Jurk vest

Jurk vest

Jurk vest

Zomertijd brengt altijd gedachten over de zee met zich mee, dus de mode voor een gestreepte print die klassiek is voor de vorm van zeilers is al meerdere seizoenen op rij niet droog. Maar als eerder populair waren meestal T-shirts, shirts, coltruien en tops in een blauw-witte strepen, nu is er een speciale vraag naar jurken met een dergelijk patroon.

Mooie mini, meer als een tuniek vest, vrouwelijke knielange jurken, praktische en comfortabele midi-jurken en elegante jurken tot op de grond - dit seizoen kun je een stijlvolle strip op al deze outfits vinden. De jonge dames hoeven zich alleen bezig te houden met modetrends en te leren hoe ze het juiste jurkvest moeten kiezen.

kenmerken

Het belangrijkste kenmerk van het printvest is dat het kan worden gevarieerd, en zelfs als in een oogwenk alle vrouwen besluiten een jurk in een nautische stijl te dragen, zullen ze niet in hun ogen rimpelen. Ja, afwisselend blauwe en witte strepen zijn altijd standaard, maar de afmetingen van deze strepen en hun schaduw kunnen enigszins worden gewijzigd, waardoor het uiterlijk van de jurk verandert. Er kunnen modellen van jurken zijn, waarbij zelfs de plaatsing van de strips zelf enigszins verschilt van de standaard, diagonaal geplaatst.

Wat betreft het materiaal waaruit de jurken zijn gemaakt en andere outfits - vesten, dit is meestal katoen strak gebreide kleding, zoals het was een halve eeuw geleden. Het is een zachte en buigzame stof die de vest-jurk zo comfortabel en praktisch mogelijk maakt.

Wie past en hoe te kiezen

Er is slechts één taboe op zeedruk - het is gecontra-indiceerd voor vrouwen die te zwaar zijn. Voor de rest van de jonge dames, zelfs als ze van een enigszins dichte build zijn, is de strip toegestaan, het belangrijkste is om de breedte correct te kiezen.

Er zijn verschillende win-win-regels voor het kiezen van een jurk - vesten:

  1. Vrouwen die prachtige vormen hebben, is het beter om jurken te kiezen met strepen van gemiddelde breedte (van 3 tot 5 cm). In extreme gevallen kun je een jurk met verticale strepen kiezen of diagonaal plaatsen. De snit is beter om recht te kiezen en het is wenselijk dat de jurk van gemiddelde lengte was.
  2. Meisjes met een zwakke lichaamsbouw kunnen zich jurken in een dunne strook veroorloven. Er zijn ook opties voor jurken met te brede strepen, die ook alleen relevant zijn voor dunne personen.
  3. Meisjes hoog beter kiezen voor verkorte modellen, en miniatuur om jurken te dragen - vesten in de vloer omdat ze visueel het silhouet trekken.

De combinatie van een jurk-vest en een losgeknoopt langwerpig jasje, evenals verlengde versies van kostuumjuwelen zullen helpen om het figuur slanker te maken. Het is ook de moeite waard eraan te denken dat de strepen van een donkere tint er beter uitzien op een prachtige figuur. Skinny girls zijn beschikbaar voor alle afdrukopties.

Modetrends

Dit seizoen besloten de ontwerpers om de klassieke versie van het maritieme ontwerp enigszins te diversifiëren en de schaduw drastisch te wijzigen. Nu kun je jurken vinden waarop een witte strook wordt afgewisseld met karmijnrood, lichtgroen, zwart, blauw, bruin en oranje. Maar de snit van jurken - vesten raakte een aantal interessante aanpassingen.

Met een snee

De elegante zijsplitjes vormen een aanvulling op de meestal langwerpige jurkenstijlen die niet uitlopend zijn. De snit kan vrij klein zijn of midden op de dij reiken, maar zorgt niet alleen voor meer comfort tijdens het lopen, maar ook om het silhouet visueel uit te rekken.

Met polo

Korte jurken - strikt getailleerde vesten zijn nu gemaakt als aanvulling op vrouwelijke polo in de vorm van uitlopende korte rok.Het is genaaid aan de zoom van een gestreepte kleding en kan een monochrome tint hebben of opgaan in de algemene achtergrond. Dergelijke jurkenmodellen worden exclusief gekozen door jonge kleine meisjes.

strepen

De strip, als een integraal attribuut van het vest, kan ook anders zijn. Er zijn modellen jurken, waarbij verschillende varianten van stroken van verschillende breedte tegelijk worden gecombineerd. De strip kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst en deze beweging wordt vaak door ontwerpers gebruikt om meisjes te helpen sommige van de nadelen van het silhouet visueel te verbergen. Dus smalle schouders en vrij brede heupen kunnen meer proportioneel worden gemaakt als u een jurk kiest waarbij de rok is versierd met een verticale streep en de bovenkant horizontaal.

Populaire stijlen en modellen

Met betrekking tot modieuze stijlen met een strook, kun je zeggen dat klassieke schede-jurken, die vaak worden aangevuld door een dunne leren riem, vooral populair worden. Nauwsluitende vesten met kanten zoom en opgestikte zakken zijn gekozen voor zowel alledaagse looks als voor speciale gelegenheden met het gezin.

Voor avondlooks kiezen ze liever strakke jurken in zwart-witte kleuren. Plechtige vesten hebben vaak een elegante halslijn en zijsplitjes. Voor een alledaagse look kunt u kiezen voor verkorte modellen met een uitlopende rok en passende stijlen van gemiddelde lengte en modellen op de vloer, maar het belangrijkste is om het beeld harmonieus aan te vullen.

Wat te dragen

Jurken - vesten kunnen universeel worden genoemd in termen van het feit dat ze ideaal gecombineerd kunnen worden met bijna alle dingen. Bij winderig weer kunt u een denim, leren jack of jas met lange mouwen over uw jurk dragen en er stijlvol uitzien.

Schoenen kunnen worden gekozen als een sporttype, bij voorkeur sneakers, sneakers of schoenen, en de klassieker in de vorm van schoenen, boten. Sandalen en ballerina's op lage snelheid passen perfect in het zomerse zeebeeld. Een populair fenomeen voor een koudere periode is om een ​​vestjurk te dragen onder hoge laarzen van zwarte of bruine kleur.

Stijlvolle afbeeldingen

Een trendy zijden sjaal met een gestreepte of geruite print en een tonale clutch helpen de afbeelding echt stijlvol te maken. Je kunt kiezen voor een elegante handtas voor de jurk en een stijlvolle tas over de schouder, en een vormloos strandmodel en een tas.

Je kunt het sportieve uiterlijk aanvullen met een pet gemaakt van katoen of denim, en voor een romantische, is het beter om een ​​miniatuur hoed te kiezen. U kunt het maritieme thema voortzetten met decoraties in de vorm van ankers, zeesterren, schelpen, vissen, enzovoort.

Als u kiest voor een jurkmodel - vesten met lederen inzetstukken, zullen de tas, sieraden en schoenen van hetzelfde materiaal goed in het beeld passen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses