Manieren om een ​​transformerende jurk te binden

Manieren om een ​​transformerende jurk te binden

Elk meisje wil in haar kast jurken van verschillende kleuren en stijlen hebben. We bieden aan het hof van veel fashionista's, een geweldig model - een jurktransformator.

Soms moet je gewoon een compleet nieuwe outfit bij de hand hebben. Plotseling uitgenodigd voor een feestje. Plotseling ontving een uitnodiging voor de bruiloft. Een paar dagen later een date in een restaurant, maar niets om te dragen. Als er een transformerende jurk in de kast staat, zal het meisje klaar zijn voor zulke verrassingen.

Een beetje geschiedenis

Het leek net iets meer dan drie decennia. Onlangs heeft een comfortabele stijl de voorkeur van veel meisjes. Voor het eerst werd de jurk gepresenteerd op een van de Londense podia in 1976. En veroorzaakte grote opschudding bij fans van alles wat nieuw en mooi is. Tot verbazing van iedereen is de auteur van zo'n luxe outfit geen beroemde modeontwerper, maar een professionele journalist Lydia Sylvestre.

Bij het vervullen van haar professionele taken moest ze heel vaak modeshows bijwonen die in verschillende Europese steden werden gehouden. Vanaf hier werd het idee geboren van een eenvoudige, elegante, multifunctionele avondjurk. Om op de hoogte te blijven van alle modieuze nieuwigheden, moest men regelmatig door Europa reizen en zware bagage meenemen.

De stijl van dit kledingstuk loste dit probleem op. Het was mogelijk om op elk evenement te verschijnen en er op je best uit te zien. Elke keer als het aan de mensen om haar heen leek dat de journaliste altijd veel outfits met haar had. Bij zonsondergang van de twintigste eeuw was het kledingstuk niet erg populair. Reizen naar het buitenland is zelden mogelijk.

Op de drempel van het nieuwe millennium, toen meisjes succesvolle zakenvrouwen werden, nam de relevantie van stijl toe. De verkoop van deze outfits is toegenomen. Atelier voert altijd een vergelijkbare volgorde uit.

Kenmerken en voordelen van de jurk

Het product bestaat uit een rok, riem, twee banden. Wat is het geheim van de transformatoroutfit?

Het blijkt het hele ding in het lijfje en de elasticiteit van de stof. Het lijfje is op maat gemaakt zodat het model met elke halslijn kan zijn. Met een korte mouw en omgekeerd seksueel open schouders. Nadruk op de taille - alsjeblieft. Er zijn veel opties.

Het is handig om het te nemen om te rusten naar de zee. Daar wil je vooral aantrekkelijk en aantrekkelijk zijn. In plaats van twee, één. Maar wat!

In een oogwenk een paar outfits. Ruimte in de koffer zal meer zijn. Reizen met een indrukwekkende koffer is beladen met vermoeidheid op de weg en ongemak van transport.

De jurktransformator is geschikt voor absoluut alle meisjes: slank en niet erg lang, miniatuur. Het is genoeg om een ​​jurk van zijn lengte te kiezen.

Gefaseerde manieren om te binden

Iedereen vraagt ​​zich natuurlijk af hoe je het in een nieuwe outfit kunt veranderen. Nou, laten we dan de nieuwsgierigheid van echte fashionista's bevredigen. Stapsgewijze instructies voor het gebruik van de transformatoroutfit.

 • Lush bust verdient speciale aandacht. Pak de twee uiteinden van de lange riem en trek ze over je schouders over je rug. De uiteinden moeten kruisen, dan rond de taille winden, een reeks bochten maken en een mooie boog zal alle voorgaande acties repareren. We krijgen een jurk met V-hals. Borst onder een betrouwbare vergrendeling. De meest veelzijdige manier. Het is ook mogelijk om de staarten van de riem terug in bundels te draaien of de taille te verdraaien, een paar slagen te maken, de uiteinden van de riem vooraan te kruisen.
 • Dringend een avondoutfit nodig. Uien in de Griekse stijl zijn erg handig. In dit geval maken we knobbeltjes aan de uiteinden, maar zodat ze zich in het gebied van de schouders bevinden. Ze moeten rechtzetten. Vanaf de achterkant kruisen we en wikkelen we rond de taille. Fasten.
 • Decollete - een speciale halslijn, het blijkt een prachtige avondoutfit te zijn. Om niet voor alle feestdagen hetzelfde te gaan.We bieden aan om deze optie te proberen. Sta niet op knobbeltjes. Neem afstand van hen. Draai de banden. Woo a la! Het blijkt een compleet nieuwe jurk. Ga vervolgens analoog met de publicatie te werk.
 • Jurk op dezelfde riem. Mee eens, het ziet er erg indrukwekkend uit. Twee lange uiteinden van de riem worden achter de rug over de schouder verzonden, we plaatsen hun kruis op het kruis, bevestigen het in de taille, wikkelen het meerdere keren in.
 • De elegantie van de schouders benadrukt het model met imitatie van een Amerikaans armsgat. Een knoop op de borst maken. Eindigt kan eenvoudig een kruis op het kruis leggen. We sturen staarten voor een rug. Ook hier is er een kruis en elegant bevestigd in de taille, een sexy open rug en een verleidelijke buste.
 • Open de schouders volledig om de volgende manier te helpen. Het onderste deel van de jurk stijgt naar de borst. Met een lange riem omhelzen we hem van twee kanten. Met andere woorden, drapeer de buste. Vanaf de achterkant binden we de boog.

Trouwjurk

Op de bruiloft !? Stylisten voor. Waarom op de meest plechtige verjaardag van een nieuw gezin, zou de bruid niet in 2 of zelfs 3 jurken moeten zijn. Wees niet verrast, het meest geschikte moment om alle gasten te verrassen met je kans om de meest onweerstaanbare te zijn en nieuwe kleding te tonen.

 • Sneeuwwitte mini-jurk met een afneembare bolrok. Prachtige kledij voor registratie en onder de kroon van de kerk, 's avonds een mooie korte jurk met spaghettibandjes. In onze tijd een interessante optie.
 • Korte jurk met een zachte rok. Onder het onderste paneel van het product kunt u een meerlaagse rok op de vloer bevestigen. De pracht en praal van het feest moet worden benadrukt door een elegante outfit.
 • Verwijderbare kabel. Het is moeilijk om op te geven. Misschien is een jurk met een trein de meest gekoesterde droom van toekomstige vrouwen.

materialen

Wat maakt zo'n model? Dergelijke outfits worden genaaid van gemakkelijk gedrapeerde elastische stoffen die de neiging hebben om een ​​beetje uit te rekken. Lichtgewicht breisels of lycra zullen de meest nuttige stof zijn. Ideaal als breisels bilateraal zijn. Hetzelfde van het gezicht en van binnenuit.

Eenzijdige stof vermindert drapeeropties. Het zal voorzichtig zijn om het lijfje vorm te geven om de verkeerde kant te verbergen. De stof mag niet worden gekreukt. Controleer door aan te raken. Het is genoeg om een ​​klein stukje doek in je hand te drukken. Het uiterlijk van veel zamyatin duidt op een slechte keuze. We nemen bijna platte stof voor maatwerk.

Aanpassen

Modeltransformator kan op elke leeftijd een meisje en een vrouw kiezen.

Een niet-standaard figuur is geen reden om jezelf zo'n jurk te ontzeggen. Het is voldoende om de lengte naar het midden van de kuit en de gewenste kleur te kiezen.

Slanke vrouwen kunnen zich een stijl van elke lengte veroorloven.

Stijlvolle afbeeldingen

Moray - een mooie heldere kleur voor het feest. Het model is op verschillende manieren getransformeerd. Een aanzienlijk voordeel voor de eigenaar van een vergelijkbaar model. Compatibel met en zonder decoraties. In het laatste geval zal de koppeling een uitstekende toevoeging zijn.

 • Zwangerschap is geen belemmering om op vakantie te gaan, indien uitgenodigd. De transformerende jurk zal helpen bij het creëren van een uniek beeld. Dankzij de plooien, zal de buik veilig worden verborgen voor nieuwsgierige blikken. Als u zich in een delicate positie bevindt, kunt u er stijlvol uitzien in een korte jurk. Pruim kleurenmodel. Het lijfje is naar eigen wens gedrapeerd en de buik verbergt zich onder de ruches. In het koele, kunt u een zwarte beenkappen op de jurk oppakken.
 • Diepblauw is een goede kleur voor blondines, bruinharigen en brunettes. Een blauwe jurk met een doorsnee halslijn opent mooie benen. Beige schoenen met een open neus - een opmerkelijk paar voor de outfit. Armband en ketting in dezelfde stijl - opslaan als een back-up.

Een experiment om bogen te maken is altijd passend. U kunt zaken altijd met plezier combineren en uw financiën in uw portemonnee houden. Je kleding goed gepropageerd, kun je een echte expert op het gebied van mode zijn en bewust zijn van vele kneepjes van stylisten. Het is onmogelijk om alles te weten, maar er bestaan ​​een aantal geheimen over hoe je er onweerstaanbaar voor kunt uitzien voor minder geld. Maak een keuze, verander je foto's, we zullen helpen !!!

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses