Avondjurken voor het 50-jarig jubileum

Avondjurken voor het 50-jarig jubileum

Op elke leeftijd kan een vrouw er fris uitzien en zelfvertrouwen uitstralen, door de juiste kleding te kiezen. Op het 50-jarig jubileum zou de beste keuze een avondjurk zijn, die de plechtigheid van het moment en de beste externe kwaliteiten van de eigenaar zal benadrukken.

kenmerken

Vrouwen op deze leeftijd hebben al uitgebreide ervaring in het selecteren van kleding. De meesten van hen merken de meest geschikte stijlen op voor zichzelf, kleuren, lengte. Over 50 jaar hoeft u de selectiecriteria niet te coördineren. Op deze leeftijd is het te vroeg om volledig gesloten jurken aan te kleden. Maar in het beeld moet elegantie worden getraceerd, terughoudendheid van een wijze vrouw die haar eigen kenmerken kent en haar eigen smaak heeft.

De vermelde kenmerken van de outfit impliceren niet een diepe decolleté of hoge neklijnen. Onnodig zijn flitsende kleuren, strakke stijlen en jeugdtrends. De belangrijkste doelstellingen van de jurk - om het harmonieuze silhouet aan te passen en de waardigheid van de figuur te benadrukken.

Hoe te kiezen

Allereerst moet je bij het kiezen van een jurk uitgaan van het type figuur. Elke vrouw moet ernaar streven om een ​​evenwichtig silhouet te creëren. De schouderlijn moet visueel overeenkomen met de breedte van de heupen. De taille kan worden benadrukt met een riem, contrasterende kleuren. Je kunt jurken met klein gordijn gebruiken in die delen waar er niet genoeg volume is.

Aanvullende beperkingen doen zich voor bij vrouwen van groot formaat of klein postuur.

Voor volledige grote maten

Corrigerende onderkleding zal vrouwen helpen om een ​​slanker silhouet te creëren. Om de buik aan te spannen, kun je een afslankbroek dragen. Jurken worden aanbevolen om een ​​gratis half silhouet onder de knieën te gebruiken. Jurk past met te duur. Trek het silhouet uit om te helpen:

  1. Verticals op kleding;
  2. V-vormige halslijn;
  3. Maxi lengte voor middelgrote en lange vrouwen.

Niet aanbevolen voor gebruik:

  1. Jurken met kleine prints;
  2. Met horizontale richtingen;
  3. Van fijn knitwear;
  4. Gemonteerd gesneden;
  5. Met heldere elementen op het gebied van probleemgebieden.

Voor korte gestalte

Bij lage groei wordt het aanbevolen om een ​​middelmatig kleurenpalet in kleding te gebruiken. Jurk is beter om een ​​uniforme kleur net onder de knie te kiezen. Het silhouet zal de V-vormige halslijn, verticale lijnen, een kerstboomstrook en hoge taille helpen verlengen. Schoenen worden aanbevolen om te kiezen met hakken. De riemen op de schoenen verkorten de lengte van de benen, dus de klassieke schoenen zijn het meest geschikt.

De afbeelding kan worden aangevuld met lange ornamenten, een sjaal en een kleine handtas. Jurken in de vloer lage vrouwen kunnen ook worden gedragen, maar altijd met schoenen met hakken.

Populaire stijlen

Je moet geen flodderige dingen kiezen die de indruk wekken van de afwezigheid van mooie vormen en vrouwelijkheid. U kunt rechte of halflange jurken, verfijnde snit, jurken met mouwen en een delicate halslijn gebruiken.

Kleurbereik

De meest geprefereerde kleuren voor vrouwen na 50 jaar zijn pastelkleuren, beige, zand, edele tinten rood, bruin, smaragd, fles, zeegolf.

Met het verschijnen van grijs haar aan de buitenkant van een vrouw, veranderen felle kleuren in een meer gedempte kleur, wat overeenkomt met een veranderend natuurlijk spectrum. De gebruikelijke kleuren kunnen niet veranderen, maar in dit geval is het beter om minder verzadigde, lichtere tinten te gebruiken. Door de juiste combinatie van kleur van kleding en uiterlijk kan de vrouw er jonger uitzien.

lengte

De meest universele lengte voor vrouwen na 50 jaar - net onder de knie. U kunt elke andere lengte onder dit teken gebruiken, maar rekening houdend met externe functies.

Stoffen en texturen

Hoogwaardig, edel materiaal is een integraal onderdeel van een elegante look.De jurk kan gemaakt zijn van chiffon, brokaat, fluweel of dik kant.

Glanzende stoffen moeten worden weggegooid. Ze benadrukken eventuele onvolkomenheden van de figuur en de huid. Pailletten, strass steentjes, glaskralen ondersteunen niet de status en wijsheid van vrouwen. Maar een delicate overloop op de stof kan aanwezig zijn.

Met kant

Jurken met kant trekken de aandacht van vrouwen op elke leeftijd. Volledig gemaakt van kant of met inzetstukken, ziet het er luxueus uit in zowel donkere als lichte kleuren. Je moet echter heel voorzichtig zijn met hem. Een verkeerd gekozen kanten jurk draagt ​​een teken van openlijke seksualiteit die een vrouw in gevaar zou kunnen brengen. Een integraal onderdeel van zo'n jurk moet een hoes zijn van dicht weefsel, reikend tot aan de knieën en daaronder.

Tips voor stylisten

Volgens stylisten is de basis van een succesvol imago op elke leeftijd de natuurlijkheid van een vrouw. Goed geselecteerde kleding, kapsel en make-up kunnen een vrouw tien en twintig jaar jonger maken. Verjongende effect wordt geproduceerd door lichte kleuren in de kast, minimalisme in het beeld, matig passende kleding. Bij het kiezen van een kleur letten stylisten op het natuurlijke palet: de kleur van ogen, haar, huid. Kleding natuurlijke kleuren harmonieus, verfrissend gezicht.

Veel vrouwen in hun 50 jaar hebben de schoonheid en slankheid van hun benen behouden en willen niet de lengte van jurken boven de knie opgeven. Stylisten raden in dergelijke gevallen aan om aandacht te besteden aan de vorm van het gezicht. Als het is veranderd, moeten de lengte van de jurk en de lengte van de mouw nog steeds geschikt zijn voor de leeftijd. Anders de indruk van jeugdkleding op het leeftijdsmodel. De mouw moet in dit geval van het midden van de schouder en van onder af zijn.

Volumineuze schoenen met dikke zolen maken het uiterlijk zwaarder. Daarom is het noodzakelijk om de voorkeur te geven aan de klassieke varianten van schoenen en sandalen. Het dragen van schoenen met hakken is noodzakelijk. Hakken zijn een soort simulator voor de rug en benadrukken het vrouw worden.

Wat te dragen

Een vrouw in 50 jaar kan experimenten met accessoires veroorloven. Het jubileum is een prachtige gelegenheid om sieraden met natuursteen te dragen. Maar als u afwezig bent, kunt u sieraden van hoge kwaliteit gebruiken. Een alternatief kunnen halsdoeken zijn die huidonvolkomenheden gemakkelijk verbergen.

Als aanvulling op de afbeelding kan muts, handschoenen, riem. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de beurs. Als in het dagelijks leven de handtassen kunnen worden gemaakt van katoen of een vervanger van leer, dan moet je voor het jubileum een ​​kleine handtas van echt leer kiezen. Zonnebrillen in de kleur van edelstenen zullen een ander geweldig accessoire zijn voor een vrouw.

Stijlvolle afbeeldingen

Een van de oplossingen voor de viering kan een overhemd zijn van de originele snit en uitvoering. Het is geschikt voor alle leeftijden en dus zelfvoorzienend, zodat het niet nodig is na te denken over wat voor soort sieraden je kiest.

Een bondgenoot in het maken van stijlvolle afbeeldingen is pels. Dit kan een bontjas of een jas met pelsafwerking zijn. De voorkeur kan worden gegeven aan een jurk met mouwen van transparante stoffen. Perfect kijken sets van een jurk met een bolero of een jas van zachte tonen.

Bij het selecteren van een afbeelding is het belangrijk om naar jezelf te luisteren. Niemand kent een vrouw zoals zijzelf. En alleen intern vertrouwen in de juistheid van de keuze zal de juiste stemming creëren voor de plechtige gebeurtenis.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses