Polka Dot-jurk - Charmante vrouwelijkheid

Polka Dot-jurk - Charmante vrouwelijkheid

Als je je vrouwelijkheid wilt toevoegen, draag dan een polka-dot zomerjurk. Zoiets is geschikt om door de stad te wandelen, een romantische ontmoeting, in zo'n zomerjurk, als het niet te open is, kun je naar je werk gaan.

Een beetje geschiedenis

De geschiedenis van de zomerjurk gaat enkele eeuwen terug. Dit kledingstuk werd in de oudheid niet alleen door vrouwen gedragen, mannen droegen ook lange jurken zonder mouwen. Maar vandaag zijn sundresses uitsluitend vrouwenkleding geworden. Ze kunnen van verschillende lengtes, stijl of kleur zijn.

De meest populaire zijn sundresses in polka dots. Voor de eerste keer toegepast op het weefsel van een dergelijk patroon begon in de VIII eeuw. Deze kleur werd gebruikt voor het naaien van damesblouses. Erwten op kleding werden een modieuze trend nadat Yves Saint Laurent stof met een dergelijke afdruk gebruikte om zijn collecties te maken.

Sindsdien is de jurk in de erwt een klassieker geworden die nooit uit de mode raakt.

kenmerken

Een zonnejurk verschilt van een jurk doordat hij geen mouwen heeft. Het wordt vastgehouden ten koste van riemen, die breed of smal kunnen zijn, en op sommige modellen zijn er helemaal geen riemen.

Stippen op de jurk creëren een romantisch beeld in retrostijl. Er zijn sundresses met een dergelijke kleuring en zijn een eigenaardigheid: ze passen bij een vrouw van elke grootte en lichaamsbouw, het is alleen nodig om de grootte van erwten op kleding juist te kiezen.

Rassen van gedrukte "erwten"

Erwten alleen op het eerste gezicht lijkt een heel eenvoudige afdruk. In feite zijn er verschillende opties voor dit patroon:

  • De erwten op de stof kunnen van verschillende grootte zijn. De kleinste lijken meer op stippen, grote letters worden weergegeven door grote cirkels, waarvan de diameter 20 cm kan bedragen;
  • de locatie van de erwten kan chaotisch zijn of een duidelijke geometrische structuur hebben;
  • erwten in de figuur kunnen een iets langwerpige vorm hebben;
  • De afdruk met erwten in verschillende grootten en kleuren is erg populair.

De kleuren kunnen ook heel anders zijn. Zwarte erwten op een witte achtergrond of andersom zijn al lang een klassieker. Deze afdruk kan worden gebruikt bij het afstemmen van avondkleding. Jurk voor speciale gelegenheden kan worden gemonteerd en lang, maar ook kort met een volledige rok.

Hoe te kiezen en wie past

Erwten op een jurk kunnen een vrouw jonger dan een paar jaar maken, dus je moet een jurk als een volwassen vrouw niet opgeven. Meisjes zullen in zo'n jurk meer naïef en romantisch lijken.

Elke vrouw kan een zonnejurk kiezen in de erwten, het is alleen nodig om rekening te houden met de eigenaardigheden van haar figuur bij het kiezen van een bepaalde afdruk.

Witte erwten op een zwarte achtergrond worden aanbevolen voor vrouwen met rondingen. Zo'n zomerjurk verbergt perfect figuurgebreken. Kies geen te grote foto. Geef de voorkeur aan kleine erwten met een lichte kleur tegen een donkere achtergrond om er niet meer uit te zien.

Modetrends

Gedurende verschillende seizoenen op rij zijn jurken in retrostijl enorm populair geworden. Ze worden gekenmerkt door een aangrenzende bovenkant en de rok kan zeer smal of zeer weelderig zijn. Figuurerwten zijn zeer geschikt voor het naaien van sundresses zoals stijlen.

Modieus is een jurk waarin het silhouet op een zandloper lijkt. Tulip rok zal helpen om dit effect te bereiken. Nog meer benadrukken de taille met een dunne monochrome riem.

Een zonnejurk is altijd in de mode, de rok begint direct onder de borst.

Wat te dragen

Accessoires voor de jurk moeten worden geselecteerd op basis van de algemene stijl van de set.Maar er moet aan worden herinnerd dat de handtas, schoenen en sieraden monofonisch moeten zijn. Hun kleur kan overeenkomen met achtergrond van erwten of zonne-sundress.

Het beste van alles is de polka dot zomerjurk gecombineerd met klassieke schoenen. Dit kunnen ballerina's, pumps of stiletto's zijn.

Selectie van sterren

Popsterren en films zijn, zoals altijd, de eersten die nieuwe modetrends vertonen. Sundresses in de erwten zijn te zien op Hollywood-cinema diva, Russische zangers en actrices. Ze worden gedragen tijdens ceremoniële evenementen gewijd aan de presentatie van verschillende prijzen en prijzen. Ook sundresses in erwten worden vaak door hen gebruikt als vrijetijdskleding.

Soms zijn hun outfits te extravagant en openhartig, maar dit weerhoudt fans er niet van hun idolen lief te hebben.

Stijlvolle afbeeldingen

Sundresses met doperwt vandaag worden gepresenteerd in een grote verscheidenheid. Elke vrouw zal een model kunnen kiezen dat de waardigheid van de figuur benadrukt en waarmee u een uniek beeld kunt creëren.

Sundress in retro-stijl moet worden gecombineerd met stevige schoenen met een kleine hak. Handtas, riem en andere accessoires moeten in dezelfde kleur worden gekozen.

Een kokerrok-jurk kan op kantoor worden gedragen. Gebruik in dit geval niet te veel accessoires. Genoeg sieraden klein formaat en comfortabele koppeling.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses