Lange jurk voor vrouwen met overgewicht

Lange jurk voor vrouwen met overgewicht

Meisjes met gewelfde kleding zijn behoorlijk moeilijk om kleding op te halen, omdat elke onregelmatige textuur, kleur of model de vorm vormeloos en zelfs lelijk kan maken.

Mode-experts hebben lang opgemerkt dat de beste van dikke vrouwen lange jurken en overgooiers in de stijl van boho kijken. Ze verbergen niet alleen handig overtollige volumes, maar benadrukken ook de voordelen van een prachtig silhouet. Ontwerpers vullen hun collecties systematisch aan met nieuwe modellen van sundresses voor vrouwen met obesitas. Hoe vergelijken ze zich gunstig in dit seizoen?

Kenmerken en voordelen van boho-stijl

Kleding in de stijl van boho is de verpersoonlijking van tederheid en romantiek. Stromende texturen van stoffen, gekenmerkt door lichtdoorschijnendheid, aangename kleuren en uitgebreide decorelementen - dit zijn de belangrijkste kenmerken. Maar er is een kenmerk dat werd gewaardeerd door volledige vrouwen van de hele wereld - het is de lengte. Klassieke jurken in de stijl van boho bevinden zich niet boven het midden van de enkel en kunnen in de maximaal mogelijke versie tot de teen reiken.

Zo'n belangrijk kenmerk zorgt ervoor dat complete meisjes zich geen zorgen hoeven te maken over het feit dat een gebrek aan een figuur door anderen opgemerkt zal worden. Bovendien, het effect van lichte nalatigheid, die jurken van dit soort altijd verschillen, is nu extreem populair. Maar het is vermeldenswaard dat lichte jurken gemaakt van vloeiende stoffen niet altijd geschikt zijn voor meisjes. Er zijn soorten figuren waarop jurken met een klassieke snit en lengte er beter uitzien.

Hoe te kiezen

Moderne ontwerpers hebben lang geleerd om sundresses ten volle te naaien op zo'n manier dat de prachtige vormen erin worden getransformeerd in het grote voordeel van de jonge dame, en niet het gebrek daaraan. Niet elk meisje is in staat om zo'n jurk te kiezen, maar als je de volgende tips overweegt, zal alles blijken:

  1. Vrouwen met een volumetrisch, maar correct van vorm, een zandloper silhouet kunnen het zich veroorloven om iets strakke jurken te dragen die net onder de knie zitten. Stijl in dit geval kunt u een klassiek geval of een potlood kiezen. Wat betreft de stof, is het beter om te kiezen voor licht - chiffon of zijde.
  2. Voor meisjes met een afgeronde buik of heupen, is het beter om langwerpige jurken met een hoge taille in de stijl van het Grieks te kiezen. Ze strekken het silhouet visueel uit en maken het eleganter. V-halslijn benadrukt de mooie vorm van de borst.
  3. Vrouwen met een milde taille is het beter om rechte stijlen van lange of langwerpige overalls te kiezen met een riem. De stof in dit geval zou licht moeten zijn, maar het is beter als het niet te strak silhouet is. Het is wenselijk om de riem op het dunste deel van de buik te binden. De riem zelf moet van zacht weefsel zijn.
  4. Meisjes die kunnen opscheppen met hun armen opgetrokken, zelfs met overmatige volheid, kunnen kiezen voor een asymmetrisch model van een zomerjurk met een schouderriem op één schouder.

En vergeet niet dat de kleuren van de outfit niet donker hoeven te zijn. U kunt kiezen voor een licht model met donkere inserts aan de zijkanten, die volumes visueel verbergen, en zeer heldere modellen met een kleine afdruk.

Modetrends

Dit seizoen besloten de ontwerpers speciale aandacht te schenken aan de texturen van sundresses voor de volle. De trend van het zomerseizoen is een linnen zomerjurk met een lichte nalatigheid. De lengte van de jurk is meestal het maximum, en de zoom wordt vaak aangevuld met een kleine ruche.

Chiffon en katoen modellen zijn ook in de trend, maar ze besloten om ze korter en eenvoudiger van structuur te maken. Maar de meest populaire onder de donuts zijn denim overgooiers.Het is interessant dat ze kunnen verschillen in verschillende lengtes mouwen, zodat meisjes zich geen zorgen hoeven te maken over hun tekortkomingen.

Sundresses met laterale asymmetrie zijn nu behoorlijk populair geworden. Dit zijn niet de modellen waarin het voorste deel van de zonnejurk is ingekort, maar de langwerpige rug. Dit zijn de originele sarafan, die de enkels en voeten openen, waarbij de zijkant van het been gesloten blijft. Met deze stijl kunt u het silhouet visueel uitrekken en de verfijning ervan benadrukken, vooral als u het imago van schoenen met hakken aanvult.

Maar als decor besloten de ontwerpers nu om niet de elementen draperen en volants met ruches te gebruiken, maar prints op stoffen. In de grootste trend zijn er kleine bloemen, polka dots en geometrie, evenals getextureerde kooi en etnische motieven. Het is vermeldenswaard dat gestreepte prints op sundresses voor volle exemplaren meestal verticaal zijn. Er zijn ook monofone modellen van sundresses, meestal blauw, beige, blauw, bordeaux, geel, rood en wit.

Wat te dragen

Om een ​​afbeelding met een langwerpige of lange zomerjurklook zo harmonieus mogelijk te maken, moet deze worden aangevuld met de juiste schoenen en accessoires:

  • Voor jurken in een klassieke stijl en een afbeelding op kantoor zijn traditionele pumps met een kleine hak geschikt. Katoen bolero zal helpen om de volheid van de handen te verbergen, als een dergelijk probleem bestaat. Vul deze afbeelding aan met een betere ruime handtas.
  • Plateausandalen, ballet flats of sandalen zijn geschikt voor een eenvoudige en casual look. Stijlvolle hoed en bril passen in het strandbeeld. In andere gevallen is het beter om de afbeeldingen van een stof of een strobold aan te vullen.
  • Voor een avondlook is het beter om elegante stiletto's of sandalen met hoge hakken te kiezen. Kant of satijn bolero zal een elegante toevoeging aan het beeld zijn, als je iets wilt opwarmen. Als een tas is het beter om een ​​koppeling te kiezen.

Met bijzondere zorg moeten worden gekozen en decoraties. Als uw zonnejurk al helder en aanstekelijk is, aangevuld met verschillende decoratieve elementen die in het oog springen, is het beter sieraden te weigeren. In andere gevallen kunt u massieve hangers gebruiken, als u de aandacht wilt vestigen op de halslijn of oorbellen, als u een mooie gezichtsvorm heeft.

Stijlvolle afbeeldingen

Verfijning en stijl aan je afbeelding dragen bij aan het toevoegen van sieraden en schoenen, afgestemd op de jurk. Het is belangrijk dat alle elementen van het beeld niet alleen compatibel zijn met elkaar in kleur, maar een identiek element hebben. Dus, voor een witte jurk met een rode print is het beter om rode schoenen en kralen op te pikken, en voor een jurk met veelkleurige strepen - een originele ketting, waarin dezelfde kleuren elkaar afwisselen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses