Prachtige modellen van avondjurken

Prachtige modellen van avondjurken

kenmerken

Avondjurken zijn een element van een avondlook die wordt aangespoord om je schoonheid te benadrukken. Dit is geen alledaagse look en dergelijke jurken zijn moeilijk toe te passen in het dagelijks leven. Deze outfits halen de drukte van alledaagse dagen en zorgen ervoor dat elk meisje zich een prinses voelt. Dit zijn voornamelijk lange jurken op de vloer, versierd met strass-steentjes, pailletten, kralen, ontworpen om een ​​fantastisch beeld te creëren.

Prachtige modellen

Voor meisjes

Elk meisje op elke leeftijd wil opvallen en wil naar haar kijken. Als je jong bent, is dit gemakkelijker om te doen, omdat moderne mode vaak specifiek gericht is op meisjes onder de 35 jaar.

Eerst moet je bij het kiezen van een jurk op je figuur letten. Als je slank, afgezwakt en je hebt lange benen, dan is de beste optie een korte jurk, maar niet vulgaire lengte en net boven de knieën.

Stoffen kunnen anders zijn en ook versieringen. Je kunt een jurk met strass-steentjes dragen. Met pailletten en ze zullen er altijd passend uitzien, en je kunt een "metallic" jurk dragen of in een discostijl.

In 2016 geschikte jurken van verschillende stijlen, met verfijnde decoratieve elementen, verschillende kleuren. Wat je kiest, het is aan jou, maar let op de kenmerken van je figuur. Blijf op de hoogte van wat u markeert en wat u verbergt. Wit, zwart gaat altijd naar je toe, op elke leeftijd, maar let op de blote schouders, ze zijn in de trend in 2016.

Voor vrouwen van middelbare leeftijd

Zoals elke vrouw die al ouder is dan 40, wil ik mezelf in prachtige jurken zien, maar veel vrouwen streven naar modellen voor jonge mensen. Hoe je dezelfde jurk voor je leeftijd kiest.

  1. Vergeet het feit dat er korte jurken zijn, hoewel natuurlijk veel ontwerpers dit niet als een kritieke fout beschouwen, maar het is beter dergelijke jurken voor jongeren achter te laten.

  2. Vergeet stevige zakken, draperieën en strikken.

  3. Vergeet steentjes en sprankeling. Zelfs het meest succesvolle beeld in de avond dat ze verpesten. En als je echt een beetje wilt schitteren, koop dan een chique clutch of edelstenen.

Dus als dit alles verboden is, wat te dragen?

Voordat u koopt, kunt u zich het beste afvragen "wat zou een dame dragen?". Meestal kunnen vrouwen van middelbare leeftijd rechte of semi-gepaste silhouetten ontmoeten. Ze hebben geen seksuele elementen, en is het echt nodig op die leeftijd? De bovenkant van de jurk kan elk zijn, maar het is beter om dunne banden te vergeten, omdat het er heel vreemd en vulgair uit kan zien.

Wat betreft de kleur van de jurk, er zijn weinig beperkingen. De belangrijkste beperking is roze. Deze kleur kan onvoorspelbaar zijn. Zuiver roze is absoluut geen solide optie en de kleuren van theeroos, stoffig roze kunnen bij je passen.

zomer

Met het begin van het warmste seizoen, wil je je altijd vrij en gemakkelijk voelen, maar de gebruikelijke avondjurken zijn hier vaak niet geschikt voor. Dus hoe te zijn?

Het seizoen met coole feesten of vieringen in de buitenlucht dicteert het vaakst de regels en ontwerpers moeten zich eraan aanpassen. Zomerjurken dit seizoen verrukken fashionista's met stoffen. De jurk kan worden geregen of gemaakt van doorschijnende stof, en misschien vice versa. Het hangt allemaal af van jou en je verlangen. Als we het hebben over kleuren, is het beter6 om de voorkeur te geven aan heldere stoffen en de lengte "mini" te gebruiken. Je afbeelding zal uitdagend, schokkend en 's avonds zijn. Jurken in een stijl "mini" laten je figuur zien. Veel stylisten adviseren mini-jurken om een ​​A-silhouet te nemen en met een noodzakelijk open gebied met decollete.

Je kunt experimenteren met stoffen en ontwerpers bieden een enorme selectie feestelijke kledingopties.

Werkelijke kleuren

In het nieuwe seizoen, evenals in de vorige vorige, is er geen enkele kleur voor avondjurken. Ze kunnen worden gevarieerd. Er kan een monofoon zijn en verschillende kleuren combineren, maar als je niet kunt beslissen, stop dan met de "klassieke" versie.

Een zwarte jurk zou perfect zijn om te experimenteren. Je kunt heldere sieraden of een opvallende clutch oppakken, die de aandacht trekken. Onder de avondjurken is deze kleur een top geworden omdat hij ideaal is gecombineerd met zowel bal-silhouetten als niet-standaard snit.

Een witte jurk impliceert meestal een grote openhartigheid en het is niet verrassend dat veel van de nieuwste collecties avondjurken in sneeuw- of crèmetinten worden gemaakt.

Als je van een rijke inrichting houdt, kies dan voor een blauwe jurk zoals Pamella Roland. Hij kan provocerend zijn, maar zal binnenin zijn.

Een alternatief voor de klassiekers kan precies de duizelingwekkende dingen dienen die op de figuur zitten. Zulke jurken zullen de aandacht op jou vasthouden.

De kleurkeuze is geheel uw beslissing. Als je je in een of andere kleur ongemakkelijk voelt, kun je het beste oppassen.

lengte

Klassieke avondjurken kunnen worden beschouwd als jurken in vloeiende zijden vloer. Het zal je figuur benadrukken.

Elke vrouwelijke figuur zal altijd vrouwelijk zijn. De klassieke snit van een lange jurk verbergt de gebreken en benadrukt de contouren van de aantrekkelijke kant. Lange jurk - een klassieker!

Korte jurken zijn in de regel geschikt voor een klein percentage meisjes, ongeveer 5%, vanwege het feit dat ze figuurfouten niet verbergen.

Stoffen en texturen

Voor een avondjurk kun je rustig materiaal pakken, en het maakt niet uit wat het zal zijn. Weefsels kunnen zowel satijnachtig als kantvormig zijn en zijde kan met ornamenten zijn, maar dit is ongetwijfeld allemaal gericht op het aantrekken van opvattingen over het feest.

Wat te dragen

Een heldere en mooie avondjurk kan altijd worden versierd met een aantal accessoires, zoals een ketting, een armband of een kleine elegante handtas, en misschien een haarornament. Dit alles zal alleen op zijn plaats zijn, maar het is noodzakelijk om rekening te houden met de jurk en het ontwerp. Als de bovenkant van de jurk bijvoorbeeld is geborduurd met strass steentjes of kralen, is het beter om een ​​dunne ketting van kristallen te dragen die de elegantie van de nek en lange oorbellen op de oren benadrukken, maar niet te massief.

Schoenen voor zo'n jurk - hoge hakken, maar je kunt het dragen en aankleden zonder een hakje of met een beetje, maar dit kan het best op een informele manier worden gebruikt.

Voor de jurk moet je ook het juiste kapsel, make-up en manicure kiezen. Alles moet in harmonie zijn met elkaar.

Stijlvolle afbeeldingen

Winter is de tijd dat er de meeste vakanties zijn en het is op dit moment dat je mooi en onweerstaanbaar wilt zijn in avondkleding.

De belangrijkste van een aantal jurken wordt ingenomen door de nieuwjaarsmodellen. De laatste paar seizoenen gaat de mode voor avondjurken met felle kleuren, waar ontwerpers de nadruk op leggen, niet weg. Het kunnen volledig verschillende kleuren zijn, maar kiezen traditioneel voor blauwtinten.

Een kenmerkend kenmerk van de modellen van dit seizoen - rijke kleuren. Ze geven meer plechtigheid en maken in combinatie met prachtige stoffen relevante modellen van dit seizoen.

Er zijn absoluut geen regels op de catwalks en daarom zijn de stijlen van de jurken het meest divers, maar tegen de achtergrond hiervan kunnen we zeggen dat de jurken van dit seizoen de figuur idealiter alleen in het beste licht tonen, daarom moet je bij het kiezen van de stijl van een avondjurk alleen door jezelf laten leiden.

Populaire modellen van het seizoen die de aandacht trekken zijn jurken op de vloer met blote schouders en complexe gordijnen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses