Sportjurken 2019

Sportjurken 2019

Sportkleding is een van de meest comfortabele, handige en praktische. Er verscheen echter een andere trend in deze richting, die naast praktisch en gemak ook schoonheid en spectaculairheid heeft - sportjurken.

Ze braken door in de modewereld en wonnen ongelofelijk snel de sympathie van vele liefhebbers van mooie en comfortabele kleding, waaronder beroemde sterren. Jurken in sportstijl zijn nu bijna overal te zien. En dit is heel natuurlijk en gerechtvaardigd, want er zijn veel positieve eigenschappen in dergelijke jurken.

Stijlkenmerken

Een van de belangrijkste kenmerken die sportjurken van elkaar onderscheiden, zijn de volgende:

 • comfort en gemak. Sportkleding is a priori comfortabel. Dit komt niet alleen door de eigenschappen van de snit, maar ook door de stoffen die worden gebruikt voor het naaien - ze zorgen ervoor dat de huid kan 'ademen'. De sportkleding hindert je bewegingen niet, ook al is het een nauwsluitende snit;
 • eenvoud en duidelijkheid in de lijnen. Deze functie is verantwoordelijk voor het comfort dat de eigenaar van de jurk in een sportieve stijl zal ervaren. Beroemde ontwerpers en modeontwerpers zijn in staat sportkleding seksualiteit en verleiding te geven. Samen met dit is geselecteerd kleuren, accessoires en afwerkingen. Het resultaat is niet een flitsende, onopvallende outfit, maar een aangenaam, ongelooflijk gezellig ding;
 • sportjurken hebben een grote variatie in kleur. Ondanks dit geven de meeste kopers de voorkeur aan tonen van pastel, natuurlijke, warme tinten;
 • ongebruikelijke en interessante soorten sportkleding trekt altijd de aandacht en zorgt ervoor dat u hetzelfde zelf wilt kopen.

Aanpassen

De jurk in sportstijl zal het meest harmonieus op een sportief figuur lijken - gespannen en gematigd gespierd. Maar de eigenaren van dergelijke figuren zijn niet zo veel. Daarom creëren inventieve ontwerpers door de tijd heen alle nieuwe modellen die vrouwen zich met verschillende soorten figuren kunnen veroorloven.

Voor vol

Vrouwen die weelderige en grote vormen hebben, kunnen jezelf niet het plezier veroorloven een sportkleding te kopen. Hiervoor heeft u alleen deskundig advies nodig van een begripvol persoon. Vaak hebben grote maten sportkleding een duidelijk onderscheiden strip op verschillende taillehoogte. Vakkundig de jurk kiezen die je visueel kunt maken met behulp van zo'n band om je lichaam slanker te maken en je taille helderder te maken. Voor dit type figuur wordt sportkleding aangeraden om een ​​sjaal, jas of vest toe te voegen.

Modieuze stijlen en modellen

Meer recent zag sportkleding er saai, eentonig en onaantrekkelijk uit. Dankzij het werk van meesters begonnen deze producten radicaal te verschillen van hun voorgangers. En nu kan elke vrouw met elk type figuur gemakkelijk zelf kiezen wat haar het beste uitkomt.

zomer

Zomerjurk in een sportieve stijl is een handig, gemakkelijk en comfortabel ding, dat in het hete seizoen gewoon onmisbaar is voor een vrouw. Het natuurlijke weefsel waaruit zulke jurken zijn gemaakt, heeft een aantal positieve eigenschappen die het vrouwelijk lichaam in staat stellen om te "ademen", zelfs in het heetste weer. Modellen van sportieve zomerjurken zijn veel: kort, lang, strak, etc. T-shirts en T-shirtjurken verdienen speciale aandacht.

polo

De sportkleding-polo is een langwerpig button-down shirt met een kraag en mouwloos. Dit product beperkt bewegingen niet, verschilt in uitstekend gemak en is geschikt voor rust in de actieve modus.

Met capuchon

Vooral populair won een jurk met een capuchon.Er zijn veel varianten van dit model van sportkleding:

 • lange mouwen;
 • met blote schouders;
 • met inkepingen aan de zijkanten;
 • met decolletage van verschillende diepten, etc.

Een integraal element is slechts één ding - een kap. Deze jurken zien er heel origineel en spectaculair uit.

Met cijfers

Uniforme sportjurken trekken de aandacht van conservatieve persoonlijkheden. Helderder en onvoorspelbaar, actieve en speelse meisjes en vrouwen geven de voorkeur aan iets onconventioneler: stippen, kooien, ornamenten, letters, cijfers.

Jurk tuniek

Dit model is een typische zomerkleding van veel vrouwen en meisjes. Ze redt van de hitte, biedt bewegingsvrijheid en ziet er geweldig uit op een vrouwelijke figuur. Deze jurk kan alleen gedragen worden, of gecombineerd met andere dingen.

Met zakken

Een aanzienlijk deel van sportjurken is voorzien van zakken. Hun aantal kan behoorlijk indrukwekkend zijn, maar dit doet niet af aan het uiterlijk van het product. Jurken met veel zakken worden safaris genoemd. Dergelijke jurken spelen ook een functionele rol.

Overhemdjurk

Een veelzijdige en unieke overhemdjurk is geschikt voor een vrouw met elke vorm. Dit komt door het feit dat een dergelijk product geen goed gedefinieerde taille heeft. Het wordt aan de vrouw zelf gegeven met behulp van verschillende accessoires: sjaals, kettingen, linten, enz. Sportkleding van dit model kan zowel met mouwen als zonder hen zijn.

Nauw aansluitend

De sportkleding met een figuur wordt nog steeds "case" genoemd. Dergelijke producten kunnen verschillende lengtes, top, aanwezigheid of afwezigheid van hoezen, etc. hebben. Ondanks het feit dat ze in de figuur passen, beperken ze op geen enkele manier de bewegingen van hun eigenaar. Houd er rekening mee dat dergelijke jurken visueel een vrouw groter maken.

bruiloft

Trouwkleding in een sportieve stijl impliceert een outfit die de bewegingen van de bruid niet beperkt. Het kan een andere lengte, bovenkant, etc. hebben De versiering van zulke jurken is feestelijk, plechtig, maar niet oververzadigd. De rest van de accessoires voor deze jurk zijn geschikt geselecteerd.

Jurk met zonnejurk

Gemak en bruikbaarheid van deze stijl van sportjurken is onbetwistbaar. Voor hun kleding gebruiken ze verschillende stoffen, die het mogelijk maken om ze om verschillende redenen aan te doen: voor rust, voor een wandeling, voor een feest, enz. Een vrouw in een goedgekozen zomerjurk ziet er licht, luchtig en zorgeloos uit.

Voor sport stijldansen

Sport stijldansen houdt in dat je een massa bewegingen uitvoert. Daarom is het noodzakelijk dat de jurk van de danser ze niet blokkeert, actief zweet absorbeert en de huid laat ademen. Deze eigenschappen zijn eigendom van een modelreeks sportjurken die zijn ontworpen voor actieve bewegingen.

Werkelijke kleuren

Uniforme regels in de kleurkeuze voor sportkleding bestaat niet. Het hangt allemaal af van voorkeur en verlangen. Er moeten echter enkele nuances worden overwogen.

grijs

Neutrale grijze kleur maakt de jurk discreet, aangenaam om te zien. Producten van deze kleur moeten worden aangevuld met geschikte accessoires, en dan zal zelfs de saaie grijze kleur fonkelen met nieuwe kleuren.

zwart

Universele kleur die bij iedereen past. Houd er rekening mee dat zwarte kleur je figuur visueel kleiner maakt. Sportkleding in het zwart vereist ook extra elementen die de afbeelding compleet maken.

wit

De feestelijke witte jurk ziet er plechtig en licht uit en transformeert de vrouw zelf. Overweeg dat de witte kleur u een paar kilogram visueel zal toevoegen.

rood

De kleur van de winnaars en heldere persoonlijkheden die niet bang zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Rode kleur vereist weinig toevoegingen in de vorm van accessoires, het is zelfvoorzienend op zichzelf.

blauw

Een blauwe kleur is behoorlijk rijk. Te donkere tonen kunnen een zekere vermoeidheid aan uw afbeelding geven. Het is raadzaam om de blauwe kleur aan te vullen met een andere.

strepen

De strook op een sportieve jurk kan verticaal, horizontaal, breed of smal zijn.De verticale en smalle stroken verlengen het silhouet visueel, terwijl de horizontale en brede stroken groter worden.

stoffen

Jurken voor sport worden genaaid van praktische stoffen, die heel gemakkelijk te verzorgen zijn. Ook moeten ze uitstekende eigenschappen hebben (verhoogde luchtverversing, het vermogen om niet te worden gekreukeld, enz.). Deze materialen omvatten doek, katoen, jeans, enz.

gebreide artikelen

Gebreide kleding van deze soort heeft verschillende voordelen:

 • niet gerimpeld;
 • springt niet;
 • verbergt figuurfouten;
 • een breed scala aan modellen jurken uit deze stof.

Jurk in sportstijl kan verschillende lengtes hebben. Daarom kan elke vrouw kiezen wat ze wil.

lengte

kort

Sport mini-jurken zijn heel gebruikelijk en vergelijkbaar. Ze vullen de collecties van beroemde modeontwerpers steeds meer aan en worden aantrekkelijk en wenselijk door vele vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid.

midi

De midi-lengte is de lengte die vanaf de knie kan beginnen en eindigt in het midden van het onderbeen. Met dit soort lengte is het erg belangrijk om het correct te kiezen. Een fout in deze kwestie kan leiden tot visueel verlies van uw slanke benen.

Onder de knieën

Jurken onder de knieën zijn in staat om zowel de slankheid van je benen te benadrukken en het hele effect volledig te bederven. Kies daarom een ​​jurk van deze lengte, wees voorzichtig en roep het advies in van een professional.

Lang (maxi)

Een lange jurk in zijn gemak is te vergelijken met een broek. Het is ook comfortabel en gezellig, het beperkt bewegingen niet, het zal helpen om een ​​aantal tekortkomingen te verbergen. Houd er rekening mee dat dergelijke jurken visueel het vrouwelijke silhouet rekken, waardoor het slanker wordt.

Voorkant korte achterkant lang

De jurk van een ongewone snit trekt onmiddellijk de aandacht. Als je mooie benen hebt, zal deze stijl hun harmonie gunstig benadrukken.

Wat te dragen

Deze vraag kan puur individueel worden genoemd. Het belangrijkste om te onthouden is dat het hele beeld met een sportkleding er harmonieus uit moet zien. Excessen leiden tot onbalans en het volledige verwachte effect gaat verloren.

Welke schoenen om te kiezen

Schoeisel speelt een zeer belangrijke rol bij het creëren van een afbeelding in deze stijl. Verkeerd gekozen, heeft ze de macht om de hele look te bederven. Afhankelijk van het kledingmodel dat u kiest, kunt u er lichte sandalen op dragen (op een platte zool, laag platform of zelfs hielen), balletschoenen, mocassins, pumps enz. Eronder.

Onder de sneakers

Sneakers kunnen worden beschouwd als schoenen van gemiddelde ernst, daarom wordt het aangeraden om dienovereenkomstig een jurk voor hen te kiezen. Dit kan een korte jurk zijn met een capuchon, een spijkerjurk of een zomerse jurk met een trapeze. Sneakers kunnen worden aangevuld met een legging.

Onder de sneakers

Lichte, vrouwelijke sneakers passen perfect in een sportieve look. Wees echter voorzichtig: deze schoen heeft een extreem inharmonisch uiterlijk met lange sportjurken. Sneakers moeten je imago niet drukken, ze zijn ontworpen om de juiste aanvulling en laatste accent van de hele look te zijn.

Hoe een volledige afbeelding te maken

Als u wilt dat uw afbeelding volledig is, moet u alle onderdelen correct selecteren. De jurk moet in harmonie zijn met schoenen. Een handtas kan een optioneel accessoire zijn. Het belangrijkste is dat het passend is en correct is geselecteerd. Uiterlijk doet er ook toe: kapsel, make-up, sieraden - alles moet harmonieus in het algehele beeld passen.

accessoires

De sportkleding kan worden toegevoegd met verschillende accessoires: hoofdtooien, schoenen, een tas, enz. Een ervaren ontwerper kan u altijd adviseren over wat precies contact met uw outfit zal opnemen.

schoenen

Bij sportieve jurken is het niet aan te raden om voetzwaaide schoenen te dragen: zware sneakers met dikke zolen, of laarzen met een groot loopvlak. Deze opties zijn alleen geschikt als je jurk er in past.Voor de afgewerkte look zijn topsiders of mocassins, lichte ballerina's, spijkergoed of sandalen geschikt voor een sportieve jurk.

Make-up

Sportstijl verwelkomt niet al te actieve make-up. Natuurlijkheid, natuurlijkheid - dit past perfect in het grote geheel. De juiste toon van het gezicht, licht opgelichte ogen en oogschaduw, en lippenstift in een neutrale kleur - de basisvereisten voor make-up. Sportkleding geeft het beeld een soepel uiterlijk, zodat het niet hoeft te worden verzwaard met kilo's cosmetica.

kapsel

Een kapsel voor een sportkleding maakt je niet nerveus. Een minimum aan complexiteit en meer eenvoud is in dit geval het devies. Een nette bos of een varkensstaart, die in een andere stijl en op een andere manier kan worden gemaakt, zal niet alleen je hoofd versieren, maar ook universele charme en volledigheid aan het beeld geven. Je kunt je kapsel toevoegen en versieren met een bandana, hoofddoek of verband.

Overzicht van gloednieuwe producten

Bedrijven die zich bezighouden met de vrijlating van sportkleding, hebben op dit moment veel te bieden. Sommigen van hen zijn erg populair geworden en hebben veel fans.

Adidas

Merk Adidas heeft een extreem uitgebreide collectie sportkleding. Hoogwaardige materialen voor het naaien van producten, maar ook nieuwe interessante modellen maken het bedrijf aantrekkelijk en gewild bij veel liefhebbers van kwaliteit, merkkleding en prachtige kleding.

Nike

Nike-jurken zijn niet alleen geschikt voor een actieve levensstijl, maar ook voor dates, wandelingen en zelfs gala-avonden. Een groot aantal stijlen, experimenten met kleuren maakten de producten van dit bedrijfsmerk en populair. Nike geeft je de mogelijkheid om iets individueels te kiezen, geschikt voor jou.

Stijlvolle afbeeldingen

Maak een afbeelding met een sportkleding zal geen probleem voor u zijn. Voor een romantische vrouw of meisje is het voldoende om een ​​zomerjurk aan de bandjes te dragen, met een passend kapsel, discrete make-up, een kleine handtas en elegante sandalen.

Koel weer kan je ertoe aanzetten om een ​​spijkerjurk met een legging of een panty te dragen.

Een zwaardere look kan gecreëerd worden door een jurk met capuchon te dragen, aangevuld met sneakers en een bijpassend kapsel.

Als u een afbeelding kiest, moet u uitgaan van uw innerlijke stemming en toestand. En dan worden zelfs de ogen een zinvolle toevoeging aan het geheel.

Celebrity selectie

Bekende persoonlijkheden van sportkleding worden geprefereerd door Kylie Minogue, Kendal Jenner, Rihanna, Kim Kardashian en anderen.Het is duidelijk te zien hoe mooi en elegant de jurken van een sporttype erop lijken. Met een groter deel van waarschijnlijkheid kan worden gezegd dat bijna elke beroemde persoon dergelijke producten heeft.

De sportkleding is niet alleen comfortabel en praktisch, hij is mooi, elegant en spectaculair. Daarom, als u een dergelijk product niet hebt, probeer het dan te kopen. En het zal je veel plezier brengen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses