Losse jurken voor dikke vrouwen

Losse jurken voor dikke vrouwen

Veel vrouwen met prachtige vormen zijn trots op hun uitstekende figuur en geven de voorkeur aan jurken, die het silhouet belasten. Maar zelfs meer dikke vrouwen schamen zich over hun figuur, zelfs als er maar een paar extra kilo's in zitten. Voor deze dames hebben ontwerpers behoorlijk veel geprobeerd en een rij losse jurken gemaakt.

voordelen

Losse jurken kunnen vaker worden aangetroffen bij vrouwen met gewelf. Zoals ze zelf zeggen, beperken losse jurken geen bewegingen, laat je je comfortabel voelen. Maar het grote voordeel van losse jurken is een goede lichaamsvorm, met een brede snit kun je alle gebreken verbergen.

Door een gratis jurk aan te trekken, hoef je niet te denken dat mensen om je heen iets extra's zullen opmerken, ze zullen lachen en een vinger laten zien.

Zelfs als ze vol is, kan een vrouw er stijlvol uitzien en veel gezichten van het andere geslacht aantrekken. Dit zal haar helpen om haar los te maken. In zo'n jurk zal de dame zich comfortabel voelen, glimlachen en schitteren.

Bij warm zomerweer wordt geadviseerde volledige vrouwen vrij uitgesneden jurken te dragen. Het lichaam in hen zweet minder, er is een goede luchtuitwisseling.

model

Een complete vrouw kan zich absoluut elk model van een gratis jurk veroorloven. Denk niet dat je het recht hebt om je alleen in een lange vormeloze jurk te kleden. Dit geldt met name voor die vrouwen die de natuur heeft voorzien van luxe slanke benen. Zelfs volle dames kunnen sierlijke slanke enkels hebben.

Een lange jurk is zeer geschikt voor vrouwen die niet met hun benen willen pronken. De jurk op de grond kan worden aangevuld met een chique halslijn, waardoor de jurk er niet monastiek uitziet.

Een vrij gesneden schede jurk zal perfect gebreken verbergen in de taille en helpen verbergen je buik. Dankzij de dichte stof lossen alle extra elementen van de figuur op en ziet u er elegant en afgezwakt uit. Deze jurk is perfect voor officiële evenementen.

De losse jurktrapeze is een van de meest geliefde modellen voor vrouwen met prachtige vormen. Een jurk van dit type benadrukt de borst en de schouders, verbergt de zijkanten en de buik. Een trapeziumvormige jurk kan lange mouwen hebben om de armen te verbergen.

Een losse jurk met een geur richt zich op de elegante vorm van de borst en verbergt alle gebreken eronder. Om de indruk niet te vol met armen en schouders te bederven, moet je een jurk met een mouw kiezen bij de elleboog.

Kleur oplossingen

Ideale kleuren voor jurken voor eigenaars van prachtige vormen zijn pastelkleuren. Elke pasteltint geeft de afbeelding lichtheid en zachtheid. Pastelkleurige schaduw kan worden aangevuld met een lichte bloemenprint. Vermijd in dit geval een groot cijfer.

Iedereen weet dat zwarte kleding visueel een slanker figuur vormt. Losvallende zwarte jurk helpt om enkele centimeters in de taille of heupen te verwijderen. Maar de jurk hoeft niet per se van boven naar beneden zwart te zijn. Als je een mooie lijn van schouders en borst hebt, kun je contrasterende tinten kiezen: bovenaan - helderblauw, onder - zwart.

Niemand heeft de volledige vrouw geannuleerd of verbannen om vrij uitgesneden jurken met edele groene, bordeauxrode of bruine kleuren te dragen.

Wat te dragen

Wanneer u een jurk met gratis snit kiest, heeft u wellicht een natuurlijke vraag: met welke kleding draag ik het? Het hangt allemaal af van welke stijl je kiest. Sandalen met een lage zool zien er geweldig uit met lange jurken. Als de jurk 's avonds is, pak dan zijn sandalen op een comfortabele, stabiele hiel.

De formele kokerjurk moet worden gecombineerd met gesloten schoenen van het klassieke type. De hiel kan zowel hoog als laag zijn.U kiest de hoogte van de hiel, op basis van het geval waarvoor uw afbeelding is gemaakt. Een alternatief voor hoge hakken kan dienen als een wig, die ook duurzaam moet zijn.

Trendy instapschoenen met lage zolen passen goed bij een losse korte jurk. Deze schoenen bieden u de hele dag extra comfort.

Jurk met de geur moet worden gecombineerd met schoenen met hakken, anders zal je afbeelding lijken op het beeld van een huisvrouw in een badjas. Hier speelt de kleur van de jurk zelf ook een belangrijke rol, deze moet heel correct worden gekozen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses