Jurkjes met hoge taille voor vrouwen met obesitas

Jurkjes met hoge taille voor vrouwen met obesitas

verhaal

Jurkjes met hoge taille hebben een zeer lange geschiedenis. Een van de eerste meer dan vierduizend jaar geleden, begonnen vrouwen in het oude Egypte dergelijke stijlen te dragen. Hun jurken, gemaakt van fijn linnen, hadden een lange rok die het lichaam passend maakte en onder de borst bond. Hoge taille was niet minder populair in het oude Griekenland en in het oude Rome, waar op dat moment buitengewoon mooie dijen en lange benen als ongebruikelijk mooi werden beschouwd.

Hoge taille keerde periodiek terug naar de mode en verdween daaruit. Het was op het hoogtepunt van zijn populariteit tijdens de Renaissance in de 13e-15e eeuw en in de 18e eeuw als onderdeel van de luxueuze Empire-stijl. Moderne mode integreerde ook perfect de middeleeuwse modellen van jurken met een hoge taille.

Wie zal gaan

Het is moeilijk om een ​​vrouw te vinden die niet past in een jurk met een hoge taille. Zijn nadrukkelijk vrouwelijke silhouet transformeert een vrouw en benadrukt de beste deugden. Zulke modellen zijn geschikt voor vrouwen, zowel slank als vol, zowel lang als eerlijk geslacht van kleine gestalte.

De jurk met een hoge taille omhelst perfect dezelfde parameters van de borst-taille-heupvorm op het type rechthoek. Het geeft duidelijk de taillelijn aan, visueel maakt het slanker, en borst en heupen dikker.

Omdat hoog-getailleerde jurken perfect extra heupen verbergen, taille verminderen en benen verlengen, zijn ze een van de meest geliefde modellen van gewelfde meisjes en vrouwen geworden, en de verscheidenheid aan modellen stelt u in staat om een ​​jurk te kiezen voor elke gelegenheid en voor elk seizoen.

Hoge taille is een echte vondst voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Met dit model kunt u een kleine buik voor nieuwsgierige ogen verbergen en een grote mooi markeren, niet belemmeren en geen overlast veroorzaken.

Typen en stijlen

Sundress is perfect voor de hete zomer. Vliegende rok belemmert geen bewegingen en maakt een comfortabele wandeling bij warm weer. Jurk kan een strand zijn, 's avonds en voor dagelijks gebruik op het werk. Het strippen van schouders en het verbergen van benen, lange overgooiers met een hoge taille helpen om een ​​romantisch vrouwelijk beeld te creëren.

Een jurk met een hoge taille voor zwaarlijvige vrouwen is een uitstekende optie voor een elegante kledij om op kantoor te werken en is perfect voor elk officieel evenement. Een dergelijk model past vrij goed bij de figuur en benadrukt de uitstekende delen ervan. Voor vrouwen met prachtige vormen, een jurk van gemiddelde lengte tot het midden van de knieën of lichtjes bedekken hen is perfect.

Hoog getailleerde avondjurk is de beste keuze voor vrouwen met obesitas. Lengte van de vloer, het trekt visueel de figuur en brengt de verhoudingen van het lichaam tot het ideale. Met een verscheidenheid aan modellen kun je een vrij discreet beeld creëren, en niet bescheiden met een slimme halslijn.

Cocktailjurken met een hoge taille kunnen in sommige gevallen de rol van avond spelen. Hun lengte valt niet onder de knie. Soms laconieke cocktailjurken kunnen worden gebruikt als kleding om op kantoor te werken of als casual outfit om te wandelen en te winkelen.

Hoe te kiezen

Een van de belangrijkste voordelen van jurken met een naar boven verschoven taillelijn is het vermogen om een ​​volle buik te maskeren. Voor vrouwen met een overmatig volume op de maag, is een jurk met een taillelijn direct onder de borst het meest geschikt. Een meisje en een vrouw met een peerachtig figuur kunnen kiezen voor een model met een taille die 5-10 cm van de borstlijn wordt verlaagd.

Lichte en vloeiende stoffen helpen om de volle dijen te maskeren. De meerlaagse rokken en de overvloed aan ruches zijn ongewenst in de aanwezigheid van prachtige vormen.Dikke vrouwen moeten de voorkeur geven aan enkellaagse jurken met een hoge taille, die de gebreken van de figuur vakkundig verbergen en de waardigheid ervan benadrukken.

Traditioneel letten volle meisjes en vrouwen op de zwarte kleur, die het volume verbergt. Ontwerpers en stylisten bieden vrouwen met formulieren om niet te blijven stilstaan ​​bij het klassieke zwart, maar om te experimenteren met andere donkere kleuren: blauw, groen, bordeaux.

Correct geselecteerde afdrukken helpen ook om de vorm te corrigeren. De algemene regel voor alle zwaarlijvige vrouwen is dat de richting van de afdruk verticaal moet zijn en horizontale strepen of een horizontaal patroon alleen het volume vergroten.

Visueel de nek strekken en een mooie halslijn maken om jurken met een V-hals te helpen. Ook als accessoires voor de nek mogen geen korte kettingen, kralen en kettingen worden aangetrokken. Ideaal zou zijn als de decoratie zich op de uitgesneden lijn of in de nabijheid daarvan bevindt.

Stijlvolle afbeeldingen

Een witte jurk, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is geen taboe voor vrouwen met obesitas. Genaaid van een glad elastisch materiaal, verslaat het smakelijk de luxueuze borsten met een asymmetrische halslijn met een geureffect en stroomt van de taille naar de vloer. Mooie accessoires voegen chic toe aan deze afbeelding.

De klassieke zwarte kleur van dit model is verdund met een originele inlage met grote bloemen in zwart en wit. De print richt zich op de borst en mooie schouders, en de rechthoekige inzet in het midden van de rok vernauwt de onderkant visueel. Verlenging van het achterpaneel van de rok geeft het beeld extra extravagantie.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses