Heren Bermuda

Heren Bermuda

Moderne mannen volgen zelden mode, en nog minder vaak proberen ze het te volgen. Het is niet vreemd dat het woord 'Bermuda' alleen wordt geassocieerd met de vertegenwoordigers van het mannelijke geslacht met de eilanden en hun mysterieuze driehoek. Maar echte fashionista's weten dat Bermuda's helemaal geen eilanden zijn, maar shorts net boven de knie.

Dit model werd uitgevonden in de 19e eeuw, aanvankelijk gebruikt als werkkleding, maar na verloop van tijd verspreidde het zich over de hele wereld en de alledaagse beelden werden het complement. Vandaag de dag is Bermuda aanwezig in de collecties van veel ontwerpers en dat is niet zonder reden.

Functies en voordelen

Het klassieke Bermuda-model moet aan zeer strenge eisen voldoen: een lengte van 10 cm boven de knie, de verplichte aanwezigheid van zakken, manchetten, waarmee u de lengte van het product en een beknopte rechte snit kunt aanpassen. Dit soort kleding heeft veel gemeen met traditionele boksbroeken. Maar moderne ontwerpers laten zichzelf vaak afwijken van het klassieke raamwerk, dus stijlvolle shorts verschijnen soms in gewijzigde vorm voor de consument. Ze kunnen worden gemaakt van printstof, aangevuld met knopen, veters, zakken - bedrog en andere details.

Het belangrijkste voordeel van Bermuda is dat ze altijd werden genaaid van natuurlijke materialen. Vroeger was het uitsluitend katoen, maar nu kan het denim, linnen of zijde zijn. De lichtheid van het materiaal zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, wat uiterst belangrijk is voor de zomerperiode. Ja, en dankzij de mogelijkheid om het product op de gewenste lengte in te stellen, kunt u niet alleen experimenteren met het beeld, maar ook het model aanpassen aan bepaalde weersomstandigheden. Functies knippen zorgen ervoor dat u geen ongemak voelt tijdens het dragen van korte broeken, en dit is hun duidelijke voordeel.

species

Dit is moeilijk te geloven, maar zelfs met dit soort shorts. zoals bermuda's. Er zijn veel ondersoorten. De modelvariant wordt in de eerste plaats veroorzaakt door het feit dat ontwerpers kopieën van korte broeken aanvullen met een massa "Nemudud" -elementen, waardoor ze hun oorspronkelijke naam niet meer kunnen dragen. Welke modellen van Bermuda zijn nu het populairst en wat zijn de belangrijkste kenmerken van elk van hen.

shorts

Dit is de naam van de Bermuda-stijl, die slechts in lengte van het klassieke model verschilt, en aanzienlijk verkort is. Zo'n kledingmodel kan de lengte van de middendij bereiken of aanzienlijk korter zijn, maar de resterende elementen van het traditionele model moeten erop aanwezig zijn.

broek

Dat is wat Bermuda Transformers in hun samengestelde versie wordt genoemd. De ritssluiting, genaaid aan de broekspijpen in een cirkel, maakt het mogelijk de broek in een elegante broek te veranderen met een snelle beweging van de pols. Zeer handig model, maar het belangrijkste is dat de bliksem op het meest ongelegen moment niet vastloopt, zoals in de beroemde film.

broek

Klassieke broekspijpen kunnen dankzij de originele ontwerp- en ontwerpoplossing gemakkelijk in een korte broek worden veranderd. Het is interessant dat bliksemstrips voor dergelijke broekmodellen op twee plaatsen kunnen worden genaaid - op het niveau van de benen en net boven de knieën. Hiermee kunt u de lengte van het product aanpassen en wordt het bijna universeel.

cargo

En zo noemen ze het model van de klassieke Bermuda wanneer ze worden aangevuld met opgestikte zakken. Deze shorts worden heel vaak op de dagelijkse manier gebruikt, omdat ze zo praktisch en comfortabel zijn. Het is interessant dat opgestikte zakken in dergelijke modellen kunnen worden gecombineerd met genaaide zakken, en hoe meer dergelijke elementen op shorts aanwezig zijn, hoe praktischer ze zullen zijn.

slip

Het zijn Hawaïaanse shorts, het zijn zwembroeken.Exclusief ontworpen om te zwemmen en op het strand te dragen. Uitgerust met een speciale mesh die zorgt voor extra ventilatie. Zeer comfortabel en praktisch. Gemaakt van sneldrogend materiaal dat vocht perfect absorbeert.

Modetrends

Bij het maken van bermuda-ontwerpers veel aandacht besteden aan tinten. Dat is de reden waarom er in het modelassortiment linnen zowel klassieke als helderdere modellen zijn. In een speciale trend is het model nu turkoois, blauw en donkerblauw. Mannen kiezen vaak voor pastel shorts.

Hoe te kiezen

Bij het kiezen van een geschikt Bermuda-model voor uzelf, moet worden opgemerkt dat ze niet alleen moeten worden genaaid van ademende, maar ook voldoende duurzame stof. Kies geen model met een te strak silhouet.

Bermuda moet strak in de riem en de heupen zitten, maar dichter bij de knieën moet vrij zijn. Het is wenselijk dat het model Bermuda wordt aangevuld met een riem, als de verstelbare veter ontbreekt.

Wat te dragen

Maar het combineren van Bermuda ondanks hun strandaccessoire is niet alleen mogelijk met lichte en casual kledingmodellen, maar ook met klassieke modellen. Deze shorts zien er goed uit in combinatie met korte jassen en T-shirts, truien en militaire jassen.

Schoenen moeten worden geselecteerd op basis van de details van de afbeelding.

Over accessoires moet ook niet worden vergeten. Stijlvolle zonnebrillen en een rugzak, aktentas of borseket vormen een succesvolle voltooiing van elke afbeelding.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses