Slankmakende shorts

Slankmakende shorts

Slimmen shorts - een innovatief product dat veel gevraagd is bij mensen met overgewicht, evenals vrouwen die de vorm willen aanpassen. Corrective shorts - niet alleen kleding die gebreken verbergt - ze vecht er met succes mee.

Functies en werkingsprincipe

Volgens de fabrikanten van shorts voor gewichtsverlies, hebben ze op het menselijk lichaam een ​​bepaald positief, stimulerend effect.

 • "Stoom" actie. Ondergoed is zo gerangschikt dat het geen zuurstof naar de huid toestaat. Hierdoor zweet het lichaam intens, waardoor de bloedcirculatie toeneemt.
 • Slankmakende shorts kunnen renderen massage-effectals ze speciale inserts hebben.
 • Compressie effect. Shorts ondersteunen de spieren op een toon, daarom worden ze langzamer vermoeid, wordt de belasting van gewrichten en spieren minder.
 • Shorts hebben een verwarmend effect. In de samenstelling van veel modellen is er impregnatie met pepertint, andere stoffen die de bloedstroom stimuleren.

De functie van shorts voor gewichtsverlies is dat u bij regelmatig gebruik de "sinaasappelschil" kunt gladstrijken en ongewenste "oren" op de dijen kunt verwijderen. Voordat u korte broeken gebruikt om af te vallen, moet u een arts raadplegen.

Voor- en nadelen

Zoals u weet, is goede reclame de motor van vooruitgang. Met zijn hulp is het eenvoudig om extra voordelen aan het geadverteerde product toe te voegen. Slankmakende shorts hebben ook een opmerkelijk psychologisch effect. Wanneer een persoon lichamelijke oefeningen doet of sporten in korte broek, kan hij niet tweehonderd gram verliezen, maar een hele kilogram voor training. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat de shorts geen vet afbreken en het overtollige vocht uit het lichaam verwijderen, dat snel weer terugkeert als je het dragen van shorts niet combineert met een dieet.

Het voordeel van het product is dat het nog steeds sommige vetcellen met water verwijdert. Regelmatig gebruik tijdens trainingen, korte broekjes om af te vallen, stimuleert de correctievormen. Shorts hebben goede anti-cellulite eigenschappen, opwarming, zweetafweer, anti-oedeem effect. Shorts om af te vallen zijn veel veiliger dan pillen en andere manieren om af te vallen.

Anti-cellulitis-shorts zijn niet ongevaarlijk. Ze hebben contra-indicaties voor het dragen, evenals sokken. Je kunt shorts niet gebruiken voor meer dan 45 minuten gewichtsverlies. Met hun hulp kunt u oververhitting van de bekkenorganen krijgen, wat de gezondheid van de vrouw nadelig beïnvloedt. De meeste afslankingshorts zijn gemaakt van rubber, wat allergische reacties, ontstekingen, huidaandoeningen kan veroorzaken. Het dragen van shorts is belangrijk om te combineren met fysieke activiteit en goede voeding.

Indicaties en contra-indicaties

Zoals elk therapeutisch product, hebben afslankingsbroekjes contra-indicaties. U kunt geen korte broeken gebruiken voor mensen met een verminderde bloedsomloop, spataderen of huidaandoeningen. Het wordt niet aanbevolen om de hele tijd korte broeken te gebruiken: ze villen, verstoren de bloedstroom, de huidskleur kan veranderen van zuurstofgebrek. Het is verboden om shorts te dragen voor mensen met tumoren, trombose, atherosclerose, dermatitis, nierziekten, vrouwen met gynaecologische aandoeningen, evenals zwangere vrouwen.

Hoe te dragen

Veel mensen kopen korte broeken om af te vallen vanwege de sterke overtuiging dat ze werken, zelfs als je op de bank ligt en niets doet. In feite is het in een passieve toestand moeilijk om een ​​positief effect te bereiken.Ze moeten worden gebruikt voor actieve training en fysieke activiteit. Het gewenste resultaat wordt dus veel sneller bereikt. Trainen in korte broek om gewicht te verliezen, het lichaam verliest overtollige vloeistof, die betrokken is bij de vorming van onderhuids vet.

Korte shorts kunnen eenvoudig worden gecombineerd met elke kleding, ze kunnen tijdens de werkdag worden gedragen. Draag tijdens het dragen van shorts, vergeet niet dat het lichaam snel vocht verliest, dus je moet veel niet-koolzuurhoudend mineraalwater drinken. Deskundigen adviseren om shorts in maat en niet meer dan drie uur te dragen, zorg ervoor dat u katoenen ondergoed draagt. Na de training moet je douchen en je korte broek beluchten.

Wat zeggen artsen

Sommige artsen beweren dat het gebruik van shorts voor gewichtsverlies schadelijk is voor de gezondheid. Ze verstoren de bloedstroom, onderwerpen de huidstructuur aan verschillende veranderingen en blokkeren de toegang van zuurstof. Het principe van shorts lijkt misschien onschuldig, maar experts beweren dat een bad van zes uur een negatief effect heeft op de teint. Shorts kunnen een sterke druk uitoefenen op de geslachtsdelen, wat onaanvaardbaar is. Je kunt geen korte broek dragen met een skinny broek, jeans - dit leidt in de toekomst tot ontstekingen en onaangename gevolgen.

species

Grote selectie korte broeken voor gewichtsverlies voor mannen en vrouwen van verschillende fabrikanten, zodat u de meest geschikte optie kunt vinden. Het hangt allemaal af van de prijs, de samenstelling van de stof, de grootte, de schaduw en de reputatie van het merk.

 • Neopreen. Het meest voorkomende materiaal waaruit shorts worden gemaakt voor gewichtsverlies - neopreen. Dit is een dunne stof van 3-5 mm, die geen water en zuurstof doorlaat. Neopreen - synthetisch materiaal of geschuimd rubber. Voor kleding maken neopreen elastisch. Het materiaal is uitstekend van vorm, bestand tegen chemicaliën, oliën, huidvriendelijk, milieuvriendelijk, duurzaam, bestand tegen temperatuurveranderingen en mechanische schade, het vormt geen schimmel en bacteriën vermenigvuldigen zich niet, het houdt warmte vast. Neopreen high-waisted shorts creëren een "sauna-effect", waarmee u in dit gebied centimeters kunt verliezen.
 • Anti-cellulitis. Slankmakende shorts zijn anti-cellulitis en bestrijden effectief de "sinaasappelschil", als u het dragen van het product combineert met lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet. Het "broeikaseffect" dat shorts creëren, maakt het mogelijk de knollen te egaliseren door overtollig vocht en vet te verdampen. Je moet geen onmiddellijke en passieve actie van anti-cellulitis shorts verwachten. Deskundigen adviseren om deze shorts te dragen voor joggen, in sportscholen, voor training, gebruik alleen voor het beoogde doel.
 • Shorts miostimulyatory. Professionele shorts, met behulp waarvan het gemakkelijk is om extra centimeters in de heupen, billen kwijt te raken. De techniek van myostimulatie is de zwakke impact van een gepulseerde stroom op de spieren. Het wordt gebruikt in cosmetica, sport, fysiotherapie. Tijdens het dragen hebben shorts spiergroepen, waardoor ze een complex effect hebben. Miostimulyation verwarmt de huid, veroorzaakt zweten, zodat de afbraak van vetweefsel. Shorts zijn volumineus, ontworpen voor trainingen, niet voor dagelijkse sokken!
 • Sports. Deze shorts voor gewichtsverlies zien eruit als gewone sporten. Ze passen strak in het figuur en zijn ook verkrijgbaar als rijbroek. Het effect van afvallen wordt bereikt door actief zweten. Sportshorts zijn gemaakt van elastisch waterafstotend materiaal.
 • Met peper. Pepper afslankbroekjes zijn geweldig voor fitness. Ze zijn doordrenkt met pepertint, ze verwarmen de huid snel, niet alleen tijdens beweging, maar ook in passieve rust. Peper helpt het metabolisme te verbeteren, bevat vitamines, verbetert de bloedstroom, vermindert de vetmassa, verhoogt de efficiëntie, stimuleert de spieren, brengt huid op de toon.
 • Met het effect van de sauna. Shorts voor gewichtsverlies met het "effect van de sauna" laten je actief zweten tijdens beweging en beweging.Vanwege het feit dat de shorts geen lucht toelaten en geen vocht opnemen, warmt de huid snel op, stimuleert de afbraak van vet, dat wordt verwijderd samen met overtollig vocht. H wordt aanbevolen om de hele dag in shorts te gaan.
 • Rubber. Shorts gemaakt van rubberen stof, het wordt aanbevolen om te dragen op advies van een arts. Het product past strak op het lichaam, helpt zweten te verhogen tijdens trainingen. Het is moeilijk om te bewegen in een rubberen short, dus het is het beste om deze kleding te gebruiken voor het beoogde doel: voor joggen, loopband, fietsen. Ze creëren een klein ongemak, maar ze brengen resultaten. Kan allergieën veroorzaken.

Hoe te kiezen

Slankmakende shorts produceren tegenwoordig veel fabrikanten. Ze verschillen in prijs, materiaalsamenstelling, kwaliteit, kleur, maat en modellen. Kies thermisch ondergoed en let op het maximale anti-cellulite effect dat ze hebben. Houd u bij het kiezen aan de volgende parameters:

 • Dimensionaal raster. Bij het kopen van shorts voor gewichtsverlies, laat u leiden door uw maat. Als je de tekortkomingen van de figuur in de kortst mogelijke tijd wilt wegwerken, kies je een korte broek kleiner dan de andere.
 • Materiaal. Slimshorts zijn gemaakt van rubberstof, nylon of lycra. De samenstelling van het materiaal heeft ook elastaan, katoen en polyamide. Shorts gemaakt van natuurlijke stoffen hebben minder contra-indicaties, houden hun vorm, aangenaam voor het lichaam. Het product moet strak zitten.
 • Hoogte. Let op de hoogte van de shorts. Kies producten met een hoge taille als u van plan bent shorts met een jurk te dragen. Lage landing geschikt voor broeken, jeans, rokken.
 • Naden. Hoe minder opvallend de naden op de shorts, hoe beter.
 • Price. Kies corrigerende ondergoed op basis van prijs. Kwaliteitsproducten kunnen niet goedkoop zijn.

Overzicht fabrikanten en modellen

Slimshorts zijn verkrijgbaar bij verschillende fabrikanten, dus ze verschillen van elkaar.

 • "Artemiks". Dit is een van de meest populaire modellen met shorts met hoge taille. Het heeft een ritssluiting aan de zijkant. De pasvorm van de shorts is comfortabel, ze passen perfect bij de figuur, absorberen onderhuids vet op de buik. Bestaat uit 95% neopreen, 5% nylon. Het volume wordt geregeld met klittenband op de buik.
 • "Volcano". Comfortabele shorts voor gewichtsverlies, met gegolfde inserts en thermo-broeken aan de zijkant. Shorts zorgen voor een massage-effect, waardoor gewichtsverlies wordt bevorderd.
 • "Hot Shapers". Een buitenlandse fabrikant maakt shorts van neotex - een stof die bestaat uit nylon, neopreen en polyester. Hotshorts-shorts zien er aantrekkelijk uit, ze kunnen als onafhankelijke kleding gedragen worden, evenals voor training en lopen.
 • «Sunex». Deze shorts zijn bilateraal. Het belangrijkste materiaal van het product is latex en neopreen. Hoge taille ondersteunt de maag, modellen een prachtig silhouet.
 • «Hotex». Shorts doen het meest denken aan corrigerende ondergoed. Ze kunnen in het dagelijks leven worden gedragen. Bestaat uit nylon en spandex en heeft een verwarmend effect.

beoordelingen

Het is het beste om te praten over shorts voor beoordelingen van gewichtsverlies van mensen die het effect op zichzelf hebben gevoeld. Het cellulitisproduct is erg populair bij vrouwen. Mannen kopen ook een afslankbroek, maar minder vaak. De meeste beoordelingen van thermisch ondergoed zijn positief. Gebruikers merken op dat de shorts echt werken: ze verwijderen cellulitis gedurende twee weken, helpen zelfs met minimale fysieke inspanning, zijn goedkoop in de apotheek, verwijderen de "oren" op de heupen, maken de huid glad.

Sommige vrouwen hebben het effect van thermocort na twee dagen opgemerkt. Ze benadrukken dat het effect van zalven, crèmes, massageoliën minimaal is, in tegenstelling tot shorts of broeken voor gewichtsverlies. Veel gebruikers waardeerden thermisch ondergoed niet. Afgaande op de beoordelingen, vooral de voordelen van de fabrikant Artemix, en minder verdiensten, kregen kopers Hot Sheypers. De nadelen van de meeste afslankingshorts zijn de slechte kwaliteit van individuele producten, namaakproducten, lage duurzaamheid, onregelmatige rastergroottes.In bijna alle gevallen is het resultaat te zien als u een dieet volgt en traint in korte broeken.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses