Jeanshorts voor heren

Jeanshorts voor heren

Mannen waarderen praktische bruikbaarheid en comfort in kleding, en alleen dan besteden ze aandacht aan de esthetische kant van het probleem. Tegelijkertijd combineren alle kwaliteiten van een goede, comfortabele en mooie kleding perfect de denim shorts van heren.

Functies en voordelen

Shorts zijn lang voorbij gegaan aan de strandmode, omdat ze terecht beschouwd worden als het onderwerp van de dagelijkse garderobe voor heren;

 • Denim is een van de meest populaire stoffen ter wereld;
 • Denim shorts onderscheiden zich door praktische bruikbaarheid, veelzijdigheid, een uitstekend niveau van comfort en gemak, evenals een lange levensduur;
 • Uitstekende sterkte. Shorts en veel andere materialen zijn niet bestand tegen de helft van de belasting waarmee jeansmodellen verrassend gemakkelijk omgaan;
 • Denimshorts worden gepresenteerd in een indrukwekkend bereik, waarmee je de beste optie kunt kiezen voor een man van elke lengte, gewicht, leeftijd, enzovoort;
 • Denimshorts hoesten nooit en behouden lang hun oorspronkelijke uiterlijk;
 • Denimshorts kunnen geschikt zijn tijdens vakantie, vissen, tijdens de reis, in het land, tijdens het jagen en soms zelfs op het werk;
 • Makkelijk te kiezen. Moeilijkheden met de keuze van denim shorts zullen niet van een man komen, omdat ze gemakkelijk worden geselecteerd voor alle soorten vormen. Ja, met bepaalde functies moet rekening worden gehouden, maar alles is heel eenvoudig.

In totaal zijn er verschillende basisstijlen van herenshorts voor heren.

Met open heupen

Betreft eerder jeugdmode. Perfect voor mannen die zich willen concentreren op hun sport figuur.

klassiek

Als je een conservatief bent en niet van experimenten houdt, dan is deze stijl speciaal voor jou. De minimale lengte van de shorts in klassieke stijl begint vanaf het midden van de dij. Geweldige oplossing voor het dagelijks leven. Deze shorts zijn geschikt voor bijna elke situatie. De enige uitzondering kunnen zakelijke vergaderingen zijn.

korte broek

Hun dina is knielengte of iets lager. Afhankelijk van de eigenschappen van je voeten, zul je passen in vernauwde of meer losse rijbroek. Een populaire oplossing bij volwassen mannen.

Bermuda eilanden

Korte modellen, niet ontworpen voor alle mannen. Bermuda's moeten opletten voor mannen met een sportief figuur en gespierde benen. Dit zal de juiste accenten maken en de lichaamsbouw benadrukken.

Modieuze stijlen en modellen

gescheurd

De huidige moderne trend, waarin miljoenen vrouwen gek worden en nu worden ze vergezeld door mannen. Het is moeilijk om precies te zeggen wat de ontwerpers aantrok om gescheurde spijkerbroeken te maken, maar het experiment was volledig gerechtvaardigd;

Met manchetten en deuropeningen

Meer jeugdtrend, die actief wordt gebruikt door adolescenten en jongeren. Het ziet er interessant en origineel uit;

breed

Een interessante variant van denim shorts, waarmee je zo'n tekort kunt doen als te dunne benen. Een man zal er moediger en volumineuzer uitzien, omdat het enkelen in staat zal stellen om het beeld in evenwicht te brengen met dunne benen en een krachtig lichaam;

Met slijtage

Het is niet nodig om gescheurde shorts te kopen om in de trend te zijn. Modieuze en relevante oplossing - het effect van slijtage. Ze zijn geschikt voor de dagelijkse look en zorgen ervoor dat u zich op uzelf kunt concentreren.

lengte

Kort en heel kort

Een populaire oplossing voor mannen voor het zomerseizoen. Deze shorts zullen mooie, opgeblazen benen laten zien, zullen je in staat stellen om een ​​uniforme kleur te krijgen en zullen de aandacht trekken van de omringende vrouwen.Maar het dragen ervan is het beste als de schouders en heupen ongeveer dezelfde breedte hebben;

Onder de knie

Het huidige model voor lange of dikke mannen. Probeer gewoon geen brede zakken en riemen te gebruiken, anders maken ze een volledig figuur nog groter;

lang

Eisde onder de meerderheid van de lengte van oudere mannen. Geen van de jongeren gebruikt actief lange denim shorts in hun kledingkast.

kleuren

Kleur speelt een belangrijke rol bij het kiezen van denim shorts. De kleurkeuze hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, de specifieke situatie en het doel van de kleding.

In dit geval eisen mannen in het bijzonder zulke denim shorts:

 • zwart;
 • blauw;
 • wit;
 • grijs;
 • bruin;
 • groen;
 • Red.

Alleen focussen op populaire kleuren is het niet waard. Kies wat je leuk vindt en komt overeen met de afbeelding die je aan het maken bent.

Hoe te kiezen

Productiemateriaal

Het allereerste waar je op moet letten bij het kiezen van denim shorts is stof. Jeans is vrij zwaar materiaal. Omdat shorts een lente-zomer kledingstuk zijn, geeft u de voorkeur aan modellen die niet te dik zijn. Anders kan er tijdens het dragen wat ongemak zijn.

Accessoires voor denim shorts

Veel producten van lage kwaliteit kunnen gemakkelijk worden onderscheiden door accessoires. Goede jeans, of het nu een korte broek of een broek is, moet alleen van metalen fittingen zijn voorzien. De aanwezigheid van plastic geeft aan dat het product van twijfelachtige kwaliteit en oorsprong is.

Verf die wordt gebruikt bij de vervaardiging van denimproducten

Velen geloven dat de aanwezigheid van geverfd water na het wassen van jeans een teken van slechte kwaliteit is. In feite is het te schilderen water normaal voor het wassen van denim shorts. Maar als je na het dragen van een spijkerbroek hebt opgemerkt dat je benen zijn geverfd, spreekt het echt van de slechte kwaliteit van verf en het proces van het maken van korte broeken.

Croy

Zomerkwaliteit denim shorts worden soms onderscheiden door een bijna onmerkbare snit, omdat dit een lichtgewicht denimweefsel is. Maar als de snede volledig onzichtbaar is, dan heb je gewoon een laagwaardig product.

labels

Labels op korte broeken moeten zorgvuldig worden genaaid en gemaakt met behulp van duidelijke en leesbare lettertypen. Het label is een klein stukje stof waarop je bijna alles kunt leren over kleding - stof, model, verzorgingsfuncties, wassen, enz. Probeer de instructies op het etiket zorgvuldig te volgen. Dit zijn aanbevelingen van de fabrikant gericht op maximale bewaring van de uiterlijke en kwaliteitskenmerken van denim shorts tijdens gebruik en wassen.

afmeting

Het is even gemakkelijk om shorts van grote maten te kiezen of een model te kiezen voor een dunne man vanwege het grootste assortiment. Als u de eigenaar bent van een groot figuur en volumineuze heupen, moet u niet kiezen voor zeer losse of te korte modellen. Dit kan de situatie alleen maar verergeren, waardoor je figuur visueel nog meer wordt dan het in werkelijkheid is. Knielengte of iets lager is de beste oplossing voor mannen met volle heupen. Als de heupen gespierd zijn, moet dit voordeel van je figuur worden benadrukt, door kortere en strakke korte broeken te kiezen.

Wat te dragen

Wat draag je bovenop?

Als de bovenkant onder de denim shorts passen shirts, shirts, polo en t-shirts. Als jouw keuze op een shirt viel, zou je de voorkeur moeten geven aan een model met korte mouwen. Hoewel vandaag een zeer trendy oplossing een combinatie is van denim shorts met blazers en jassen.

Wat draag je op je voeten?

Als schoenen kun je moccasins, sneakers, sneakers, flip-flops, flip-flops en meer gebruiken. Maar onthoud een belangrijk ding. Shorts mogen niet worden gecombineerd met sokken. Als je niet zonder sokken kunt, kies dan zo kort mogelijk en bedek alleen het gedeelte van de schoen. Sokken die enkele centimeters schoenen uitpluizen is een overblijfsel uit het verleden.

accessoires

Wat accessoires betreft, hoef je niets uit te vinden - honkbalpetten, hoeden en horloges. Als je van sieraden houdt, kan een ketting om je nek of een armband om je hand heel geschikt zijn bij het maken van deze of gene afbeelding. Vergeet bandana's, riemen en zonnebrillen niet. Er mogen niet teveel accessoires zijn om de afbeelding niet te overladen met onnodige details.

Denimshorts zijn geweldige vrijetijdskleding voor mannen die in veel verschillende situaties van pas kan komen. Wat het interessantst is, zijn denim shorts, met de juiste dresscode, heel toepasselijk als kleding voor werk.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses