Kleine jurk van Coco Chanel 2019

Kleine jurk van Coco Chanel 2019

Chanel - een vrouw die een heel tijdperk creëerde, was de personificatie van vrouwelijkheid, verfijning. Als ze het hebben over damesmode, herinneren ze zich deze geweldige ontwerper zeker. Zij was het die vrouwen toestond hun ware schoonheid te tonen, zichzelf in al hun glorie te tonen, om zelfverzekerd en ongelooflijk vrouwelijk te worden.

Geschiedenis en geheimen van Chanel

Het verhaal van het creëren van een kleine zwarte jurk van Koko is nogal triest. Het was precies rouw die de verschijning van dit kledingstuk veroorzaakte, dat later een echt meesterwerk werd in de modewereld, die nog steeds wordt nagesynchroniseerd.

In 1962 stierf de geliefde Chanel bij een auto-ongeluk, waardoor haar vrouwelijk geluk werd afgesneden. Koko had niet het recht om te rouwen, dus bedacht ze een kleine zwarte jurk gemaakt van crêpe de chine om in rouwkleren uit te gaan.

Vanwege de verticale inzetstukken leek de jurk alsof het avond was, maar een eenvoudige snit maakte het elke dag, schijnbaar vrij eenvoudig. Nadat Chanel op de pagina's van Vogue Magazine verscheen, waar ze in deze jurk werd gefotografeerd, zagen meisjes van alle lagen voor zichzelf een echt meesterwerk. Deze jurk zag er ongelooflijk mooi uit, maar had geen speciale elementen. Dit was het genie van Chanel, die erin slaagde geschiedenis uit het niets te creëren.

Tot op de dag van vandaag zijn korte jurken van Coco een integraal onderdeel van de garderobe van miljoenen vrouwen. Ja, de jurk heeft een aantal veranderingen ondergaan, maar de essentie blijft hetzelfde.

Velen probeerden te begrijpen wat het geheim van deze jurk is. En in feite was het er niet, omdat alles elementair bleek te zijn. De jurk benadrukt gewoon de ware schoonheid van de vrouw - het benadrukt de individualiteit, figuur, huidskleur, glimlach. De taak van de jurk is niet om een ​​vrouw mooi te maken, maar om de mensen om haar heen te laten zien hoe aantrekkelijk ze is.

kenmerken

Er zijn verschillende belangrijke functies die het mogelijk maakten om geschiedenis uit één kleine jurk te maken.

 1. De jurk is eenvoudig, waarbij de focus niet ligt op de outfit, maar op de eigenaar.
 2. De stijl is perfect voor meisjes met mooie figuren. Het dragen van een jurk van Chanel, er is een heldere nadruk op bochten, een aantal gebreken zijn verborgen, alle voordelen komen naar voren.
 3. Door de grootte van de jurk kun je letterlijk alles sluiten dat in die tijd als vulgariteit werd beschouwd. Tegelijkertijd laat de jurk het belangrijkste zien: natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid.
 4. Kenmerk van de jurk - een variëteit. Verschillende meisjes zien er totaal anders uit. Zet het aan, je fuseert niet met de algemene menigte, ook al zijn de anderen in dezelfde outfit gekleed.
 5. Dure stoffen. Ze creëren op veel manieren het effect van hoge prijzen, benadrukken de verfijning van de smaak, tonen tonen van aristocratie.

Aanpassen

Het unieke van de jurk van Chanel is dat bijna alle vrouwen het kunnen dragen. Of je nu perfect slank bent of prachtige vormen hebt. Dit maakt geen einde aan je kans om een ​​charmante jurk van de legendarische Coco te kopen en je schoonheid te demonstreren.

 • Als je prachtige vormen hebt, is het model met een uitlopende onderkant ideaal voor jou;
 • Eigenaren van slanke figuur is nog eenvoudiger, omdat hun beste oplossing - schede jurk.

Modieuze stijlen en modellen

 • Long. Creëert een beknopte, strikte afbeelding. Tegelijkertijd blijft het silhouet klassiek - een koffer of een A-silhouet. Om elegantie aan de jurk toe te voegen, worden hier vaak een transparante mouw en een trein gebruikt;
 • A-Line. Zijn eigenaardigheid is dat deze stijl, aangevuld met kanten inserts, perfect de nadruk legt op vrouwelijkheid, fragiliteit en tederheid;
 • Met een witte kraag. Heel vreemd op het eerste gezicht, de combinatie daarvan bleek een meesterwerk, sober, stijlvol beeld met hints van plechtigheid;
 • Bruiloft. Aanvankelijk creëerde Koko een collectie trouwstijlen met een ander ontwerp: een hoes, getailleerd, kort, lang. Een verplicht bijkomend element was het decor en de accessoires, zodat u uw individualiteit en exclusiviteit van het beeld kunt benadrukken. De huidige trouwfoto's zijn veel brutaler geworden, maar ze hebben de verfijning van de originele stijlen en de tonen van de klassieke Chanel-oplossingen behouden;
 • Cocktail. Laat je garderobe een eenvoudige, discrete Chanel-jurk zijn, aangevuld met een minimale hoeveelheid decor. Maar het zal u toelaten om u een echte decoratie te maken tijdens een cocktailparty. Je zult niet onopgemerkt blijven, wees gerust;
 • Classic. De originele kleine jurk had een rechte snit en een zwarte uitvoering. Maar de veelzijdigheid, het vermogen om zich aan te passen aan een bepaald figuur, het temperament van het meisje liet toe veelzijdigheid aan de stijl te geven;
 • Boucle. Originele stof in een gedeelte met een onovertroffen beeld, benadrukt schoonheid en charme.

Werkelijke kleuren

Naast de klassieke zwarte jurk, voor de Chanel-outfits, kun je zelfs de meest gedurfde, buitengewone kleuren kiezen. De meest relevante kunnen genoemd worden:

 • zwart;
 • roze;
 • wit;
 • rood;
 • blauw;
 • Ivory;
 • Bourgondië;
 • Peach.

stoffen

Chanel-stijl spijkerjurk is een echte trend van het seizoen. Tweed is een zeer warm, aangenaam aanvoelend materiaal. Het was de onsterfelijke ontwerper die naaiende jurken uit dit materiaal uitvond. Het is zacht, gemakkelijk te verwerken, behoudt zijn vorm goed, warmt perfect op en biedt een hoog niveau van comfort.

 • Als je een meisje bent met een miniatuur en slank figuur, kies dan voor een dikke tweed;
 • Voor meisjes met gewelfde vormen is het beter om lichtgewicht tweed te gebruiken om geen ongemak te veroorzaken en er op uw best uit te zien.

Naast tweedmodellen moet je ook kijken naar andere, niet minder relevante materialen:

 • breigoed;
 • kant;
 • Gebreide patronen;
 • Klassieke crêpe de chine.

Wat te dragen

Aangezien bij het kiezen van een jurk in de stijl van Chanel, de nadruk ligt op je vrouwelijkheid, natuurlijke aantrekkingskracht, moet je geen felle kleding en accessoires eraan toevoegen. U kunt de balans verstoren van de afbeelding die wordt gemaakt.

Als het eerder werd aanbevolen om alleen schoenen en een paar prachtige sieraden onder deze jurk te dragen, zijn nu de beperkingen als zodanig opgeheven. Met moderne mode kun je de outfit verdunnen met de meest ongewone, soms niet-standaard oplossingen:

 • Stijlvolle hoeden;
 • Laarzen met hoge hakken;
 • Platformschoenen;
 • handschoenen;
 • Stoute capes;
 • Tweed jassen, etc.

kapsel

Hoe een volledige afbeelding te maken

Liefhebbers van stijlvolle jurken van Coco moeten begrijpen dat je je potentieel alleen kunt bereiken als je de juiste afbeelding creëert. De regels zijn niet zo ingewikkeld, dus je kunt eenvoudig een grote boog maken.

accessoires

Een overdaad aan sieraden, accessoires zou dat niet moeten zijn. Je kunt gemakkelijk 1-2 ornamenten doen die hoge kosten zullen veroorzaken, benadruk de stevigheid van het beeld. Zelfs sieraden, die eruit zien als een duur sieraad, zijn toegestaan. Vergeet het parfum niet. Het is qua smaak dat mannen de eerste indruk van vrouwen vormen. Het is niet nodig om parfum van Chanel te kopen. Het is belangrijk om uw geur te vinden en correct af te geven. De overtollige parfum op het lichaam zal alleen zeggen dat je niet weet hoe je parfum moet gebruiken.

schoenen

Als we enkele decennia geleden terug zouden komen, zou de conclusie ondubbelzinnig zijn - pompen. Maar dit is niet de enige oplossing, omdat het in boten problematisch is om een ​​casual look te creëren. Nu raden ontwerpers aan een hoge hak, hoge laarzen, plateauschoenen, sleehakken, herenschoenen te dragen of zelfs beroemd te worden in het hele land dankzij één nummer.

Make-up

Chanel heeft altijd gevochten voor natuurlijke, natuurlijke vrouwelijke schoonheid. Omdat ze niet alles achter jurken, sieraden en lichte make-up wilde verbergen. Vooral als het ging om haar legendarische jurk. Het is aangewezen om te focussen op een bepaald deel van het gezicht bij het vormen van make-up. Als je de nadruk legt op de ogen, kies je een zachte, nauwelijks waarneembare lipstick. Als je forte een spons is, minimaliseer dan de focus op de ogen. Gebruik een kleine hoeveelheid make-up om de natuurlijke uitstraling te behouden. Alleen op deze manier ziet u er het meest voordelig uit in een jurk.

kapsel

Er zijn hier geen beperkingen, dus voel je vrij om te experimenteren met je haar. Maar nogmaals, vergeet natuurlijk niet. Gewoon prachtig gestileerd haar, pluizig lang haar, nette korte haarstijlen zien er heel mooi uit.

Verzameling van het jaar

Als we de collectie van het huidige jaar bestuderen, kunnen we een aantal belangrijke conclusies trekken:

 • Toch dagen jurken in Chanel-stijl de samenleving uit, gaan tegen massamode in;
 • Het is uiterst belangrijk om jurken van een onsterfelijke ontwerper op de juiste manier te kunnen dragen;
 • Lagerfeld blijft trouw aan Coco, dus hij durft geen aloude tradities te schenden, bewaart getrouw de originaliteit van de jurk gecreëerd door de onovertroffen Chanel;
 • De enige verandering is de lengte. Ze werd een beetje kleiner, waardoor de meisjes hun mooie benen konden openen;
 • De nieuwe collectie is meerlagig, enigszins gemodificeerde stijlen. Dit was bedoeld om ervoor te zorgen dat nog meer meisjes zich zo'n jurk konden veroorloven. Eerder waren ze van dit plezier beroofd, omdat de beschikbare stijlen niet bij hun cijfers pasten;
 • Zwarte kleur bleef aan het hoofd, maar er werden zeer ongebruikelijke, originele kleurenpaletten aan toegevoegd.

Celebrity selectie

Onder de meisjes die hun garderobe niet kunnen voorstellen zonder een jurk in de stijl van Chanel, zijn er gewone huisvrouwen, accountants, huishoudsters, kantoorpersoneel, beroemdheden. Koko zou blij zijn om te zien dat haar kleding eigendom werd van de mensen, niet alleen van de elite van de samenleving.

Onder de beroemdheden die te zien zijn in korte jurken in Chanel-stijl, vindt u:

 • Blake Lively;
 • Diana Kruger;
 • Emma Roberts;
 • Emma Stone;
 • Demi Moore;
 • Geest Thurman en vele anderen.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses