Hoe een jurk te kiezen om de buik te verbergen?

Hoe een jurk te kiezen om de buik te verbergen?

De vorm van een appel en zijn kenmerken

Een verscheidenheid aan vrouwelijke figuren, soms verrassend. Neem bijvoorbeeld het meest voorkomende type "appel". Hoe is ze? Wat zijn de voor- en nadelen ervan? Welke kleding om uit te kiezen? Dit is slechts een deel van alle vragen die veel vrouwen stellen. De belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn:

 • gebrek aan uitgesproken taille;
 • dunne armen;
 • borstomvang en heupen van dezelfde grootte;
 • tamelijk sterk uitstekende buik;
 • lange benen;
 • platte billen.

Ook voor dit type overtollige kilo's dat behoorlijk wordt ingezameld, omdat ze worden afgezet in het middelgebied op de meest prominente plaats.

Voor vrouwen met een appelfiguur raden veel stylisten je aan om de selectie te stoppen op kleding die het figuur visueel kan verlengen en een zekere harmonie tussen de onderste en bovenste delen van de figuur kan creëren. Met behulp van verschillende accessoires kunt u zich richten op de borst en lange benen. Precies het tegenovergestelde, zou u de taille moeten behandelen.

Voor het prototype "apple" is het hoogst ongewenst om verschillende stijlen van flodderige kleding te gebruiken. Ze is in staat om vormeloosheid te creëren en associeert haar bezitter met een ballon.

Hoe de maag en zijkanten te verbergen: de regels

Bijna elke vrouw met een soortgelijk figuur denkt na over het verwijderen van de zijkanten en buik met een jurk. Als je vergelijkbare functies in de figuur hebt, mag je in geen geval jezelf in stijlvolle kleding opgeven en weigeren. Om een ​​modieuze afbeelding te bereiken, volstaat het om rekening te houden met enkele nuances bij het kiezen van een stijl en kleur.

De voorwaarden van de moderne mode zijn in staat om elke fashionista te voorzien van hun verscheidenheid aan accessoires voor hoogwaardige en natuurlijke correctie. Onder de belangrijkste corrigerende outfits moeten jurken worden genoemd zoals:

 • jurk met een korset;
 • jurk geval;
 • een jurk met een uitgesproken hoge taille;
 • jurk, gemaakt met asymmetrische snit.

Deze jurken hebben het vermogen om het figuur perfect te verlengen en visueel de gebreken in de vorm van de buik en zijkanten te verwijderen. Bovendien weerspiegelt elk van deze typen perfect de borst van de eigenaar en de ronding van de schouders.

Het is vermeldenswaard sommige stijlen van blouses en blouses. De snit van sommige producten zal in staat zijn om hun huid-dichte borst te benadrukken en aandacht te besteden aan de taille. De meest sprekende daarvan zijn:

 • blouses met een hoge kraag;
 • blouses en blouses met verschillende franje of franjes;
 • Tops met een knipsel aanwezig.
 • valse tuniek van lichtgewicht materiaal.

De lengte van elk type soortgelijke kleding moet de taillelijn overschrijden. Anders zullen de uitstekende gebreken van de vrouwelijke figuur een onderstrepend karakter zijn.

Bovendien wordt voor de visuele versmalling van de taille een meerlaagse kledingsoort aanbevolen. Op een strakke strakke top moet je bijvoorbeeld een vrij transparante blouse proberen.

Populaire stijlen en modellen

De meest populaire en vooral handig en relevant voor vrouwen met het type "appel" worden beschouwd als modellen zoals:

 • keizerlijke type jurken - Een perfect passende jurk kan een uitstekende buik maskeren. Door de bestaande snit kan het de beste afleidingsmanoeuvre creëren, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan het benadrukken van de borstkas;
 • Chicago - Favoriete versie van veel vrouwen, met een lage taille en een vrij rechte vrije top. Dit model is perfect voor op kantoor en wordt gecombineerd met elke soort schoenen met hakken en wiggen;
 • ballon - nogal een eigenaardige outfit. Het wordt als het meest relevant beschouwd in de zomer.De visuele vorm in de vorm van een "vat" zal een uitstekende oplossing zijn voor probleemheupen en uitstekende buik. Bovendien is het redelijk comfortabel vanwege de luchtigheid.

Met gordijnen

Draperie op elke jurk is een soort onzichtbare hoed voor een vrouw met probleemgebieden. Het heeft de unieke eigenschappen om alles wat onvolmaakt en krom is te verzachten. De lijnen zijn ook merkbaar verzacht en de uitpuilende buik is volledig gemaskeerd.

Draperie is geschikt voor vele soorten jurken, vooral de Empire-stijl jurk is extravagant. Op zo'n jurk begint draperie in de regel op borsthoogte, vanwaar het de verticale lijn naar het midden van het silhouet plaatst. Met deze optie zal de buik op de beste manier worden vermomd.

De voorkeur gaat vooral uit naar dunne stoffen. Het is van hen dat er vrij elegante outfits worden verkregen die zonder problemen kunnen worden gedrapeerd.

Een van de meest relevante draperieën is over de schouder draperen. Zo'n afwerking kan niet alleen de uitpuilende buik verbergen, maar ook een ander soort fout als brede schouders. Ook vermeldenswaard zijn een paar basistypes van gordijnen:

 • wrap drape;
 • draperie chiton;
 • draperie - rocker;
 • drape zijzoom;
 • sector draperie.

Hoe buik te trekken

Een vrij algemeen probleem met een uitpuilende buik zorgt ervoor dat veel vrouwen op verschillende manieren zoeken. In feite manieren om de taille te verminderen en de maag zo plat mogelijk te maken.

Natuurlijk is het vermeldenswaard de verschillende fysieke oefeningen en diëten die hun eigen waarde hebben. Maar ze zullen niet het operationele resultaat geven dat zo noodzakelijk is. In dit geval is het de moeite waard om naar het unieke linnen met een strakke silhouetstructuur te kijken. De meest relevante kunnen genoemd worden:

 • afslank slipje;
 • lichaam;
 • riemen met strakke werking;
 • strakke en praktische korsetten;
 • Graces.

Als je 's avonds en een nauwsluitende jurk uit wilt gaan, wordt je silhouet getransformeerd met behulp van een naadloos make-upondergoed.

Stijlvolle afbeeldingen

Elke vrouw wil zich houden aan mode en er in elke situatie onweerstaanbaar uitzien. Om dit te doen, moet je soms genadeloos werken aan jezelf en aan de keuze van geschikte kledij. Als je bijvoorbeeld een vrij lange rode jurk neemt, kun je een onuitsprekelijk beeld krijgen.

Deze jurk zal de meest elegante decoratie zijn die zal worden gemarkeerd door iedereen die je onderweg tegenkomt. Zijn gelukkige eigenaar zal altijd in het middelpunt staan ​​van de aandacht van de vele aanwezigen bij het seculiere samenzijn of feest. De combinatie van rode kleur en de lengte kan mysterie en mysterieuze lichtheid creëren bij elk meisje. Niet voor niets, zelfs bij de meest geavanceerde modeshows, waren het de rode gewaden die de nadruk legden op alle vrouwelijke gratie en schoonheid.

Het beeld van een "appel" in een bustierjurk is niet minder prachtig. Het leek vrij recent, deze stijl versierd op de meest modieuze catwalks als een elegante belichaming van vrouwelijke perfectie. Maar nu in het meest dagelijkse leven, geven veel vrouwen van de mode het hun voorkeur. Deze eigenaardige zakelijke stijl is een soort levenslijn geworden voor vrouwen met bepaalde figuurlijke gebreken. In zo'n jurk wordt je figuur onderstreept en aantrekkelijk, en zelfs de meest ernstige criticus zal de gebreken niet opmerken.

De grote ontwerper Donatello Versace heeft herhaaldelijk zijn voorkeur voor de jurk van de bustier laten zien. Veel van zijn outfits geven het onweerstaanbare silhouet en de romantiek aan het schone geslacht.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses