Achter een lange jurk en een korte voorkant

Achter een lange jurk en een korte voorkant

Wat is de naam

Nog niet zo lang geleden kwam een ​​ongewone stijl van vrouwelijke kleding in de mode. Dit is een model jurk, lange rug en korte voorkant. Origineel, is het niet? Deze optie is ideaal voor gebruik als avondjurk.

Deze jurk is, net als een prinses uit een tekenfilm, op dit moment erg populair bij de mooie helft van de mensheid. En het is geen verrassing, want ondanks het feit dat de jurk als avond wordt geclassificeerd, creëert het niet alleen een vrouwelijk silhouet, maar laat het de eigenaar ook mooie benen zien.

Ondanks zijn overweldigende populariteit is de naam van de jurk zelf echter niet bekend bij alle jongedames. In onze wereld heeft alles zijn naam. En deze jurk is heel logisch. Vanwege de asymmetrische zoom wordt dit model een cascade genoemd. Heel vaak wordt het een jurk met een trein genoemd, maar dit is helemaal niet correct.

Een cascadejurk en een jurk met een trein zijn absoluut twee verschillende modellen damesavondjurken. Veel moderne couturiers noemen een cascade-jurk ook een mooi woord van Engelse mallet (van de Engelse "mullet"), wat betekent "een soort kapsel waarin het haar aan de zijkanten en lang achteraan wordt afgekapt".

kenmerken

Het belangrijkste verschil tussen een cascadekleding en een jurk met een trein is dat de eerste versie zich onderscheidt door zijn meerlaagse. De stijl in dit geval kan worden aangevuld met ruches of ruches. In de tweede variant is de lus in de regel eenlagig.

De buitengewone jurk van een dergelijke snit, zoals eerder vermeld, is dat hij lang achteraan zit en de benen vooraan opent, en dit ziet er niet uitdagend uit.

Tot op heden zijn dergelijke polariteitsmodellen niet inferieur aan de beroemde stijlvolle producten, gemaakt in de Griekse stijl.

Aanpassen

Deze jurk is perfect voor slanke meisjes. Als de teint van je lichaam iets te vol is, is het beter om de voorkeur te geven aan lange avondmodellen. Maar zelfs slanke jonge dames moeten zich houden aan een aantal belangrijke regels die u zullen helpen een uniek verleidelijk beeld te creëren.

De belangrijkste regel is dat u uw lengte objectief moet beoordelen. Als je lang bent en slanke benen hebt, haasten we je om je te feliciteren, je kunt jezelf niet beperken in het kiezen en kopen van het model van de mallet-jurk die je mooi vindt. Maar meisjes met een korte gestalte is veel moeilijker: ze zouden de voorkeur moeten geven aan modellen waarbij het voorste deel zo kort mogelijk is. Het probleem is dat de cascadestijl van de jurk zelf de benen visueel kan inkorten, dus door deze maximaal te openen, kunt u dit effect vermijden. Bovendien mag de zoom van het product niet te volumineus zijn, anders riskeert u uw lengte visueel in te korten.

Om de negatieve effecten van snijden te neutraliseren, moet je niet alleen de stijl, maar ook schoenen kiezen. Lage dames moeten niet eens nadenken over de kleine hakken. Schoenen en sandalen met hoge hakken - dit is sinekvanone (van het Latijnse. "Sinequanone" - "onmisbare staat") voor zo'n jurk.

Populaire stijlen

Tegenwoordig worden ontwerpers van modieuze dameskleding niet moe om mooie dames te behagen met een verscheidenheid aan verschillende stijlen cascade-jurken.

De meest populaire stijlen van vandaag zijn de volgende:

  1. De zoom van de jurk is multi-gelaagd, terwijl deze volledig is genaaid van chiffon. De randen van de onderkant van de jurk zijn gescheurd, het voorste gedeelte is zo kort mogelijk en de achterkant van de jurk komt praktisch op de grond.
  2. De achterkant van de rok is zo lang mogelijk, met de trein bijna verspreid over de vloer.Deze optie wordt meestal aangevuld met elementen in de vorm van ruches, franjes of ruches.
  3. Mallet jurken met een korset. In dit geval zijn de halslijn en schouders volledig open.
  4. Cascading mini-jurk. Bij deze optie wordt ervan uitgegaan dat het product een lange mouw kan hebben en dat de achterkant van de rok slechts iets langer is dan de voorkant.
  5. Modellen waarin de rok volledig is genaaid van doorzichtige chiffon.
  6. Meerlaagse cascading jurken gemaakt van dichte materialen, aangevuld met omvangrijke plooien.
  7. Malletjurken gemaakt van golfkarton.

Trendy kleuren

Naast de overvloed aan verschillende stijlen, bieden wereldcouturiers een brede selectie van tinten aan bewonderaars van cascade-jurken. Een van de meest relevante in dit seizoen zijn de modellen van blauwe, witte en roze bloemen.

blauw

Tot op heden, blauwe avondjurk - een van de meest voorkomende opties voor avondkleding. Door populariteit, het omzeilt alle andere tinten van vrouwen jurken. Dat is begrijpelijk, want de blauwe kleur heeft veel voordelen: ten eerste is het een van de weinige tinten die perfect is voor blondines, bruinharige vrouwen en brunettes. Voor elke vrouw ziet deze kleur er hetzelfde kleurrijk uit.

Ten tweede is de blauwe kleur een geweldige optie voor absoluut elke gebeurtenis, of dit nu een romantische date, een feestje of een ander sociaal evenement is.

En ten derde wordt de blauwe kleur gecombineerd met de overgrote meerderheid van tinten. Dus, als je een mallet-jurk van deze kleur kiest, zul je er zeker geen spijt van krijgen en zul je winnen.

wit

Cascade trouwjurken worden steeds populairder. Deze optie is een origineel alternatief voor de reeds verveelde standaardmodellen. Met deze jurk kun je de tradities van de huwelijksceremonie volgen en er tegelijkertijd stijlvol en aantrekkelijk uitzien. Bovendien zal de lange achterkant van de jurk, die vaag op een trein lijkt, de bruid er vrouwelijk en elegant laten uitzien.

roze

Er is een ongelooflijke variëteit aan cascadejurken in roze tinten. Dit biedt de mogelijkheid om de perfecte optie voor u te vinden. Roze uitvoering van jurken van deze stijl ziet er heel romantisch en sensueel uit. Modellen van deze tinten kunnen flirterig en aantrekkelijk zijn. Deze outfit laat je gewoon niet zonder aandacht van anderen.

Stoffen en texturen

De mallet-jurk is slechts de belichaming van tederheid en lichtheid. Dit was de reden waarom lichtvloeiende stoffen worden gebruikt om deze modellen te maken. In de regel is het chiffon en zijde, zeldzamer - voile en moiré. Jurken uit deze materialen zien er gewoon geweldig uit.

Meestal worden dergelijke modellen genaaid zonder mouwen of met korte mouwen. Vaak worden deze jurken aangevuld met een korset, waardoor het beeld nog eleganter en aantrekkelijker wordt. De cascadekleding, van welk materiaal het ook wordt genaaid, benadrukt prachtig de schoonheid van een slank vrouwelijk lichaam. Door de schouders en benen bloot te leggen, voegen deze producten seksualiteit en verleidelijkheid toe aan elke vertegenwoordiger van de mooie helft van de mensheid.

Wat te dragen

Het creëren van een avondlook is niet beperkt tot de keuze voor slechts één jurk. Om ervoor te zorgen dat de boog compleet en tegelijkertijd modieus is, is het noodzakelijk om de juiste schoenen en accessoires ervoor te kiezen.

Wat schoenen betreft, kan natuurlijk niet zonder hoge hakken. Dit kunnen schoenen of sandalen zijn.

Verder kan het beeld worden aangevuld met handschoenen. Vooral goed zullen ze kijken of de jurk gesneden is zonder mouwen, en de schouders en armen volledig open zijn. Dit geeft je vrouwelijkheid en breekbaarheid. Mis het gewoon niet met de kleurkeuze.

Vergeet niet dat als je handschoenen aantrekt voor deze jurk, je ervoor moet zorgen dat hun stijl en kleur perfect bij de jurk passen. Als u niet zeker bent van uw keuze, kunt u ze beter helemaal niet dragen.

Waar te dragen

Dus waar zou het gepast zijn om zulke mooie outfits te dragen? Het hangt allemaal af van het materiaal van het product en de stijl van de jurk. Er zijn tenslotte veel verschillende opties voor jurken van deze snit.Ze kunnen dagelijks worden gedragen en voor speciale evenementen. Er is bijvoorbeeld een enorme variëteit aan trouwjurken in cascadestijl, veel modellen voor het feest, maar ook romantische avondjurken.

Ook als het product niet erg lang is, kunt u het dragen voor een wandeling of een ontmoeting met vrienden. Schoenen kunnen worden gebruikt met zowel hakken als wiggen.

Weinig mensen weten het, maar de watervalachtige stijl van de jurk verscheen in feite vrij lang geleden, rond het begin van de 19e eeuw. Maar niet alle jongedames gebruikten dit soort modellen en hun doel was iets anders. Aantrekkelijke korte voorkant en lange achterkant jurk was een kostuum voor dansers.

De historische feiten van de oorsprong van deze outfit duiden erop dat deze outfit een gemakkelijke toegankelijkheid en frivoliteit symboliseerde. Natuurlijk kon in die tijd geen enkele man de jongedame in zo'n jurk negeren, omdat vrouwen in die tijd hun benen niet mochten dragen.

Maar nu, na enkele eeuwen, is de situatie drastisch in positieve zin veranderd. Immers, als de benen slank en mooi zijn, waarom zou u ze dan niet beroemen? Tot op heden ziet de cascade-jurk er niet langer uitdagend en vulgair uit. Integendeel, het benadrukt alleen de vrouwelijkheid en schoonheid van mooie vrouwen en getuigt ook van de uitstekende smaak van de eigenaar. Bovendien verpersoonlijkt een trouwjurk met hamers niet alleen de schoonheid van de bruid, maar, zoals bekend, haar puurheid.

Alleen de reactie van mannen op meisjes in dergelijke kleding is niet veranderd. Ze kunnen de dame in deze jurk nog steeds niet weerstaan.

Schoenen en accessoires

Een cascadekleding is een geweldige optie om uit te gaan, voor een soort sociaal evenement of gewoon voor een feestje. Dit buitengewone en modieuze imago laat je niet onopgemerkt. Bovendien geeft het je elegantie en mysterie. Het is alleen belangrijk om de juiste sieraden en schoenen te kiezen.

Als de schoen is gekozen voor een speciale, plechtige gelegenheid, dan moet hij beslist met hoge hakken zijn. Dit kunnen schoenen of sandalen zijn. Als u naar een feestje of een date gaat, mag de hiel de wig vervangen. Maar in elk geval moeten het geen ballet flats, sandalen en nog meer, een soort sportschoenen zijn. Vergeet niet dat een dergelijke set uw slechte smaak en een volledig gebrek aan een gevoel voor stijl aangeeft.

Sieraden is een ander belangrijk aspect van het creëren van een solide beeld met behulp van deze stijl van kleding. Vaak zijn modellen versierd met strass-steentjes, aangevuld met prachtig borduurwerk of elegante patronen. In dit geval kunnen de sieraden er ongepast uitzien. Daarom is het beter om het niet te overdrijven.

Maar als de bovenkant van de jurk wordt gepresenteerd in de vorm van een bustier en de schouders volledig blootlegt, dan past de luxueuze ketting perfect in deze afbeelding. Het belangrijkste is dat de decoratie niet te massief en volumineus is, anders zal het de aandacht afleiden van het belangrijkste ding - je verbluffende figuur.

Stijlvolle afbeeldingen

Met behulp van een mallet-jurk kan elke vertegenwoordiger van de prachtige helft van de mensheid een uniek stijlvol beeld creëren waarin ze eenvoudigweg onweerstaanbaar zal zijn.

Dit model is bijvoorbeeld perfect voor een prom. Vaak over het hoofd zien van modetrends, over het hoofd zien mooie dames deze optie en beschouw het niet als een geweldig alternatief voor gewone lange avondjurken of te kort. De mallet-jurk kan een grote gulden middenweg zijn tussen deze twee tegenovergestelde polen. Het is matig vrouwelijk, jeugdig en tegelijkertijd niet vulgair.

Echter, cascading jurken kunnen niet volledig worden toegeschreven aan de categorie van avondmode. Tegenwoordig zijn mallet-jurken in casual stijl erg populair. In het bijzonder is zo'n snit te vinden tussen de jurken, shirts die vandaag ongelooflijk relevant zijn.

Een uitstekende, stijlvolle look kan worden gecreëerd met een asymmetrische jurk met knoopdonsoverhemd.Dit model kan op zijn beurt ook worden vertegenwoordigd door een verscheidenheid aan opties.

Wees niet bang om de mallet-jurk in je avond en casual looks te gebruiken. Ontwerpers zorgden ervoor dat je geen problemen had met de keuze. Onder de grote verscheidenheid van deze modellen, kunt u precies degene kiezen die bij u past om een ​​onvergetelijk beeld te creëren.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses