Wikkel jurk

Wikkel jurk

Functies en voordelen

Deze jurk heeft een v-hals dankzij de geur. Meestal heeft het snaren die de helften op het lichaam fixeren en bovendien de taille benadrukken. Dergelijke overgooiers visueel smalle schouders en vergroten de borst. Ook ten koste van de hals verlengt de nek.

Ze benadrukken elke vorm gunstig, maken je langer en slanker.

De klassieke lengte van deze jurk is net iets onder de knie.

Populaire modellen

Met asymmetrische zoom

Verberg de benen om te kleden met een schuine snee. Een andere perfecte asymmetrische jurk past bij grote meisjes die de figuur dichter bij het ideaal willen brengen.

Uitlopende zoom

Uitlopende rok in een dergelijke zomerjurk zal helpen om smalle heupen volumineuzer te maken.

Deze jurken zijn het best geschikt lang en meisjes van gemiddelde lengte.

Met een versmalde rok

Zulke rokken zijn beter voor het dragen van slanke meisjes, omdat zulke rokken heel strak in het lichaam passen en de tekortkomingen kunnen benadrukken, maar ze zullen alleen slanke meisjes met een proportioneel cijfer beter maken.

Meisjes met dunne taille zijn beter om hoge rokjes te dragen.

kort

Korte overgooiers zijn geschikt voor meer slanke meisjes. Ze worden meestal gedragen aan de avonduitgangen. Bij korte overgooiers moet je schoenen dragen met dunne hoge hakken. Dit alles maakt je benen ongelooflijk langzamer. Perfect zo'n zonnejurk zal naar korte meisjes kijken.

maxi

Halve lengte sundresses zijn geschikt voor lange meisjes. Ze trekken aan de figuur en geven visueel slankheid. Maar de korte meisjes die ze kunnen doen zien er nog minder uit.

Zulke zomerjassen kunnen verschillende imperfecties van je benen verbergen.

midi

Dergelijke overgooiers zijn ongelooflijk veelzijdig. Ze zijn geschikt voor meisjes van absoluut elke lengte en lengte.

Hoe te kiezen en wat te dragen

De jurk met de geur is jouw figuur en lengte waardig. Het is wenselijk om de kleur te selecteren die overeenkomt met uw kleurtype. Het is belangrijk dat het materiaal comfortabel en geschikt is voor het seizoen.

Lichte en ademende stoffen, zowel natuurlijke als niet, zijn goed geschikt voor de zomer.

En voor kouder weer heb je iets warmer nodig, bijvoorbeeld knitwear of wool.

In de zomer kan de zonnejurk als een apart element worden gedragen en worden aangevuld met open schoenen en accessoires.

En in een koelere tijd eronder kun je shirts, T-shirts met lange mouwen, coltruien, niet te dikke truien dragen. Het is ook zeer wenselijk om panty's, leggings of kousen te dragen. Truien en vesten kunnen over de top gedragen worden.

Bovenkleding is mogelijk, zolang het wordt gecombineerd met een zonnejurk in stijl en kleur.

Schoenen kunnen ook absoluut elke zijn. Het hangt allemaal af van de stijl van de jurk en de situatie.

Stijlvolle afbeeldingen

Een combinatie van een zonnejurk met een geur, bijvoorbeeld grijs met een wit shirt en een beetje jas, is perfect voor werk. Dit alles wordt perfect aangevuld door elegante schoenen met hakken van zwart, rood of donkerblauw.

Zomerzomers met de geur van donkere kleuren zijn zeer trendy om over een wit T-shirt te dragen. Dit is de trend van het huidige seizoen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses