Sundresses met riemen

Sundresses met riemen

Wat voor soort dameskleding kan inheems Russisch worden genoemd? Natuurlijk, een zomerjurk op de riemen. In deze praktische jurk, lopen vrouwen sinds mensenheugenis in Rusland, maar zelfs vandaag blijft dit kledingstuk buitengewoon populair.

Lichte, vloeiende stof die zich uitstrekt tot op de grond, een eenvoudige afdruk in de vorm van kleine bloemen of erwten, een elegante lijn decolleté en kleine ruches die een beeld geven van de vrouwelijkheid - dit is de klassieke versie van een zomerjurk op de riemen. Hoe is het anders dan modernere modellen?

Functies en voordelen

Moderne jurk op de riemen is goed, want het is nog steeds gemaakt van de meest lichte en gewichtloze materialen. Het kan vlas, chiffon, katoen, zijde of dichter synthetisch canvas zijn. De halslijn van de hals, die in vorm verschilt, stelt u in staat de voordelen van elke vorm te benadrukken en de gebreken te verbergen. Een verscheidenheid aan texturen maakt elke nieuwe afbeelding origineel en benadrukt de individualiteit van elk meisje.

Maar het belangrijkste onderscheidende kenmerk van moderne modellen van overgooiers in verschillende lengtes. Zeer jonge dames kunnen nu minisarafan kopen, van lengte tot middendij. Sundresses knielengte of iets lager zullen geschikt zijn in een kantoor en elke dagelijkse look, en midi en maxi lengte modellen zullen originaliteit toevoegen aan de romantische stijl. Het is interessant dat het grootste deel van de sundresses - straps, ook anders kan zijn.

Rassen van riemen

De riemen van moderne sarafans kunnen verschillend van vorm zijn en dit is hun belangrijke voordeel. Klassieke riemen die de schouders bedekken, houden de zonnejurk op zijn plaats, terwijl de hals zo open mogelijk blijft. De riem, die om de nek is gebonden, stelt je in staat om het silhouet visueel uit te rekken en het beeld verleidelijker te maken. Originele sarafan-modellen zijn kruiselings op de rug gedraaid, waardoor het beeld tegelijkertijd mysterieus en gemakkelijk is. Maar het grootste verschil tussen de riemen is hun breedte.

dun

Dergelijke riemen zijn aanwezig op de meeste modellen van zomersarafan, maar modespecialisten adviseren om niet voor dergelijke meisjes voor iedereen te kiezen. Als je dunne schouders en een fragiel silhouet hebt, kun je veilig kiezen voor een zonnejurkmodel op dunne bandjes. En goed, als de banden verstelbaar zijn, dan kun je de zonnejurk aan je borst trekken.

breed

Sundresses met dergelijke riemen zijn beter om te kiezen voor meisjes met enorme schouders of merkbare volheid in hun handen. Het is interessant dat dergelijke banden het beeld met een zonnejurk meer officieel maken. Als deze banden worden aangevuld met ruches die de schouderlijn volledig bedekken, kunt u het silhouet van de omgekeerde driehoek visueel aanpassen.

Hoe te kiezen

Maar om een ​​geschikte stijl sundress te kiezen is vrij eenvoudig. Het belangrijkste is om rekening te houden met de kenmerken van je eigen figuur

  • Meisjes met het perfecte silhouet van een zandloper is beter om modellen met merkbare decoratieve elementen in de vorm van draperen, plooien en ruches te vermijden. Het is beter om de voorkeur te geven aan lichte en vloeiende stoffen, met de nadruk op de vorm.
  • Bij meisjes met een rechthoekig silhouet is het beter om op het model te letten met gordijnen op de borst en opties met de geur. De lengte van de jurk kan in dit geval compleet anders zijn.
  • Voor mensen met een onuitgesproken taille is het beter om maxi-overgooiers te verlaten en te kiezen voor trapeziumvormige stijlen, knielengte en met een klein patroon.
  • Meisjes met het type vorm "peer" is beter om uitlopend op het heupmodel te kiezen met een enigszins hoge taille.
  • Meisjes met het type figuur omgekeerde driehoek passen modellen met laken en ruches aan de onderkant van de kleding.

Vergeet niet dat modellen van mini-sundresses exclusief zijn ontworpen voor jonge meisjes, maar voor mensen ouder dan dertig jaar is het beter om meer authentieke outfits te kiezen.

Modetrends

Ik zou graag speciale aandacht willen besteden aan de kleuren van de jurk. Dit seizoen zijn vooral witte modellen populair, evenals zwart, blauw, roze, geel en lila. De meest modieuze print is vlinders, maar er zijn ook veelkleurige bloemen, abstracte en etnische motieven. Welke stijlen zijn het meest modieus?

rechtdoor

Deze stijl kan met recht een klassieker genoemd worden, omdat de meeste traditionele modellen van sundresses zich onderscheiden door een directe snit. Het voordeel is dat het perfect past op bijna elk figuur en zorgt voor het gemakkelijkste en meest ontspannen beeld.

gemonteerd

Deze stijl zomerjurk wordt ook vaak door meisjes gekozen, omdat het perfect de parameters van een mooie figuur benadrukt. In een ingerichte zonnejurk kijkt het meisje zo vrouwelijk mogelijk, maar niet zonder elegantie.

laaide

De zomerjurk van een dergelijke snit wordt gekozen door meisjes met onevenredige parameters van de figuur en het meest interessante is dat eventuele disproportionaliteit wordt gecorrigeerd met behulp van zo'n snit. De lengte van de jurk in dit geval speelt een belangrijke rol. Kortere stijlen creëren de meest verleidelijke look, en lange stijlen kunnen een winstgevende toevoeging aan de avondlook worden.

Wat te dragen

Modieuze experts adviseren om sundresses te combineren met schouderbanden met korte jastypes en comfortabele schoenen. Het kunnen zomerballerina's of sandalen zijn, maar ook sandalen en pumps. Het is beter om de zomerlook aan te vullen met een zomerjurk met een vormeloze stoffen tas of een stijlvolle clutch.

De riem die elegant in de taille is vastgebonden, stelt u in staat diversiteit te brengen aan de stijlvolle klassiekers. Het is interessant dat de textuur van het accessoire compleet anders kan zijn, evenals de breedte. Meisjes met gewelfde vormen zijn beter in het kiezen van massieve riemen met een dichte textuur, en elegante dames zijn dun en licht.

Stijlvolle afbeeldingen

Juist gekozen sieraden zullen helpen om een ​​afbeelding met een zomerjurk echt stijlvol te maken. Omdat de decollete-zone in dergelijke overkleding zo open mogelijk blijft, kan deze worden aangevuld met zowel massieve als elegante versieringen. Als je op een ongedwongen manier de aandacht op de hals wilt vestigen, kies dan voor een stijlvolle sieraden en als je het imago van het bedrijfsleven wilt vervolmaken - beknopte en strikte sieraden. Romantisch beeld kan worden aangevuld met met de hand gemaakte ornamenten. Ze kunnen van hout zijn of van kralen zijn geweven.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses