Wat kan ik dragen met een witte kokerrok?

Wat kan ik dragen met een witte kokerrok?

Om hun vrouwelijkheid te benadrukken, om zich op aantrekkelijke benen te concentreren, geven veel meisjes de voorkeur aan een kokerrok. Witte rok is veelzijdig, geschikt voor het maken van de meest ongelooflijke afbeeldingen.

kenmerken

De kokerrok heeft verschillende belangrijke kenmerken:

 • Het is een universeel kledingstuk dat voor bijna iedereen geschikt is;
 • Hiermee kunt u heldere, krachtige, ingetogen en zakelijke afbeeldingen maken. Als u de resterende garderobe-elementen op de juiste manier hebt geselecteerd voor de rok, kunt u een geweldig resultaat behalen;
 • Creëert een serieuze concurrentie voor de zwarte kokerrok, die als een klassieke oplossing wordt beschouwd;
 • Een witte rok kan onmisbaar zijn voor een avondwandeling, een feest, werk en het dagelijks leven;
 • De enige negatieve - witte kleur veeleisende zorg en nette slijtage.

Aanpassen

Een witte kokerrok concentreert perfect de aandacht rond de taille, omdat deze een strak passend silhouet heeft. Door deze stijl is het mogelijk om het extra volume dat aanwezig is in het taillegebied van het meisje op een winstgevende manier te verbergen. Bovendien zal de kokerrok, gemaakt in het wit, helpen om de volheid van de heupen visueel te verwijderen, de zijkanten te verbergen.

 • Als u de eigenaar bent van een zandloperfiguur of een miniatuur-figuurrechthoek hebt, is een kokerrok een ideale oplossing voor u, omdat deze het gewenste effect heeft om de figuur nog vrouwelijker te maken;
 • De driehoekige vorm werkt ook prima met potloden. Draag een volumineuze blouse die de heupen visueel verwijdert, het vereiste volume op de borst geeft;
 • Omgekeerde driehoeken en appels worden aanbevolen om te zoeken naar meer geschikte ideeën dan kokerrokjes. Dit komt door het feit dat deze stijl bijdraagt ​​aan de visuele reductie van de heupen, waardoor je er nog smaller uit zult zien.

Typen modellen

 • Kantmodel Het is nogal grillig in termen van het kiezen van "partners" voor de rok, omdat het materiaal zijn eigen kenmerken heeft. Experts adviseren om de top van gebreide materialen te gebruiken en het ensemble te selecteren op basis van het evenement dat je in deze rok gaat bezoeken.
 • Hoog getailleerd. Ideaal voor het creëren van een bedrijfsimago, omdat het de beste kwaliteiten van kantoorstijlkleding combineert. Tegelijkertijd kan een rok met hoge taille eenvoudig worden aangetrokken voor een wandeling, een romantisch diner, een plechtig feest.
 • Leer. Een gewaagde optie die niet geschikt is voor alle gelegenheden, maar op de relevante evenementen bent u onweerstaanbaar. Experimenteer gerust, wees niet bang om te levendige beelden te maken. Maar als je een witte leren rok aantrekt, onthoud dan dat de bovenkant in elk geval niet te openhartig hoeft te zijn. Levendig - ja, maar niet overdreven vulgair.
 • Basken. Ziet er goed uit bij het maken van een helder, positief beeld. Met Baska kun je wat volume toevoegen in het gebied van de dijen, om de billen beter te maken.
 • Met een brede riem. Een uitstekend model voor diegenen die een mooie taille hebben of deze willen benadrukken terwijl de zone niet erg expressief is. Door de brede riem richt de rok zich op de taille, benadrukt de billen, lijnt de verhoudingen uit en brengt iedereen dichter bij het gewenste type zandglazen.
 • The aangebracht. De getailleerde potloodrokken hebben één ernstige vereiste - het bijbehorende figuur. Alleen eigenaars van een proportioneel, slank figuur moeten een aangesloten rok dragen. Anders bestaat het risico om serieus de nadruk te leggen op de tekortkomingen van uw lichaam.

Voor vol

Velen hebben een stereotype dat kokerrokken het voorrecht zijn van extreem slanke meisjes. In feite is dit niet het geval, omdat mooie vrouwen met prachtige vormen zo'n interessante stijl voor hun eigen voordeel kunnen gebruiken.

 • Het is mogelijk om een ​​keuze te maken ten gunste van beide gebreide streychevy-modellen, en gemaakt van een dichte stof die praktisch niet uitrekt;
 • Als er een buik is, wees dan niet bang om het onderwerp, de tuniek of de blouse in een rok te vullen. In dit geval mag het weefsel van de bovenkant geen hoge dichtheid hebben om geen lelijke plooien onder de rok te creëren;
 • Experimenteer met meerlaagse combinaties. Het dragen van een rok, is het mogelijk om een ​​trui, shirt toe te voegen. Dit creëert geen extra volume, zoals velen denken, maar drapeer de taillezone, verberg een enigszins prominente buik.

Kleur tinten en prints

Zwart en wit

Een geweldige oplossing die bij alle gelegenheden past, van een bedrijfsimago tot een werk, tot een vrolijke buiging om naar een feestje te gaan. Zwart en wit is de perfecte klassieke combinatie, waarvoor je gewoon de top moet selecteren.

strepen

De strip kan het figuur uitrekken, als het verticaal is, of volume toevoegen aan de billen, als u een model met een horizontale strook kiest. Denk na over welk effect je nodig hebt en kies de juiste rok.

Met bloemenprint

Het is heel toepasselijk om wit met een bloemenprint te verdunnen om een ​​casual, romantische of zelfs zakelijke look te creëren. Wees voorzichtig met het aantal kleuren en pak geen felgekleurde meerkleurige top voor zo'n rok op.

Met abstracties

Dit seizoen in mode abstracte tekeningen die de elegante stijl van een kokerrok perfect kunnen aanvullen.

Met gordijnen

Met dergelijke modellen kunt u een prachtige afbeelding maken voor een romantische avond, een informeel evenement. Draperie voegt potlood een bepaalde charme toe, waardoor het figuur het gewenste effect krijgt.

lengte

midi

Het klassieke formaat van een kokerrok die bijna iedereen past. De perfecte oplossing voor het creëren van een strikt bedrijfsimago. Maar het hangt allemaal af van wat je draagt ​​met een witte rok. Gezien het ensemble, kunt u zowel een strikt als gemakkelijk gokbeeld creëren.

mini

Een goede optie voor eigenaren van slanke benen en een mooi figuur. Kies voor een dergelijk model zorgvuldig de resterende elementen van de kledingkast om je te concentreren op de sterke punten van de figuur.

maxi

Een lange rok die je onovertroffen zal maken tijdens een zakelijke avond, in een restaurant of andere statusevenementen.

Wat te dragen?

 • Met een witte blouse. Een geslaagde combinatie om een ​​helder maar discreet bedrijfsimago te creëren. Het is raadzaam om heldere, contrasterende accessoires, zwarte riem, toe te voegen om niet te plechtig te lijken, bruiloft;
 • Met een blouse in verschillende kleuren, die er spectaculair uitziet tegen de achtergrond van een witte rok, je zult in staat zijn om een ​​gunstig beeld voor jezelf te creëren. Om de verhoudingen in een omgekeerde driehoekige vorm gelijk te maken, geeft u de voorkeur aan een donkere bovenkant;
 • Met een wit t-shirt. Ondanks de schijnbare eenvoud van de oplossing, wordt een wit T-shirt beschouwd als een van de beste partners voor een kokerrok. De aanwezigheid van patronen, afdrukken is welkom, maar alleen op een van de kledingitems;
 • Met boten. Veel experts zijn het erover eens dat pompen een ideale schoen zijn voor een kokerrok;
 • Andere opties voor schoenen opgeven is het niet waard. Het hangt allemaal af van de kenmerken van je figuur en de gebeurtenis waarvoor je een witte kokerrok draagt;
 • Met een jas. Met een wit of zwart jack kun je een succesvol, aantrekkelijk bedrijfsimago creëren.

Stijlvolle afbeeldingen

 • Voor een lichte zomerlook, gebruik een witte rok in combinatie met een zwart T-shirt. Eenvoudig, maar erg mooi;
 • Het witte "potlood" in de kooi is perfect gecombineerd met blauw, turkoois, groen. Een minimum aan accessoires en elegante schoenen - het enige dat de moeite waard is om een ​​elegant imago aan te vullen;
 • Zwart-witte rok ziet er nog rendabeler uit met een witte blouse of shirt.De richting van de strip moet overeenkomen met uw vorm;
 • Volledig wit beeld heeft het volledige bestaansrecht. Verdun het met dure bloemen onder zilver of goud, een fel gouden zak en een riem in kleur, je benadrukt je status en consistentie;
 • Witte rok met een felle contrasterende top en accessoires, waarmee je interessante, opvallende foto's kunt maken voor feestjes, vergaderingen met vrienden, waar je je niet hoeft te houden aan een strikte stijl.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses