Dress-fish - romantiek in trend

Dress-fish - romantiek in trend

Kenmerken van stijl

Dress-fish heeft verschillende andere namen: zeemeermin, jaar, trampet. Zo'n jurk in het bovenste deel past helemaal in de figuur, en ongeveer ter hoogte van de knieën breidt hij uit en strekt zich uit naar de vloer. Op het hoogtepunt van populariteit was dit type jurk in de jaren vijftig van de twintigste eeuw. De basis voor de creatie van een zeemeerminnenjurk was een jurk die de 'prinses' werd genoemd. Maar de 'prinses'-rok breidt zich uit naar de taille.

Het belangrijkste voordeel van de zeemeerminnenjurk is de aanwezigheid van een korset, waarmee het mogelijk is om de figuur een vrouwelijkere vorm te geven en deze eruit te laten zien als een zandloper, die wordt beschouwd als het ideale type vrouwelijke figuur.

De jurk is perfect voor eigenaren van brede heupen en breekbare schouders, de stijl zal alle gebreken van de figuur verbergen en het visueel een perfecte vorm geven. Over het algemeen is zo'n jurk geschikt voor verschillende vormen, in elk geval verlengt het het silhouet en geeft het het meisje meer slankheid, terwijl de nadruk vooral ligt op de heupen.

Populaire modellen

De jurk-vis is erg populair bij de mooie helft van de mensheid, en daarom zijn verschillende soorten van deze prachtige outfit gemaakt door de handen van ontwerpers. De meest voorkomende opties zijn:

 • Kleed je aan met bask. Dit type benadrukt met succes de heupen en de taille, waardoor vrouwelijkheid en elegantie ontstaat.
 • Lange mouw Dit model is een voorbeeld van de meest succesvolle combinatie van verfijning, bescheidenheid en tegelijkertijd seksualiteit. Als je een mooie hals en borst hebt die veilig kunnen worden getoond, dan zal deze jurk met een V-vormige halslijn je helpen aandacht te trekken naar de mensen om je heen. Modellen met slechts één lange mouw zien er extravagant uit.
 • Met een riem op één schouder. Het zal helpen om de mooie nek en schouders te demonstreren en de aandacht erop te vestigen.
 • Jurk met een afneembare rok. Een dergelijk ongewoon ontwerpbesluit kan niet over het hoofd worden gezien. In deze jurk make-up een geheel op hetzelfde moment twee opties voor kleding. Dit is een korte elegante jurk die desgewenst kan worden gebruikt met een afneembare volledige rok.
 • Met een open rug. Voor dames die trots zijn op hun figuur, is deze optie het meest geschikt. De uitsparing aan de achterkant geeft het beeld een nog spectaculairder en charmanter uiterlijk. De vorm van de uitsparing kan het meest divers zijn: rond, V-vormig, asymmetrisch, met verschillende patronen, in de vorm van een druppel.

Werkelijke kleuren

Als het gaat om het kiezen van de kleur van de avondjurk, is het de moeite waard om te zeggen dat elke kleur relevant zal zijn. Het belangrijkste is dat het goed past bij het uiterlijk van de modieuze vrouw en naar haar smaak is. En sommige meisjes proberen te zeggen over hun gevoelens en gemoedstoestand met behulp van kleur. Onder de meest populaire en meest voorkomende kleuren voor avondkleding kan worden geïdentificeerd:

 • Red. Rood in en van zichzelf, kleding gemaakt in deze kleur trekt altijd veel aandacht. Als je niet bang bent voor de mening van andere mensen, dan is deze optie voor jou. Het betekent passie en ongeremde energie.
 • Black. Het maakt het beeld eleganter, mits u correct geselecteerde sieraden en andere elementen van de kleding hebt geselecteerd.
 • Blue. Op zichzelf is de kleur vrij rustig, hij ziet er niet zo uitdagend uit als bijvoorbeeld rood, maar tegelijkertijd trekt blauw de diepte aan, geeft het notities van aristocratie.
 • Emerald. Het is een universele kleur, omdat de smaragdgroene jurk geschikt is voor elke gelegenheid en op elk moment van het jaar. Net als zwart, het is zeer elegant en zelfs enigszins vintage.

lengte

Als we het hebben over lengte, dan suggereert het silhouet van een zeemeerminjurk dat deze outfit niet kort zal zijn, de meeste modellen hebben een vloerlengte

Materialen en facturen

Momenteel zijn er vele variëteiten van dress-fish. Uit dit bereik zal elke vertegenwoordiger van de mooie helft van de mensheid een klein ding kunnen vinden. Voor de vervaardiging van jurken in deze stijl meest gebruikte lichte stoffen zoals:

 • zijde
 • satinet
 • atlas
 • chiffon
 • batist

Bovendien kun je deze outfit ontmoeten in de stijl van het jaar, gemaakt met behulp van kant. Zo'n delicaat materiaal combineert idealiter met een elegant silhouet, waarbij alle rondingen van de figuur worden herhaald en het beeld van vrouwelijkheid wordt gegeven.

Hoe te kiezen: tips

Het is veilig om te zeggen dat deze stijl een van de moeilijkste is. Hij suggereert een goede meisjesfiguur. Op mooie dames met meer smakelijke vormen zit zo'n jurk ook goed, maar alleen op de conditie van een dunne taille en een hoogte die niet lager is dan het gemiddelde. Wat korte meisjes betreft, is het aan te raden hun aandacht te richten op andere vormen van knippen. En tot slot zou ik eraan willen toevoegen dat wanneer je dit ding voor jezelf kiest, je er altijd rekening mee houdt hoe comfortabel het voor je zal zijn om erin te dansen, omdat het strakke silhouet de neiging heeft bewegingen vast te houden.

Wat te dragen

Een zeemeerminnenjurk is een zeer effectief kledingstuk, dus het belangrijkste bij accessoires is niet overdrijven, alles is goed met mate.

Stijl in detail

Kapsel. Met zo'n outfit zullen hoge kapsels en interessante vlechten met verschillende losse strengen er geweldig uitzien.

Schoenen. Met deze jurk wordt de beste combinatie van hoge hak schoenen met gesloten teen. Het is het beste als de schoenen dezelfde kleur hebben als de jurk of iets lichter.

Accessoires. Het wordt afgeraden om dit beeld aan te vullen met een te massieve of lichte tas. Het is het beste om te kiezen voor een kleine nette handtas. Als de jurk zelf echter in rustgevende kleuren is gemaakt, kunt u met levendiger tinten experimenteren.

Sieraden kiezen op basis van de stijl van de geselecteerde kleding. Lange kralen worden benadrukt aan de jurk met gesloten bovenkant. Openen kan een ketting omdoen. Oorbellen en een massieve armband zullen er ook geschikt uitzien.

Stijlvolle afbeeldingen

Veel beroemdheden maken hun keuze ten gunste van jurken met deze stijl. Een goed voorbeeld is de smaragdgroene jurk die op het tapijt is verlicht. Het heeft een decolletédecor en een klassiek silhouet, dat over het algemeen een elegante versie van de jurk creëert.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses