Jurk met open schouders - de trend van het seizoen

Jurk met open schouders - de trend van het seizoen

Waarom houden zoveel vrouwen zoveel van de zomer? Allereerst voor de warme dagen, die het mogelijk maken om te pronken in openhartige outfits. In de zomer van 2016 legden modeontwerpers de nadruk op jurken met dunne bandjes, maar in het komende warme seizoen zullen zachte overhemden met open schouders extreem populair worden. Daarom hebben we besloten om vandaag een kort overzicht te geven van de meest modieuze overgooiers van 2017, wanneer er nog steeds meer dan een half jaar vóór de zomer is.

Functies en voordelen

De zomerjurk met open schouders is een niet-pretentieus model van een jurk met een elastische band op de borst. Het belangrijkste voordeel is dat het een van de aantrekkelijkste delen van het vrouwelijk lichaam blootlegt - de schouders, nek en sleutelbeen, en dit geeft tegelijkertijd het beeld van lichtheid en verleiding.

Voor het naaien van dergelijke overgooiers gebruikt u meestal alleen natuurlijke stoffen - katoen, jeans of vlas, en dit stelt u in staat om zelfs in het heetste weer geen ongemak te voelen. Bovendien kunt u met zo'n zonnejurk de voordelen van de figuur benadrukken en in elk beeld passen, vooral als u het op de juiste manier kiest.

Hoe te kiezen

Als u een zomerjurk met open schouders kiest, moet u er rekening mee houden dat deze het beste staat voor meisjes met een fragiel en peervormig silhouet. Het is wenselijk om de stijl te kiezen op basis van de voorkeuren in de stijl van kleding:

  1. Als u een zacht en romantisch beeld wilt creëren, kiest u een kantmodel van een bijgesneden jurk met ruches in de borst en zoom.

  2. Een zomerjurk gemaakt van dikke stof en lange mouwen past bij de casual look. Nou, als het met een rubberen band in de taille omhoog zal trekken en naar beneden uitzetten.

  3. Voor feestelijke evenementen, is het beter om sundresses te kiezen op de vloer van glanzende stof. Het kan satijn of zijde zijn. Het decor kan dienen als een vlecht die de taille omgeeft.

  4. Als je je afbeelding een lichte onschuld wilt geven, kies dan voor een model van sundresses met ruches aan de zoom. Meestal zijn deze modellen erg kort en bereiken ze niet het midden van de dij.

  5. Voor het urban-beeldfit model met een hoge taille in de Griekse stijl en overgooiers, evenals lichtgewicht chiffon-stijlen.

  6. Als je bang bent dat de hals plotseling open kan gaan tijdens actieve bewegingen, kies dan een model met open schouders op dunne banden. Het zal je beschermen tegen schaamte, maar het beeld zal hetzelfde verleidelijk achterlaten.

Vergeet niet dat vloermodellen universeel zijn qua leeftijd. Ze kunnen het zich veroorloven om te dragen als een zeer jonge persoon, en oudere meisjes. Maar jonge dames na 35 jaar zouden een al minder open kledingmodel moeten kiezen, althans in het stadsbeeld.

Modetrends

In het zomerseizoen van 2017 worden zwarte en witte blote schouders sundresses in de mode, evenals heldere patronen met een bloemen- en etnische print. Experts voorspellen dat de voorkeur zal worden gegeven aan korte modellen of sundresses op de vloer.

In de borst kan er niet alleen een klassieke elastische band zijn, maar ook vol franjes, evenals linten, die verleidelijke plooien vormen in het decolleté. Bustier-modellen zullen ook volgend seizoen in de mode zijn, en het meest interessante is dat het lijfje het belangrijkste decoratieve detail van de jurk zal zijn.

Wat te dragen

Maar experts adviseren om sundresses te combineren met open schouders met stijlvolle accessoires en schoenen. Het kunnen leren en stoffen banden zijn met gespen, maar ook slaps, sandalen, ballet flats of kanten zomerlaarzen.

Interessante afbeeldingen

Originaliteit van het beeld zal helpen om de sieraden te geven. Ze moeten zo licht en luchtig mogelijk zijn.Heldere sieraden gemaakt van plastic, hout of metaal passen perfect. Maar de tas is beter om de lichtste textuur te kiezen, idealiter een koppeling.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses