Schoolonderleggers voor meisjes

Schoolonderleggers voor meisjes

Een ruime keuze aan schooluniformen in de moderne tijd maakt het mogelijk om aan alle eisen te voldoen. School sarafans kunnen met recht worden beschouwd als de handigste en meest praktische kleding voor meisjes. In vergelijking met een rok glijden ze niet weg en zijn ze het meest geschikt voor basisschoolmeisjes.

Een beetje geschiedenis

Sundress verscheen in Rusland dankzij de Turkse volkeren. Het werd voor het eerst genoemd in 1376 in de Nikon Chronicle. Door de jaren heen transformeerde hij. Vaak was het mogelijk om de sociale status van een persoon te beoordelen.

In het begin werd het gedragen door mannen van hoge rang. In de zeventiende eeuw vestigde hij zich alleen in de vrouwelijke garderobe. Tijdens het bewind van Peter de Grote werden sundresses gedragen aan de dochters van kooplieden en gewone mensen. Onder Catherine II betraden ze de damesgarderobe.

In 1965 presenteerde Pierre Cardin een zonnejurk in een onverwacht licht. Hij verkortte het model door het uit wol te laten lopen. Het dragen van dergelijke overhemden begon met coltruien, die in die tijd ook een nieuw type kleding waren.

Een van de variëteiten van schooluniformen zomerjurk is geworden in de moderne tijd. Hoewel de vorm zelf meer dan honderd jaar heeft. De eerste uniforme normen voor meisjes verschenen in 1896, toen de staat begon te zorgen voor de opvoeding van vrouwen. Uniform voor meisjes was een jurk onder de knie van strikte stijl met een zwart-wit schort.

In de Sovjettijd werden de tradities van het tsaristische Rusland overgenomen en bleef het schooluniform voor meisjes vrijwel ongewijzigd. Later verscheen er een andere variëteit - een set van drie items. Het omvatte een rok, vest en jas. Dichter bij de periode van perestroika werd de lengte van het schooluniform korter. In 1992 werd het om politieke redenen geannuleerd.

In 2012 krijgt ze opnieuw een verplichte status, maar er is geen enkele standaard ingevoerd. Het oudercomité of de pedagogische raad kan onafhankelijk een stijl en kleur van de vorm kiezen. Onder de voorwaarden van vrije keuze verscheen een grote verscheidenheid aan modellen, waaronder sundresses. Vanwege een aantal voordelen werden sundresses op prijs gesteld en enorm populair.

Modieuze stijlen en modellen

Het belangrijkste verschil tussen een zonnejurk en een rok is de mogelijkheid om het te laten overeenkomen met de eigenschappen van de figuur. Een verscheidenheid aan modellen maakt het gemakkelijk om te doen. Sundresses kunnen gratis, recht of getailleerd zijn. Sundresses van vrije en rechte snit kunnen een klein lijfje hebben. De meeste modellen hebben echter een trapeziumvormige of directe vorm vanaf de schouderlijn.

Een andere optie voor een directe zonnejurk is een model met een uitlopende rok aan de onderkant, die meestal met plooien wordt gemaakt. Deze stijl lijkt op een jurk jaar en is erg populair in het nieuwe seizoen.

Jurken van de getailleerde snit kunnen verschillen in een vorm van een rok en een arrangement van een riem. De riem of riem kan zich onder de borstlijn, in de taille of op de heuplijn bevinden. Al deze modellen gaan uit van een passend silhouet tot aan de gordellijn of over de hele lengte van de zonnejurk.

De vorm van de rokovergooiers kan sterk variëren. De meest populaire hebben de volgende snit:

  • Fitting. Zo'n jurk past helemaal in de figuur en doet denken aan volwassen modellen van jurken. Sundresses van deze snit zijn ontworpen voor oudere meisjes.
  • A-lijn. Deze vorm van de rok heeft geen samenstellingen en vouwen, daarom is deze gemaakt van dichte stoffen die de vorm goed houden.
  • In de vergadering. Deze rokvorm wordt ook "Tatyanka" genoemd. Het is verzameld langs de taille, waardoor het een groot volume heeft.
  • Geplooid. Aangerimpelde rokken zijn zo strak in zwang dat ze zelfs in sundresses te zien zijn. Dit model sundress is erg praktisch, omdat hij niet kreukelt en niet hoeft te strijken.
  • In de plooi. De plooien van deze rok hebben dezelfde breedte, maar verschillende richtingen. Sommige modellen hebben plooien die in de ene richting zijn gericht, andere - in het tegenovergestelde geval. Daarnaast zijn er modellen met hun chaotische locatie.
  • Jaar. Deze rokvorm is een combinatie van recht en wijd uitlopend. Vanaf de riemlijn heeft het een rechte snit of past het op de figuur, terwijl het helemaal onderaan uitzet door de instelwiggen.
  • Tulp. De rok herhaalt de vorm van een omgekeerde tulp, waaraan het zijn naam ontleent.
  • Pijp. Dit is een recht gesneden rok die goed op de figuur past.
  • Met franjes. Een rok kan twee of drie volants hebben. Ze geven een mooi volume van het onderste deel van de zomerjurk en als meisjes van jongere en middelbare leeftijd.
  • Flare zon Het ontwerp van deze rok volgt de vorm van een cirkel. Deze vorm van de rok creëert een groot volume in het onderste deel van de zonnejurk en is geschikt voor meisjes met een slank figuur.

Recentelijk worden transparante inzetstukken op kleding en een net steeds populairder. Inserts worden gemaakt in de vorm van strepen op de bodem van de zonnejurk. De breedte en het aantal van dergelijke banden variëren. Het raster bevindt zich tussen de voering en de rok en kijkt er een paar centimeter onder uit. Dit soort overgooiers zien er erg elegant uit en lijken nogal op feestelijke opties.

De bovenkant van de jurk kan worden gemaakt in de vorm van een lijfje of heeft bandjes. Sundresses met een lijfje worden vaak aangevuld met korte bloembladenmouwen. De riemen kunnen kort of lang zijn. Korte banden kunnen worden aangevuld met vleugels die lijken op schorten van schooluniformen.

Lange banden kunnen de taille van een zonnejurk bereiken. Deze jurk lijkt op een rok met bandjes. De stijl is handig voor een combinatie met een blouse, waarvan de bovenkant wordt omlijst door een lange kraag.

Voor meisjes 7 jaar

De meisjes die voor de eerste keer aan de balie zitten, voelen zich bijzonder spannend en willen er erg elegant uitzien. Ze worden aangetrokken door vele mooie details, gezwollen rokken, volants, verschillende decoraties. Je kunt je keuze aan sundresses stoppen met een rok-zon, met plooien, ruches of een A-silhouet. Zonne-jurken met weelderige rokken, waarvan de onderkant is versierd met een transparante stof, vallen overigens. Vaak zijn zulke rokken versierd met een decoratieve strik op de taillelijn, wat het beeld nog meer plechtig maakt.

Voor tieners en middelbare scholieren

Voor kinderen van middelbare leeftijd past elke stijl sundresses. Kinderen op deze leeftijd komen uit overwegingen van comfort. Ze kunnen individuele onderdelen aantrekken of knippen, maar hoe ouder het kind, hoe gemakkelijker de stijl van de zomerjurk die hij kiest.

Oudere kinderen geven de voorkeur aan volwassen stijlen, die de figuur positief benadrukken. Dit zijn de directe en passende sundresses met een lijfje of schouderbanden.

materialen

Gebruik katoenen en wollen stoffen voor de productie van schoolonderkleding. Materialen kunnen worden geweven en gebreid.

gebreid

Gebreide overgordijnen zijn gebreide producten van verschillende materialen. De manier van weven zorgt ervoor dat producten goed uitrekken, vermindert het breken. Jerseys nemen elke vorm aan en passen goed bij de figuur. Ze kunnen van katoen, wol, synthetisch en gecombineerd zijn. Combinatiestoffen worden als de beste beschouwd.

Van katoen

Katoenen stoffen, zoals wol, zijn hygiënisch. Ze zorgen voor luchtcirculatie, warmteoverdracht, absorberen vocht en veroorzaken geen allergische reacties. Ze kreunen echter snel en hebben de neiging om te krimpen.

De toevoeging van synthetische of kunstmatige vezels kan de dichtheid van producten en elasticiteit verhogen en tevens de maalbaarheid verminderen. Synthetica in de compositie voorkomt de mogelijke vervorming van het product, stelt u in staat vouwen te maken. Bovendien is het veel eenvoudiger om te zorgen voor gemengde weefsels.

Gebruik voor de vorm vaak gabardine, pikachu en tartan plaid.Het percentage synthetische stoffen in overgordijnen volgens de goedgekeurde normen mag de 55% niet overschrijden. Synthetische vezels omvatten acryl, nylon, polyester, lycra en anderen.

Prachtige kleuren en prints

Schoolkleding kan blauw, zwart, grijs of bordeauxrood zijn. Controleer producten zijn ook toegestaan.

grijs

Grijs is erg vriendelijk voor andere kleuren. Het is gemakkelijk te combineren met blouses van verschillende tinten: wit, blauw, lila of roze. Hij is echter erg gelabeld.

wijnachtig

De bordeauxrode kleur is de helderste in het toegestane bereik. Voor hem is het het beste om een ​​witte blouse op te nemen, die de kleurverzadiging benadrukt.

zwart

Zwarte kleur is streng en elegant. Hiermee kunt u er slanker uitzien, de gebreken van de figuur maskeren, gecombineerd met elke kleur en de meest praktische kleur.

Hoe te kiezen en wat te dragen

Het belangrijkste om op te letten bij het kiezen van een zonnejurk is de samenstelling van de stof en de kwaliteit van het product. Het kind brengt veel tijd door op schoolkledij, beweegt actief in de nis en zit lange tijd in de lessen. Zijn activiteit gedurende de dag verandert verschillende keren. Kleding moet daarom voldoen aan het aanbevolen percentage natuurlijke en synthetische vezels. Zo behoudt het de esthetische uitstraling en hygiënische functies.

De naden op het product moeten vlak, sterk zijn, de randen goed zijn verwerkt. Bliksem moet vrij zijn om te lopen en de knoppen kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten. Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met de manieren om voor een jurk op het productlabel te zorgen. Verzorging van het product moet niet tijdrovend zijn en beperkt tot chemisch reinigen.

Om het kind zich op zijn gemak te laten voelen, moet je een zonnejurk kiezen op basis van de kenmerken van de figuur. Lichte kleuren en een kooi zijn vol, daarom zijn ze geschikt voor kwetsbare meisjes. Mollige meisjes kunnen beter kiezen voor een uniforme donkere kleur zomerjurk. De zonnejurk van het A-silhouet is het meest geschikt voor de snit. Ongeacht de lichaamsbouw van het kind moet de zonnejurk enigszins vrij blijven zitten om de beweging niet te beperken.

Je kunt een jurk dragen met blouses en coltruien. Blouses met mouwen kunnen kort en lang zijn. In het warme seizoen met de vorm kun je capron-panty's of kniekousen dragen. In de kou - wollen panty.

Het is goed als een kind al sinds zijn kindertijd gewend is aan esthetiek. Geen wonder dat fabrikanten in grote hoeveelheden panty's produceren voor kinderen van basiskleuren. Dit maakt het mogelijk om een ​​panty te kiezen die overeenkomt met de kleur van schoolkleren, die de stijl van het schoolbeeld ondersteunt.

Op gewone dagen is het de moeite waard om panty's en schoenen te dragen die overeenkomen met de kleur van de zonnejurk. Op vakantie, respectievelijk, een blouse en panty in wit. Om dezelfde reden passen gesloten schoenen het best bij de dresscode.

Nieuws van het merk

Beroemde merken voor de productie van kleding voor schoolkinderen zijn Sly, Slim, Little Lady, Smena, Sky Lake.

sluw - Pools bedrijf dat modieuze kleding voor kinderen produceert, inclusief school. In het assortiment van de nieuwste collectie worden sundresses gratis, direct en passend gesneden gepresenteerd. Primaire kleuren zijn blauw, zwart en grijs. Sundresses van gratis cut zijn versierd met een ornament op de borst, bogen in de bovenste of onderste delen van producten of een contrasterende kraag en inzetstukken in de bodem.

Sundresses recht gesneden, aangevuld met contrasterende bandjes en inzetstukken langs de onderkant van het product. Sundresses van de getailleerde snit hebben twee soorten rok: wijd uitlopend en met plooien. Stof voor de aangesloten overgooiers wordt monofonisch of met een patroon gebruikt. Sommige modellen zijn versierd met een strik in de taille of bloemen op de schouderlijn, andere - beknopt, zonder ornamenten.

knap - Russisch merk dat is gespecialiseerd in het maken van kinderkleding. Eerst voerde het bedrijf kleding uit voor de school. Momenteel is het assortiment aangevuld met bovenkleding, homewear en ondergoed.

Het bedrijf produceert overhemden voor elke smaak. In het assortiment worden monofone en geruite modellen gepresenteerd.Je kunt kiezen voor een jurk van elke snit, taillehoogte en de vorm van het lijfje en de rok. De vorm van de nek van de zonnejurk kan rond of V-vormig zijn. De diepte kan variëren.

Sundresses vult de gordel of het satijnen lint aan. De onderkant van de zonnejurk op veel modellen is versierd met borduurwerk en transparante inzet. De belangrijkste soorten rokken: uitlopend, met ruches en plooien. Bovenop de producten ziet u vaak knoppen in één of twee rijen.

Little lady - Russisch merk, gevestigd in St. Petersburg. Schooluniform is een van de richtingen van hun productie. Het kleurengamma van overgooiers bestaat uit zwarte, grijze, blauwe, bordeauxrode en groene kleuren. De collectie omvat sundresses in de vorm van een A-vormig silhouet, getailleerd model met uitlopende rok en nauwsluitende modellen.

De hals kan rond of V-vormig zijn. Er zijn modellen met riemen en vleugels. De bovenkant van de overgooiers aangevuld met knopen of rits. Het onderste deel van een zonnejurk wordt gepresenteerd in de vorm van een geplooide rok, of een rok van een getailleerde of uitlopende snit met kraag.

verandering - Russische fabrikant van kinderkleren. Het bereik van schooluniformen presenteerde sundresses aangrenzende en semi-aangrenzende silhouet met verschillende niveaus van de taille. De rok kan recht, wijd uitlopend zijn, met ruches, plooien of franjes. Het voorste deel van een zonnejurk kan worden aangevuld met een rits of twee rijen knoppen. De taille van sommige modellen is versierd met een riem of een strik.

De fabrikant gebruikt geruite inzetstukken aan de bovenkant van het product, of een combinatie van een enkele bovenzijde en een geruite onderkant. Monochrome modellen zijn gemaakt in basiskleuren. Geruite patronen combineren grijs, roze en paars, maar ook bordeaux met een neutraal kleurenpalet.

Luchtmeer - Russische fabrikant van casual kinderkleding en schooluniform. Samen met de standaard serie producten, produceert het bedrijf een lijn schoolkleding voor kinderen met een niet-standaard figuur. In het assortiment vindt u lichte en warme versies van sundresses van verschillende snit. Een grote selectie monofone en gecombineerde modellen met geruite inzetstukken wordt gepresenteerd.

Je kunt kiezen voor een zomerjurk op de riemen, met een mouw-blaadje of vleugels. Rokken zijn versierd met volants, horizontaal en diagonaal. Aan de bovenkant van de producten ziet u kragen, franjes, strikken, stropdassen. Er zijn sundresses met hoge en lage taille.

Stijlvolle afbeeldingen

Met de juiste kleding en accessoires kunt u een stijlvolle afbeelding voor een kind van elke leeftijd maken. Zelfs bij het kopen van dingen moet je ervoor zorgen dat de blouses in de stijl passen onder de overgooiers, rokken en broeken. De diepte van de hals op een zonnejurk moet voldoende zijn om de jabot van een blouse erin te kunnen plaatsen. Voor een zonnejurk met een bloemblaadje met een kleine mouw, moet je een coltrui of blouse kiezen met een lange passende mouw.

Sundresses met een ruches top worden gedragen met blouses zonder ornamenten of coltruien. Sundresses met dubbele rij knopen impliceren ook terughoudendheid in een blouse. Een klassiek wit shirt met een acute kraag past bij hen. Een zonnejurk met transparante inzetstukken op de rok past goed bij een blouse met doorzichtige, doorzichtige mouwen. Prachtige afbeeldingen worden verkregen uit de sets, waarbij de contrasterende rand van de blouse dezelfde kleur heeft als de zonnejurk.

Bij het maken van stijlvolle afbeeldingen wordt de hoofdrol gespeeld door het klassieke shirt. De bovenkant van het shirt kan iets worden losgeknoopt en terloops op een stropdas worden gezet. Daarnaast is de verkoop te vinden nekbogen, die onder de kraag zijn bevestigd, evenals damessnoer. Vaak in een set om de blouse gaan smalle banden, die meer als een riem zijn. Ze zijn het meest voordelig om een ​​kraag in de vorm van een boog te binden.

Elk accessoire kan het beeld doen herleven. Het kunnen valse kragen, heldere riemen of originele banden zijn. In één afbeelding kunt u drie kleuren gebruiken die elkaar overlappen. Haaraccessoires zijn een ander detail in de afbeelding dat niet over het hoofd mag worden gezien.Het is goed als ze niet alleen een van de kleuren in de afbeelding herhalen, maar ook de algemene stijl ondersteunen.

Als de sieraden of mouwen van de blouse zijn gemaakt van kantbreien, kunnen de bogen voor het haar een vergelijkbare textuur hebben. Momenteel een heleboel bogen met een contrasterende tape in het midden. Ze zijn perfect gecombineerd met een witte blouse, versierd met een strik van dezelfde contrastkleur.

Het creëren van een harmonieus beeld is een creatief proces waarbij niet alleen de moeder kan deelnemen, maar ook het kind. De resultaten zijn meestal niet lang op zich wachten. Het kind leert snel dingen op te pikken voor een set en ontwikkelt een stilistische smaak. Het helpt hem om meer zelfvertrouwen te krijgen en om anderen om zich heen te hebben.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses