De duurste en mooiste jurken ter wereld - TOP 10

De duurste en mooiste jurken ter wereld - TOP 10

Jurk voor dames als diamant voor kostbare sieraden - het is de belangrijkste bevestiging van haar stijl, bewijs van status en de verpersoonlijking van schoonheid. En om een ​​diamant te laten schitteren in het licht van vele facetten, heeft deze een behoorlijke snit nodig, die veel mankracht en middelen vereist.

De beste ontwerpers van de wereld proberen, net als ervaren juweliers, jurken te maken die in schoonheid kunnen concurreren met de meest verfijnde edelstenen. Hun kosten overtreffen soms de prijs van luxe sieraden, maar perfectie is echt onbetaalbaar. Alleen de machtigen kunnen zich zulke jurken veroorloven, en we zullen slechts een beetje proberen de perfectie te raken en de tien duurste en mooiste jurken ter wereld te beschouwen.

10e plaats - Oscarwinnende jurk voor 1,5 miljoen

Kostbare outfit voor de ceremonie, Oscar verwierf voor zichzelf de beroemde actrice Naomi Watts. De makers van het luxe meesterwerk zijn de ontwerpers van het modehuis Armani. De snit van de jurk is zowel eenvoudig als buitengewoon.

De nauwsluitende en smalle rok op de grond met een trein liet de actrice een prachtige vorm van het silhouet vertonen. Daarachter bevindt zich een ovale snede, die het bijna mogelijk maakt om de achterkant bloot te leggen, maar het belangrijkste hoogtepunt van de kleding is het decollete. De rechter schouder van het meisje bedekt een kleine mouw en de linkerkant is volledig bloot aan het lijfje. Als gevolg hiervan wordt een zeer ongebruikelijk visueel patroon gevormd, waarbij de halslijn wordt ingekaderd. De outfit is grijs en de diamanten, die overal in de jurk zitten, laten je genieten van de pracht van de glinsterende veelkleurige schitteringen in het licht.

9e plaats - kleed Marilyn aan voor 1,6 miljoen dollar.

Dezelfde outfit waarin de legendarische Monroe "Happy Birthday Mr President" zong, creëerde een ontwerper uit Amerika, Jean Louis, op speciale bestelling van de actrice. Geïnspireerd door de films van de beroemde diva, besloot de ontwerper om een ​​jurk te naaien die haar charmes het best zou benadrukken. De ongelooflijk dunne zijde van vleeskleurig huidde de figuur van de actrice van borst tot teen, als een tweede huid. De luxueuze lijnen van het silhouet waren iriserend in het licht omdat het weefsel was bezaaid met 6000 diamantdeeltjes. De startprijs van de jurk was 12 duizend dollar, wat in 1961 een ongelooflijk kostbaar genoegen was.

8ste plaats - elegante openhartigheid voor 1,8 miljoen dollar.

Zwarte doorschijnende jurk in de vloer van Maria Grachfogel onderscheidt verschillende originele kenmerken. De centrale snit in de voorkant van de jurk, die de benen blootstelt aan de heupen. Een lange rok aan de achterkant van de outfit die uitsteekt uit de heup, waardoor een fishtail-effect ontstaat. Frank lijn van de halslijn, die een V-vormig lijfje is, die alleen de borst bedekt, evenals een volledig blote rug. De jurk is versierd met een kostbaar wit patroon dat perfect harmonieert met de doorschijnende achtergrond van de jurk. Het hoogtepunt van de kleding is een zijden korset, dat is versierd met een strooiing van tweeduizend diamanten.

7e plaats - Marilyn ontwikkelt jurk voor 4,6 miljoen dollar

Deze jurk werd zo populair dat Merlin erin gekleed werd besloten om te vereeuwigen als een monument in Chicago. Een shot uit de film "The Seven Year Itch", waar de geplooide rok van de kleding zich ontwikkelt vanuit de luchtstroom van het ventilatiesysteem, werd bewaakt door miljoenen mensen. De jurk zelf onderscheidt zich door een vrij eenvoudige snit - een V-vormige decollete gebied, benadrukt luxe vormen, evenals riemen, gewikkeld rond de nek. De lengte van de jurk laat de luxe van de enkels van de actrice zien.

6e plaats - zware luxe voor 5,6 miljoen dollar.

De outfit, wiens gewicht niet bestand is tegen elke fragiele dame, is bedacht door de Britse modeontwerper Debbie Wingham. 13 kilogram jurk gemaakt van zwarte crêpe de chine, satijn en chiffon is handgemaakt.De jurk is versierd met een kostbaar patroon bestaande uit zwarte en witte diamanten genaaid met gouden draden. De jurk heeft een andere originele snit. Het is strapless, met een bask, en de rok heeft een kleine gleuf die het been blootstelt aan de knie.

5e plaats - huwelijksfierheid voor 8,5 miljoen dollar.

Trouwjurk, die wordt erkend als een van de duurste ter wereld, toonde de wereld de beroemde Japanse ontwerper Ginza Tanaka. In de aansluitende jurk gesneden op dunne bandjes, brengt een verscheidenheid van ongewone textuur van de hals en mouwen. De doorschijnende stof siert de nek en armen, en deze pracht wordt omlijst door een verstrooiing van zeldzame diamanten en parels. Onderscheiden door de ongewone en rok-outfit. Het is versierd met een dunne laag en geeft het beeld van gewichtloosheid. De rok zelf is andere pracht, maar niet te groot.

4e plaats - een geweldig web voor 9 miljoen dollar.

Ongelooflijk eerlijke en originele kleding van de Engelse ontwerper Scott Henshall op de première van de film "Spider-Man 3" onovertroffen Samantha Mamba. Het gebeurde in 2004, maar de outfit spreekt nog steeds tot de verbeelding van mode-critici en het publiek. Geen wonder, want in termen van knippen lijkt het meer op niet eens een jurk, maar een gewoon web. Het is bezaaid met de waarheid in een verstrooiing van drieduizend zwarte diamanten, die geweven zijn in de witte draden van een jurk, zoals een web, en zijn kosten volledig rechtvaardigen. Volgens Mamba zelf was de jurk, ondanks zijn openhartigheid, ongelooflijk comfortabel om te dragen.

3e plaats - trouwjurk voor 12 miljoen dollar.

De top drie sluit de echt kostbare trouwjurk. Voor het eerst liet kostbare outfit de wereld zien tijdens de modeshow voor het huwelijk, die in 2006 in Los Angeles plaatsvond. De makers van de jurk, juwelier Martin Katz en ontwerper René Strauss, hadden geen spijt van hun meesterwerkdiamanten, waarvan het totale gewicht 150 karaat was. De sneeuwwitte jurk heeft geen riemen, past verleidelijk in de figuur en breidt zich uit rond de heupen, waardoor een trendy silhouet ontstaat zoals een vis. Deze jurk is exclusief van zijn soort, maar heeft ondanks de leeftijd van tien nog geen koper gevonden. Het is perfect te combineren met een chique sluier, die een vrij grote breedte en lengte heeft.

2e plaats - onovertroffen abaya-jurk voor 17,6 miljoen dollar.

Nationale islamitische kleding, opvallende luxe in alle opzichten, is gemaakt door de Britse ontwerper Debbie Wingham.

De radicale zwartheid van de jurk in de vloer wordt verdund door de rijen kostbare bloemen die langs de rand worden uitgelijnd. De ontwerper heeft 2 duizend diamanten uitgegeven aan hun creatie, waaronder wit, zwart en zeldzaam rood.

V-hals, getailleerde snit, rechtlijnige rok en lange cape met doorschijnende mouwen creëren een vrij strikte, maar toch zeer elegante look. De prijs van de jurk draagt ​​ook bij aan het feit dat het is genaaid met echte gouden draden.

1e plaats - "Nightingale" ter waarde van $ 30 miljoen.

De jurk, die wordt herkend als de duurste ter wereld, is van zijde en taft van een Maleisische modeontwerper Faizali Abdul genaaid. Een chique donkerrode outfit met een lange trein onderscheidt zich door een geplooide taille en heuplijn.

De jurk op de bandjes onthult prachtig de halslijn, en de luxe rok is bezaaid met 751 diamanten, het totale gewicht is duizend karaat. Maar het echte hoogtepunt van deze echt luxe outfit is een enorme peervormige diamant met een gewicht van 70 karaat. De jurk heette "The Nightingale of Kuala Lumpur, en het model dat het op de show vertegenwoordigde, lange tijd getraind om de schoonheid van edelstenen het best te benadrukken.

Andere modellen in de TOP dure en prachtige jurken

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses