Zomerjurken en grote overgooiers

Zomerjurken en grote overgooiers

Er zijn geen dikke vrouwen, alleen strakke kleding - het werd ooit beweerd door de beroemde Sovjet-actrice Faina Ranevskaya en het is moeilijk om ruzie met haar te maken. Moderne ontwerpers hebben het eeuwige probleem van strakheid al lang opgelost en nu kun je kleren vinden met de tag "plus size" in winkels. Maar in dit trendy seizoen adviseren ontwerpers weelderige jonge dames om speciale aandacht te besteden aan de meest vrouwelijke elementen van de garderobe - jurken en sundresses. Ze passen niet alleen fysiek in een driedimensionale figuur, maar maken het ook mogelijk om de meest zichtbare gebreken ervan te verbergen. Waarom zo?

Functies en voordelen

Jurken en sundresses voor een prachtig figuur stellen u in staat om de onvolkomenheden van het silhouet te verbergen, voornamelijk vanwege de speciale kenmerken van de snit. Meestal is het een vrije, directe of semi-fit snit, die de ronding van het silhouet gunstig benadrukt, zonder te focussen op overtollige volumes. In veel opzichten wordt dit vergemakkelijkt door de textuur van stoffen waaruit de outfits zijn gemaakt. Ze zijn ofwel compact genoeg om volumes binnen redelijke grenzen te houden, of licht en vloeiend, zodat deze volumes minder opvallen.

Een belangrijke rol bij het aanpassen van het silhouet en het spelen van decoratieve elementen. Volumetrische details in de vorm van kemphaan, ruches en draperieën worden zelden in modellen gebruikt, omdat ze alleen het volume van het silhouet vergroten, maar ontwerpers vergeten nooit de combinatie van tinten en veters. Het is interessant dat de contrasterende details aan de zijkanten van het product vaak werken als een visueel silhouet van het silhouet.

Experimenterende makers van jurken en sundresses, en met een lengte aan jurken. In het modellengamma voor het volledige assortiment zijn er zowel verkorte modellen lang naar het midden van de knie, als langere midi of jurken in de vloer.

Hoe te kiezen

Maar modetexperts adviseren volledige jonge dames om speciale aandacht te besteden aan sundresses met een hoge taille. Met dergelijke modellen kunt u het silhouet visueel strekken en het slanker maken. V-halsmodellen en klassieke eenvoudige stijlen zijn ook geschikt voor een volumetrisch silhouet.

Wanneer je een geschikt model kiest, moet je de nadelen van je figuur in overweging nemen: als er een overschot aan volume is in een bepaalde zone, moet je deze bedekken met de eenvoudigste en donkerste stof, maar je kunt het gebrek aan vormen compenseren met lichte tinten, ruches, ruches, basco en laken.

Wat te vermijden

Over welke sundresses en jurken is het onwaarschijnlijk dat een prachtig figuur wordt versierd? Modellen met te dunne bandjes en afneembare tailles. Ook vol met jonge dames moet een groot, horizontaal patroon en scherpe randen in het decor vermijden. Jurken van een te dun of glimmend materiaal en fluweel, maar ook jurken met grote pailletten en een overvloed aan kralen zullen onbetaalbaar lijken op weelderige meisjes. Het is beter om het model van jurken zonder mouwen te kiezen voor meisjes met een mooie hals en handen, maar in andere gevallen is het niet aan te raden om dergelijke outfits te dragen.

Populaire modellen en stijlen

Dit seizoen adviseren ontwerpers volledige meisjes speciale aandacht te besteden aan modellen die contrasterende en klassieke tinten combineren. De ideale combinaties zijn zwart met rood, blauw en wit, zwart en beige, en lila en grijs. De meest modieuze monochrome outfits zijn karmozijnrood, turkoois, beige, bruin, roze en blauw.

Wat modieuze stijlen betreft, is de meest trendy nu trapeziumvormig, semi-gepast en uitlopend. De lengte wordt verwelkomd niet te verkort - ten minste tot de knie, maximaal op de vloer. Meisjes met slanke benen kunnen kiezen voor een korter model, maar in dit geval mag de zoom niet hoger zijn dan halverwege de dij.

Modetrends

Modeontwerpers hebben dit seizoen veel aandacht besteed aan prints op sundresses en jurken. Dit is niet vreemd, want met behulp van een succesvol patroon kun je figuurlijke fouten visueel verbergen. Etnische en geometrische motieven staan ​​nu bekend om het afslankeffect, maar deskundigen adviseren u om zo voorzichtig mogelijk te zijn met het bloemmotief. Het beste van alles, als dit patroon klein is, hoewel donkere bloemcombinaties in grote vorm niet zijn uitgesloten. Welke prints en patronen zijn de meeste win-win?

In een kooi

Het geruite patroon helpt het volume van het silhouet te verbergen, als het niet te contrasterend is en een klein formaat heeft. Als het meisje, samen met de volledigheid, ook de wanverhouding van de figuur laat zien, kan ze een combinatie van grote en kleine cellen proberen. Dus, als je een voldoende grote borst hebt en onevenredig smalle heupen, kun je een jurk of een zomerjurk kiezen met een grote kooi op de rok en andersom.

Polka dots

Erwt gaat al enkele eeuwen niet uit de mode en dit heeft zijn eigen redenen. Het is een feit dat dit patroon het meest veelzijdig is, samen met de streep en kleuren. Interessant is dat het op de figuur op een speciale manier werkt, en dit is anders dan de meeste anderen. Weelderige silhouet, hij maakt meer proportionele alleen als het groot is en vice versa.

Met applique

Veel mensen denken dat sundresses met geborduurde elementen en applicaties voor volledige meisjes gecontra-indiceerd zijn, maar dit is niet wat we zuigen. In feite kan zo'n mooi element als borduurwerk de rol van een rode haring spelen. Het is alleen belangrijk om ervoor te zorgen dat het borduurwerk zich in die zone van het silhouet bevindt waar je echt trots op bent. Hetzelfde effect kan worden verkregen door jurken te kopen met doorzichtige guipurekanten en kant. Vergeet niet dat er in de decoratie-elementen geen massieve details mogen zijn in de vorm van knoppen en grote kralen.

50 jaar

Maar voor vrouwen van vaste leeftijd is het beter om voorkeur te geven aan elegante modellen van effen jurken. Laat het de kleur indigo, lila, crème, beige of zwart zijn. Beter als de jurk is met een mouw. Het kan vrij kort zijn en alleen de schouder bedekken, maar ook langwerpig zijn in type ¾. Maar er moet speciale aandacht worden besteed aan de lengte van de jurk. In 50 jaar, vrouwen zijn beter niet om outfits te dragen met blote knieën, en de keuze te stoppen op midi en maxi lengte jurken.

Wat te dragen

En experts combineren grote overgooiers met langwerpige jassen, vesten en truien op knoppen. Als schoenen is het beter om sandalen op een haarspeld op een casual manier te gebruiken en klassieke schoenen in een zakelijke. De uitstraling van het strand kan worden aangevuld met een stijlvolle hoed en sandalen, en de avond met een verfijnde bolero. Vergeet niet dat een hoge hak een fundamentele rol speelt voor een weelderig silhouet. Hij trekt aan de figuur, waardoor hij vrouwelijker en gracieuzer wordt.

Schoenen en accessoires

Een ander element van een succesvolle schoen kunnen platformsandalen of basilieken zijn. Het eerste type schoenen is beter als aanvulling op het imago van het dagelijks leven en het tweede bedrijf of de avond. Het beste accessoire dat bij een verkorte jurk of een zonnejurk past, is een tas die anders in maat is. Langwerpige jurkmodellen kunnen het beste worden gecombineerd met kleine modellen tassen - koppelingen of dames van eenvoudige dames.

Prachtige afbeeldingen

Goed gekozen sieraden zullen helpen om een ​​afbeelding met een zonnejurk of een jurk echt mooi te maken. Ze moeten massief genoeg zijn om niet verloren te raken tegen de achtergrond van een volumetrisch silhouet, maar niet te groot om geen gewicht toe te voegen. Sieraden met edelstenen zijn ideaal voor een avondlook, en een romantische, casual of zakelijke look kan worden aangevuld met kostuumjuwelen. Het kan hout, metaal en zelfs plastic zijn.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses