Wat kan ik dragen met een rode zomerjurk?

Wat kan ik dragen met een rode zomerjurk?

Functies en kleurencombinaties

De zomer is voorbij, maar het nieuwe seizoen is niet ver weg, wanneer het mogelijk is om geen bontjas te wikkelen, maar om zichzelf in al zijn glorie te tonen. Uw onvervangbare assistent in dit bedrijf zal een rode zomerjurk zijn. Nu moet je het echter niet in de kast wegleggen. Waarom is hij zo goed?

Ten eerste is rood een universele kleur die zowel bij meisjes met een bleke huid als bij een gebruinde schoonheid gaat. Ten tweede, zoals het laatste mode-seizoen liet zien, zijn sundresses nu op het hoogtepunt van hun populariteit. Het geheim van de vraag naar sundresses is simpel: in de zomer redden ze de eigenaar van de hitte en in de herfst-winterperiode kun je een groot aantal sets maken, die als basis dienen.

Door deze twee voordelen te combineren, krijgen we een rode zonnejurk, die enerzijds uw sterke punten benadrukt en anderzijds u aangenaam onderscheidt van de menigte "grijze" collega's.

Als je nog niet zo'n garderobedetail hebt, en je denkt erover om een ​​rode zomerjurk te kopen, dan rijst de vraag: welke dingen worden het meest succesvol gecombineerd?

De klassieke optie is om rood te combineren met alle tinten wit. Lichtbeige kleuren voegen zachtheid en een beetje romantiek toe. Koel wit geeft stijfheid in combinatie met een beknopte snit.

Wees ook niet bang om een ​​rode zomerjurk met zwarte dingen te combineren. Zo'n kleurenmix draagt ​​bij aan je imago van drama, dat zelfverzekerd is voor vrouwen.

Daarnaast zijn er de volgende niet erg voor de hand liggende, maar goed werkende combinaties: rood met bruin (geeft de afbeelding aristocratie), rood met blauw (bij voorkeur diep blauw, dichter bij paarse tinten), rood met koele tinten groen.

En vergeet niet dat de rode kleur goed bij de andere tinten past, maar het is beter als ze in één ding aanwezig zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een afdruk.

Hoe te kiezen en wie past

Dus, over de compatibiliteit van kleuren, kwamen we erachter. Nu moet je weten welke rode zomerjurk voor jou geschikt is, omdat het al je verdiensten moet benadrukken.

Als we het hebben over gelukkige eigenaars van de "zandloper" -figuur, dan is het genoeg voor hen om eenvoudig hun taille te kiezen door een passende zonnejurk te kiezen. De bovenkant van een sarafan is iets waar je mee kunt spelen: dunne bandjes, verlaagde mouwen, helemaal geen riemen. De bodem is beter om geen franje, eenvoudige beknopte snit te weeg - dit is voor jou.

Als je als JLo grote volumes hebt in de heupen en smalle schouders, dan ben je een peer. Je moet proberen je uiterlijk in evenwicht te brengen door de aandacht te vestigen op het bovenste deel van het lichaam met verschillende gordijnen op de borst, smalle bandjes. Overstretch de taille met behulp van een rok die zich uitstrekt van de heup. Je perfecte rode jurk is een maxi-jurk, mogelijk met een lange halslijn.

Als je schouders net zo krachtig zijn als die van Chloe Moretz, maar je heupen houden ze niet bij - je bent een "omgekeerde driehoek". Dit figuur ziet er vrij sportief uit, het is nodig om een ​​romantische zomerjurk in evenwicht te brengen. Wees niet bang voor plooien en ruches rok - het zal profiteren. De bovenkant moet zo beknopt mogelijk zijn, daarnaast kun je op het contrast spelen: een donkere bovenkant en een heldere onderkant.

Met een milde taille zoals Angelina Jolie (ja, zelfs zij is niet perfect), maar over hetzelfde volume van je borst en heupen heb je een "rechthoek" figuur. Een winnende optie voor u zijn sundresses in de stijl "imperium", die uw vorm zullen benadrukken. Je past een rode zonne-lengte mini en maxi.

Eigenaren van het figuur "appel" (geen taille, maar er is een buik) zijn over het algemeen geschikte aanbevelingen voor "rechthoeken", maar hier is de lengte van de zonnejurk beter om "tot de knie" te kiezen.

Merk ook op dat in een zakelijke omgeving en tijdens een wandeling met uw geliefde, volledig verschillende stijlen van een rode zomerjurk geschikt zijn. Op kantoor probeer je een zonnejurk te dragen, gecombineerd met een shirt om het sober te maken. De voorkeur gaat uit naar strakke sets. In het dagelijks leven zijn er geen strikte regels, je kunt sundresses dragen gemaakt van lichte, vloeiende stoffen, met veel sieraden. Wees niet bang om te experimenteren.

Populaire modellen

In 2016 werd een breed scala aan sundresses gepresenteerd op de catwalks als onderdeel van de zomercollecties. Markeer de belangrijkste trends:

  • Heldere afdruk. Je kunt opnieuw kiezen voor sundresses met felle repetitieve patronen - dierenmotieven, bloemen en zelfs blots doen het.
  • Gebreide artikelen geweven in een zomerjurk. Zo'n ontwerp zou geschikt zijn op het strand, of op een hete zomerdag. Het belangrijkste is, vergeet niet om een ​​badpak te dragen.
  • Maxi-lengte is een echte must-have van het zomerseizoen van 2016. In het ideale geval moet de eigenaar gracieus zijn als een hert en de zoom van een zonnejurk moet zich in de wind ontwikkelen, als uit een zeebriesje.
  • De absolute hit van het uitgaande seizoen zijn de open schouders. Een verlaagde riem, een speciale snit - alles om te laten zien hoe kwetsbaar en weerloos je bent.
  • Combinatie zomerjurk met een t-shirt / shirt. Iets koud, en je hebt je favoriete zomerjurk verborgen in de achterste doos? Nu kunt u eenvoudig een zwart T-shirt of een neutraal shirt aantrekken - u bent weer op een paard.
  • De meest interessante vondst van ontwerpers die voor het einde van de avond in de winkel ligt, is een sundress-tuniek (een kruising tussen een tuniek en een lichte zomerjurk). Je moet dit ding over een skinny broek dragen.

En als je denkt dat de rode kleur niet wordt weerspiegeld in de bevindingen van het hierboven genoemde seizoen, dan vergis je je. Ontwerpers houden van deze kleur (en al zijn talrijke tinten) evenals wij, eenvoudige stervelingen, actief gebruiken in hun collecties.

Een rode tuniek-tuniek, een oranjerode maxi-zonnejurk of een open cranberry-schaduwzonnewende zijn ongelooflijk relevant in 2016.

Wat te dragen

Tijdens de avondwandeling heeft de eigenaar van een rode zomerjurk bovenkleding nodig om warm te blijven. Dit kan een effen jas, een spijkerjasje (dat altijd relevant is), een bolero of een gezellig vest zijn. Een hoed met een brede rand kan uw look aanvullen.

Geef op het werk de voorkeur aan jassen met een laconieke snit, of brei vesten van zachte kleuren.

Schoenen en accessoires

Als je rode jurk een zomerse optie is, dan moeten de schoenen geschikt zijn - licht en comfortabel.

Wandelschoenen

Een van de eenvoudigste en meest succesvolle opties zijn sandalen (normaal of "lichtlopend"). De tweede optie is comfortabele schoenen zijn slaps. Ze kunnen worden gedragen onder een lange jurk en onder sundresses van verschillende lengtes.

Probeer de afbeelding in evenwicht te houden: gebruik geen slippers met een rode zomerjurk die te veel zijn geladen met decor. Ook zou de klassieke optie het gebruik van sandalen (met of zonder hakken) zijn.

Als je rode jurk in een sportieve stijl is gemaakt, aarzel dan niet om sneakers en sneakers te gebruiken. En vergeet niet onze "toverstaf" met een lange wandeling - ballerina's. Niet de beste optie voor meisjes met imperfecte benen, maar comfortabel.

Draag in het najaar dapper leren en suede laarsjes. Voor het winterseizoen zijn hoge laarzen van zwarte en bruine kleur relevant.

Werkschoenen

Boten van neutrale kleuren. Witte boten zullen er bijzonder voordelig uitzien met een rode zomerjurk: ze zullen de aandacht trekken van iedereen in de buurt. Daarnaast is het gebruik van sierlijke sandalen toegestaan, als dit niet verboden is door de dresscode van het bedrijf.

Er zijn geen speciale vereisten voor accessoires. Een lichte chiffon-sjaal, die om de nek kan worden gebreid of over de schouders kan worden gedrapeerd, is een goede aanvulling op de zomerjurk. Vergeet sieraden niet, die kunnen worden gevarieerd.Afhankelijk van de stijl van de jurk zal het de voorkeur geven aan industriële of manuele productie van sieraden. De handtas moet klein zijn, beter op een lange riem.

Stijlvolle afbeeldingen

De eerste foto toont een Hollywood-ster Dakota Johnson gekleed in een midi zonnejurk door Dior. Laconische snit van het lijfje, hoge taille, een kleine hoeveelheid gordijnen op de rok, evenals de bijna volledige afwezigheid van accessoires - dit alles maakt het beeld ongelooflijk stijlvol, maar tegelijkertijd uiterst eenvoudig. Dakota ziet er weerloos, maar felrode signalen uit: ze is klaar om te winnen.

In de tweede foto toont het model ons de zakelijke versie van het dragen van een rode zomerjurk die dit jaar meer dan ooit relevant is. Aangevuld met een wit shirt begon de zonnejurk met compleet nieuwe kleuren te spelen - nu is dit geen avondjurk, maar een echte stijlvolle kantoorset.

In de derde foto laten de meisjes ons levendig zien hoe goed de rode jurk en denim samengaan, en welke accessoires de stijl van de gastvrouw zullen benadrukken: een zomerhoed, armbanden en natuurlijk een kleine handtas. De riem benadrukte de taille van de meiden en massieve kettingen gaven hun afbeeldingen een feestelijk tintje.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses