Make-up met rode lippenstift voor brunettes

Make-up met rode lippenstift voor brunettes

Felrode lippen - dit accent, dat in de make-up niet allemaal meisjes is. Maar hier zijn brunettes, met hun expressieve uiterlijk van met lippenstift verzadigde rode tinten, zelfs nog fit. Met behulp van een rood cosmetisch product, kunt u eenvoudig een alledaagse look en een spectaculaire make-upoplossing creëren. In dit artikel leert u welke tinten rood geschikt zijn voor wie en hoe u een lipstick kiest op een manier die de voordelen van uw uiterlijk maximaliseert.

types

Rode lippenstift is helemaal geen luxe, maar een noodzaak. In bijna elke schoonheidsmiddelentas van het meisje is er minstens één van de bestaande rode lippenstiften. Vooral als je een spectaculaire brunette bent die haar seksualiteit wil benadrukken.

Allereerst is het vermeldenswaard dat rode lippenstift, net als alle anderen, in een andere vorm kan worden gepresenteerd. De meest gebruikelijke optie is klassiek glanzend. Afhankelijk van hoe briljant het product dat u nodig hebt, kunt u kiezen voor eenvoudige vernissen of lipproducten met een lichte glans. De meest populaire optie is een lichte glans die er passend en netjes uitziet.

Naast deze klassieker is de trend nu ook een matte lip. Lipsticks met een matte of satijnen afwerking maken make-up "duurder" en zijn populair bij meisjes en vrouwen van verschillende leeftijden. Een dergelijke lipstick in combinatie met een onberispelijke kleur en avondjurk zullen uw ideale look op de weg naar buiten aanvullen.

Hoe te kiezen?

Om een ​​mooie lipstick te kiezen, wat gunstig is voor het benadrukken van de kenmerken van je uiterlijk, moet je weten waar je op moet letten. Veel meisjes beschouwen make-up met rode lippenstift te provocerend, maar in werkelijkheid niet. Make-up met rode lippen is geschikt voor alle jonge dames die er op elk moment van het jaar indrukwekkend uit willen zien. Deze kleur geeft vertrouwen, zo veel van de eerlijke seks gebruiken het voor avondrecepties en feestelijke evenementen.

Bij het kiezen van een product voor make-up lippen, moet je bedenken dat hoe helderder de lippenstift, hoe witter je tanden, omdat felle lippenstift de geelheid van je glazuur zal benadrukken. Hetzelfde geldt voor producten met een geelachtige of bruine subtoon. Probeer een product te kopen met een mooie koude subtoon die je uiterlijk niet zal bederven.

Bij het kopen van kleur cosmetica moet worden getest op uw huid. Immers, als je aandacht besteedt aan de tester op wit papier, zal het product er uiteindelijk anders uitzien dan je huid. Dus als er geen mogelijkheid is, of als u het product niet op de lippen wilt leggen, volstaat het om alleen de kleur op de lippen te verdelen.

Lipstick is afgestemd op de kleur van de ogen en onder de huid. Daarom moet je niet verbaasd zijn als hetzelfde make-upproduct niet bij je past als een donkere schoonheid. Er zijn verschillende primaire kleuren van de huid, waaronder rode lippenstiften worden geselecteerd.

Als je een lichte huid hebt met een lichtroze subtoon, dan heb je geluk, omdat je bijna alle tinten rood kunt gebruiken. Meisjes met een donkerdere huid kunnen de middelen van verzadigde donkere tinten kopen. U kunt dus bijvoorbeeld kiezen voor een matte wijnlippenstift die er luxe uitziet op uw lippen. Vooral goede make-up met een bordeauxrode tint ziet eruit als in de avondmake-up.

Europese huid heeft vaak een mooie, olijfachtige ondertoon.Als dit waar is voor jou, zijn lippenstiften van zachte tinten perfect voor jou. Ze zien er niet ongepast uit en verwoesten je imago. Kies een rode lippenstift die uw huid niet doffer zal maken, of benadruk de tekortkomingen van het uiterlijk.

Welke kleur is geschikt?

Vaak adviseren stylisten meisjes om de kleur van het product te kiezen op basis van het kleurtype. Voor donkere brunette met een donkere huid en dezelfde ogen, zal expressieve lippenstift van rijke kersen kleur doen. Voor donkere blonde vrouwen mag een lipstick met een lichte tint niet worden gekozen. Dus oranje of bruine lippenstift op je lippen zal er niet zo indrukwekkend uitzien.

Meisjes met een lichte huid, dat wil zeggen, het wintertype brunettes is bijna elke lipstick. Het beste van alles is dat het klassiek rood is met een ondertoon voor wijn. Bij het kiezen van een lippenstift, raden stylisten aan om het op de pols te gebruiken om te controleren hoe strak deze tool de huid bedekt en hoe de tint eruit ziet.

De kleur van je ogen speelt ook een belangrijke rol. Laten we kijken naar hoe je lippenstift oppakt, zodat deze de schoonheid van je ogen maximaal benadrukt.

Bruine ogen

Bruinogige meisjes zijn het best geschikt als rijke tinten rood. Tegelijkertijd kunnen ze een subtone van elke soort hebben, zelfs lichtroze, zelfs beige. Ze kijken allemaal op je gezicht voor maximaal voordeel. Brown-eyed brunettes, zelfs zonder make-up, zien er erg indrukwekkend uit, dus welk product je ook kiest, ze maken je uiterlijk alleen maar beter.

Groene ogen

Voor groenogige en donkerharige schoonheden creëren ze veel mooie bessenschaduwen. Lippenstift donkerroze, bijna bessentoon is perfect voor brunettes met groene ogen, evenals de klassieke scarlet, die eruit ziet als sappige kersen. Kies interessante tinten en je look wordt slaperiger en de kleur verzadigd.

Met blauwe ogen

Voor meisjes met een lichte huid en blauwe ogen, wordt stylisten geadviseerd om een ​​roze lippenstift te kiezen. Een dergelijke lipstick lijkt het beste op klassieke blondines van het Slavische type, maar ook brunettes met blauwe ogen kunnen een product met een roze ondertoon kiezen en niet teleurgesteld zijn. Een dergelijke heldere lippenstift zal je afbeelding verdunnen en het in verschillende tinten vele malen interessanter en helderder maken.

Met grijze ogen

Meisjes met een grijze ogen wordt geadviseerd om een ​​koude lipglosser te kiezen. Als uw uiterlijk helder en koud genoeg is, moet het lipproduct worden gecombineerd met het juiste product - niet te warm, maar niet roze.

Modieuze tinten

Het lijkt erop dat rode lippenstift het eenvoudigste cosmetische product is waarin niets interessants is. Maar in feite heeft hij veel interessante tinten. Zelfs zonder deze lipvoering met andere tinten van lippenstift of potloden te mengen, kunt u een interessante make-upoptie krijgen.

Als je van donkere lippenstift houdt, zal verzadigde kastanjebruine, wijn- of pruimlipstick je zeker aanspreken. Deze tinten van de meisjes worden meestal gekozen voor de herfst, wanneer de make-up iets meer dramatisch dan normaal kan zijn. Ook make-up met donkere lippenstift is goed geschikt voor luxe avondbogen, aangevuld met dure sieraden.

Kies niet te felle rode tinten om een ​​neutrale make-up te maken. Natuurlijk is de rode kleur meer opvallend en spectaculairder dan naakt, maar deze kan ook dagelijks worden gedragen. Peach, beige of bruine ondertoon maken de klassieke kersen schaduw interessanter. Bovendien zal een dergelijke lipstick geschikt zijn voor zelfs degenen die in principe geen rood op hun lippen dragen, gezien het te dodelijk is.

Alle paarse tinten rood fondant zien er interessant uit. Pruim, lila of fuchsia is nu in de trend, evenals dieprode lippenstift met zo'n subtoon. Deze kleuren maken de afbeelding ongebruikelijker, en zijn niet allemaal. Ongebruikelijke look en lippenstift met een roze of framboos tint.Maar ze zijn in staat om het beeld van een brunette aanzienlijk nieuw leven in te blazen.

Tinten koraal, oranje of bruin zijn nu minder populair. Maar als u van deze tonen houdt en ze goed passen bij de eigenaardigheden van uw kleurtype, moet u de roodachtige rode tinten niet verwaarlozen. Tonen van rode lippenstift vandaag, er is een enorme hoeveelheid. Daarom kunt u rustig precies de toon selecteren die u bevalt en die voor u geschikt is in het bereik van elke fabrikant.

Make-up opties

Met een rode tint kun je veel interessante make-upopties maken. In het dagelijks leven kunnen rode lippen te helder lijken, maar dit maakt je imago alleen maar opvallender en spectaculairder. "Maak vrienden" rode lippenstift met basisschaduwen, laat je niet meeslepen door voering en markeerstiften en je afbeelding ziet er goed uit op zowel een wandeling als een datum.

Voor elke dag moet je kiezen voor niet al te heldere lippenstift, wat gunstig is voor de nadruk op de kenmerken van je uiterlijk. Eerst moet je de perfecte basis creëren voor make-up, de huid reinigen, hydrateren en 's avonds de toon van het gezicht verzorgen. Vergeet niet dat rode lippenstift in staat is om alle, zelfs de meest subtiele gebreken in uiterlijk te benadrukken. Ze moeten dus zorgvuldig worden aangepast met behulp van een concealer, een potlood of een lichte laag poeder. Alleen als u een perfecte achtergrond creëert, kunt u rode lippenstift dragen en hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze alle roodheid benadrukt.

Daarna moet je de ogen benadrukken met mascara. Als je de optie van make-up met pijlen leuk vindt, dan moeten ze net in dit stadium worden gedaan. Tot het moment waarop je de lippen begint te markeren, zou al het andere al perfect moeten zijn.

Avondmake-up is complexer en interessanter. In dit geval kunt u zich concentreren op de ogen. Maar om alles organisch te laten lijken, moeten de ogen niet te veel worden geïsoleerd. Voor de avond, een neutraal rokerig Smokey-pak. Ze zijn perfect gecombineerd met rode fudge. Je kunt ook eyeliner gebruiken om grafietpijlen te tekenen waardoor je look er spectaculair uitziet.

Voor brunettes kan rode lippenstift heel goed worden gebruikt in een bruidsmake-up. In dit geval moeten de ogen zorgvuldig worden benadrukt met lichte schaduwen, zodat uw gezicht tegen de achtergrond van de witte jurk niet te fel zou zijn. Vooral goede rode lippenstift kijkt op de achtergrond van een jurk met een scharlaken lint in plaats van een riem. Of, als u uw imago van de bruid aanvult met spectaculaire versieringen of schoenen met een ongewone kleur.

Over het algemeen wordt make-up met rode kleur volgens bepaalde normen gedaan. Maar je kunt alles veilig zelf veranderen, de standaardmake-up zelf aanpassen. Het belangrijkste is dat je niet te veel heldere accenten combineert, anders zal de make-up echt vulgair worden en blijf je teleurgesteld over je gang van zaken in het algemeen.

Toepassingstips

Er zijn bepaalde subtiliteiten bij het aanbrengen van rode lippenstift, die herinnerd moeten worden om een ​​werkelijk prachtige make-up te creëren. Dus, bijvoorbeeld, om je make-up niet permanent te corrigeren, poeder je lippen of gebruik je een basis voordat je lippenstift aanbrengt. Lippen doen geen pijn, en de kleur bederft niet. Make-up ziet er nog altijd netjes en mooi uit.

Maar als uw lippen van nature te droog zijn of bedorven door matte lippenstiften, dan moet u een vochtinbrengende basis gebruiken voordat u make-up maakt. Het kan een hygiënische lipstick zijn of zelfs een eenvoudige kindercrème. Zo'n zacht hulpmiddel maakt de scheuren minder opvallend en de huid zachter. Ook maken veel fabrikanten lippenstift, die al is aangevuld met componenten die de lippen hydrateren. Als je zo'n lipstick koopt, kan deze zelfs dagelijks worden gebruikt, zonder angst dat je lippen kraken en bedekt zijn met microscheuren.

Je kunt prachtige make-up maken met rode lippenstift, zelfs zonder een contourpotlood te gebruiken. Het belangrijkste is dat je heel duidelijk de lijn trekt met lippenstift.Als er iets mis gaat en je gaat verder dan de randen, dan kan alles gecorrigeerd worden met een eenvoudig wattenstaafje gedrenkt in warm water. Een nette contour en een make-up kunnen effectiever gemaakt worden door een concealer of een licht potlood. Omcirkel de lippen langs de contour en meng voorzichtig de lijn langs de contour zodat deze niet te helder is.

Maar als je de mogelijkheid hebt, is het beter om nog een lipliner potlood te gebruiken - zodat je ze merkbaar voller en mooier maakt. En als je ze enigszins asymmetrisch hebt, corrigeer dan ook deze tekortkoming. En dan zal rode lippenstift er echt zo sexy mogelijk uitzien op je lippen.

Het is ook belangrijk om niet te vergeten dat om rode lippenstift er goed uit te laten zien, de rest van de make-up perfect moet zijn. Pas de gebreken aan, maak de juiste wenkbrauwvorm en dan is de make-up als geheel spectaculair en stijlvol. Als u "uw" lippenstift kiest en deze toepast volgens al deze regels, dan kan dit cosmetische product een van uw favorieten zijn.

Spectaculaire brunettes die niet bang zijn om de aandacht naar zichzelf te trekken, rode lippenstift past perfect. Dit is de gemakkelijkste manier om op voordelige wijze de voordelen ervan te benadrukken en de aandacht van de minnen af ​​te leiden. Je kunt dus veilig experimenteren met verschillende tonen lippenstift, zonder bang te zijn voor de mening van iemand anders en niet te denken aan stereotypen.

Deze video presenteert 3 lip-make-upopties met rode lippenstift.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses