Gele jurk: wie zal gaan en wat te dragen

Gele jurk: wie zal gaan en wat te dragen

Jurk - een onmisbare zomergarderobe. En de gele zomerjurk is ook een levensbevestigende heldere manier om jezelf te uiten. En is dit de beste reden om een ​​gele zomerjurk te kopen?

Beschikt over kleuren en combinaties

Geel kan, net als elk ander, worden weergegeven in verschillende tinten. Het is zowel geelbruin als goudgeel en geel en heeft een oranje, verzadigde citroenkleur.

In het hete seizoen hoeft men niet veel na te denken over het combineren van een gele zomerjurk met andere kleuren van de afbeelding. Omdat meestal voor een complete set alleen een schoen ontbreekt. Maar als u accessoires of schoenen met een andere kleur moet oprapen, volgen hier enkele aanbevelingen.

Een citroenjurk ziet er goed uit met een blauwe kleur en doet denken aan de zeebries. Hoe rijker het geel, hoe dichter bij het turkoois andere kleuren kiezen. U kunt het palet aanvullen met wit of effen.

Geel en groen - doet denken aan een frisse lentemorgen. Beide kleuren zien er goed uit bij blondines met een mooie bruine kleur.

Blauw tegen een geel zorgt voor een helder, elegant beeld. Het kan worden aangevuld met gouden accessoires.

Geel en wit - een combinatie van echt koninklijk, geeft het beeld van luchtigheid. In deze afbeelding kun je licht chic toevoegen in de vorm van een zwarte handtas of armband.

Besteed aandacht aan grijs. Fel geel en saai grijs zullen elkaar perfect aanvullen als je geen aanstekelijk beeld ambieert.

Zoals u kunt zien, is de gele jurk tijdens de heldere en hete zomer gunstig voor elke andere kleur in één afbeelding.

Aanpassen

Gele kleur past bij brutale en onbeschaamde aard. Bescheiden meisjes kunnen zich ongemakkelijk voelen in een gele zomerjurk, die ook de aandacht trekt. Maar als u de juiste accessoires en kleding van andere kleuren kiest, kan de helderheid van geel worden gedempt of de aandacht er van afleiden. Blondjes zien er vooral goed uit in geel. Haarkleuring mag u echter niet tegenhouden als u een gele zomerjurk koopt.

Modetrends

De gele zomerjassen van dit jaar met een open rug zijn de meest modieuze. Een lange zonnejurk kopen in een geel kleurenschema betekent perfect in het ritme van de moderne mode passen. Deze modellen benadrukken de slankheid van het figuur, vooral als de jurk sundress of je benadrukt het met een riem.

Geel licht weefsel op dunne bandjes, wat een waterval zal zijn die op de grond valt, zal de heupen en benen benadrukken. Zo'n afbeelding in geel ziet er heel zacht en gemakkelijk uit.

Korte gele overgooiers worden gekozen door diegenen die een vleugje gemak en speelsheid willen toevoegen. En, natuurlijk, zullen dergelijke modellen de lichte slanke benen openen.

Modieuze modellen zijn tegenwoordig versierd met ruches, miniatuurgespen. Zoals altijd zijn bloemenprints met een grote en zelfs volumineuze uitstraling populair.

Wat te dragen

Sundresses die we dragen tijdens het hete seizoen, dus eigenlijk hebben ze geen andere kledingstukken nodig. Het enige dat u hoeft toe te voegen is prachtige schoenen.

Beige, witte, bruine sandalen of sandalen zien er geweldig uit met geel. Maar als u een helderder beeld wilt creëren, gebruikt u schoenen en accessoires in contrasterende kleuren, blauw, turquoise en andere.

Sundress weerhoudt ons er niet van om sportafbeeldingen te maken. Om dit te doen, draag het gewoon met sneakers.

Het belangrijkste is om deze dingen van dezelfde gele kleur niet te dragen, omdat het beter is om een ​​geel ding in de afbeelding te kiezen, in ons geval een zomerjurk.

Stijlvolle afbeeldingen

Een van de populaire modellen is versierd met geplooide onderkant. Heb tijd om deze stijl te dragen, totdat hij weer uit de mode raakte. Geplooide rok voegt romantiek en charme toe aan de look.

Een andere hit van het seizoen is een gele zomerjurk met een zwarte of zwart-witte print.Zwart en geel combinatie is heel schattig en geschikt, zelfs voor een feestelijk evenement. Geeft de positie en bloemenprint niet af. Dit is niet verrassend, want wanneer je je niet in de zomer in heldere kleuren in het leven en in kleding bevindt. Een ander populair beeld is een zomerjurk in een grote of kleine groh. Een geel-witte combinatie ziet er zonnig en elegant uit.

Sommige ontwerpers besloten niet verlegen te zijn en grappige kleuren te bieden aan vrouwen van de mode, bijvoorbeeld in de vorm van kleurrijke strepen of rijpe kersen.

Het zal onmogelijk zijn om je ogen af ​​te wenden van het meisje in een gele zomerjurk versierd met bloeiende klaprozen. In de heldere stralen van de zomerzon bent u onweerstaanbaar.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses