Staples Sundresses

Staples Sundresses

Voor het naaien van zomersarafan gebruiken moderne fabrikanten een groot aantal natuurlijke en lichte stoffen. Katoen, vlas, chiffon, zijde - dit is slechts een klein deel van die materialen die kunnen worden gebruikt bij het maken van stijlvolle modellen van zomerjurken. Maar de laatste tijd geven meisjes steeds vaker de voorkeur aan sundresses die zijn genaaid uit stof met de ongebruikelijke naam 'nietje'. Wat is de reden voor hun populariteit?

Kenmerken en voordelen van het materiaal

Velen hebben het nu over de positieve eigenschappen van natuurlijke stoffen. Het lijkt alsof ze aangenaam zijn voor het lichaam, geen allergieën veroorzaken, perfect ademend zijn, vocht opnemen en er geweldig uitzien. Dit alles is waar, maar ze hebben 100% natuurlijke vezels en een aantal nadelen - ze zijn verfrommeld bij de geringste impact op hen, ze zijn niet te sterk en ze strekken zich slecht uit, en dit, rekening houdend met actieve levensstijl, is een significant minpunt.

Maar fabrikanten hebben een uitweg uit deze situatie gevonden. Ze besloten om een ​​klein percentage natuurlijke vezels te combineren met een groot aantal synthetische vezels en bleken een dergelijke mix van bruikbaarheid en comfort te zijn. Het beste voorbeeld van een dergelijke combinatie was de lichte en duurzame stof - "nietje".

Dit materiaal is 60% viscose en 40% katoen. Het is deze combinatie die de stof bestand maakt tegen vervaging en verschillende soorten vervormingen, maar tegelijkertijd een gewicht van gemak en een aangename textuur biedt. Bovendien absorbeert de stof perfect vocht, waardoor het effect van lichte verkoeling ontstaat.

Hoe te kiezen

Ik zou willen opmerken dat er een belangrijk en een belangrijk nadeel is. Na het wassen kan het materiaal aanzienlijk verslaafd raken, dus als u een outfit uit deze stof kiest, verkrijgt u onmiddellijk een grotere maat. Als u een zomerjurk van de gekochte stof handmatig wilt naaien, wast u eerst de stof en begint u vervolgens een outfit te maken.

Populaire modellen

Het belangrijkste voordeel van het nietje is dat het in een grote verscheidenheid aan kleuren kan worden geverfd en met elk patroon kan worden versierd. Dat is de reden waarom het bereik van sundresses van dit materiaal zo divers is. Dit seizoen besloten de ontwerpers om zich te concentreren op de originele decoratie van zomerovergooiers.

Alleen meisjes met een ideaal figuur kunnen het zich veroorloven om de meest open modellen op dunne banden te kiezen, omdat ze zijn versierd met meerlagige ruches en kraag. Midi of maxi lengte sundresses zonder massieve decoratieve elementen zal geschikt zijn voor meisjes van elke leeftijd en met elk type figuur.

Ontwerpers hechten veel waarde aan de vorm van de halslijn. Outfits met een vierkante en ronde hals zien er geweldig uit bij meisjes met kleine borsten en modellen met een V-vormige hals benadrukken perfect de schoonheid van gewelfde vormen. Volledig omsloten sundresses met een riem om de nek zijn extreem populair en worden voornamelijk gekozen door peervormige meisjes.

Voor meisjes met buitensporig gewelfde vormen is zo'n zomerjurk gemaakt van dergelijke stof niet alleen toegestaan, maar ten strengste aanbevolen. De lichte textuur van het materiaal in combinatie met de hoge taillelijn maakt het silhouet zo verfijnd mogelijk. Het is in dit geval het beste om solide modellen van sundresses te kiezen of die met kleine patronen worden aangevuld. Onthoud dat u met verticale en donkere patronen het volume van het silhouet visueel kunt uitrekken.

Modetrends

Ik zou graag speciale aandacht willen besteden aan modieuze outfits. Etnische en geometrische motieven, evenals bloem- en erwtenpatronen zijn nog steeds in de trend. De Schotse cel is even populair, maar monotonie heeft meestal de voorkeur.Zonneweiden van gras en gouden tinten, evenals karmozijnrood, fel rood, blauw en blauw zijn nu het populairst. Niet minder populair is de klassieker in beige, witte en zwarte kleuren.

Wat te dragen

Om sundresses van nietjes te combineren adviseren ontwerpers met gemakkelijk en praktisch schoeisel. Dit kunnen ballerina's, sandalen of slaps zijn. Onder het verkorte model overgooiers is het beter om wigschoenen of hoge hakken te dragen. Onder de gemiddelde sarafan kunnen zelfs klassieke pumps passen. In de koele periode kun je de jurk aanvullen met een stijlvolle bolero gemaakt van lichtgewicht stof - zijde, als het beeld casual is en kant, als het 's avonds is.

Stijlvolle afbeeldingen

Correct gekozen accessoires en sieraden zullen helpen om een ​​afbeelding te maken met een zomerjurk gemaakt van een nietje. Een stijlvolle hoed en houten kostuumjuwelen passen bij de strandlook met een lange zomerjurk en slippers. De tas is in dit geval beter om een ​​rietje te kiezen.

Een casual look met een zonnejurk kan je het beste verdunnen met een vormloze stoffen tas of een klassieke dameszak. Sieraden kunnen eenvoudig worden geselecteerd, maar stijlvol, u kunt zilveren of dure sieraden maken.

Voor de avondlook passen sieraden, evenals kleine handtassen van het type koppeling. Vergeet niet dat er niet veel sieraden moeten zijn en als de jurk is aangevuld met een groot aantal decoratieve elementen, is het beter om ze te weigeren.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses