker het middelpunt van aandacht worden bij elke viering.

De blauwe kleur weerspiegelt de aristocratie, het is opvallend in zijn diepte, het trekt naar zichzelf.

Kleur ivoor symboliseert de verfijnde en verfijnde smaak van het meisje.

Zwarte kleur benadrukt de elegantie van het beeld, als u de juiste accessoires en sieraden kiest.

Om de afbeelding expressiever te maken, kunt u decoratieve ornamenten toevoegen: steentjes, kralenborduurwerk, steenafwerking, kanten inzetstukken. Het decor past alleen op één element van de jurk (korset, taille of volledige rok), anders kan de jurk zijn elegantie verliezen.

Stoffen en texturen

Vandaag de dag op een manier met veel verschillende opties voor jurken, zeemeermin.Uit zoveel stijlen kan elk meisje het meest geschikte model voor haar vinden. Lichtgewicht stoffen worden voornamelijk gebruikt voor jurken in een jaarstijl: zijde, satijn, satijn, chiffon, batist.

Wat te dragen

De jurkvis op zich is heel spectaculair, dus het is belangrijk om het niet te overdrijven met accessoires. Onder zo'n outfit passen schoenen met elegante hakken en met een gesloten teen moeten schoenen één toon of één toon lichter zijn dan de kleur van de jurk.

De handtas is beter om een ​​klein formaat te kiezen, terwijl het niet nodig is om te heldere modellen te kiezen. Helderheid wordt alleen gerechtvaardigd als de outfit zelf is gemaakt in rustgevende tinten en er geen onnodige decoratieve elementen zijn. Sieraden moeten overeenkomen met de stijl van de jurk. Bijvoorbeeld, samen met een gesloten bovenkant, zal een lange rij kralen passen. Je kunt een mooie ketting aan de jurk dragen met blote schouders. Oorbellen en een massieve armband zijn geschikt.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan kapsel. Van zo'n kant, stylisten aanbevelen hoge kapsels, een gevlochten vlecht met verschillende haarlokken vrijgegeven.

Nieuwe items van ontwerpers

De zeemeerminnenstijl wordt actief gebruikt door beroemde ontwerpers tijdens het maken van nieuwe collecties. Zo benadrukte Oscar de la Renta met een asymmetrische snit van jurken het beeld van 'vis'. Christian Dior heeft het modellengamma van japonnen-jurken gevarieerd met baskisch. In deze jurken zien meisjes er vrouwelijker en verfijnder uit.

Stijlvolle afbeeldingen

Veel wereldberoemde sterren dragen visachtige jurken. Een goed voorbeeld is een lange smaragdgroene jurk, verlicht op de rode loper. Klassieke stijl, versierde halslijn en verticale reliëfs - al deze details zorgen voor een verfijnd silhouet van de zeemeermin.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses