Wat kan ik dragen met een beige kokerrok?

Wat kan ik dragen met een beige kokerrok?

Out of time, out of fashion - zo kun je de beroemde kokerrok beschrijven, gemaakt in 1940. Dit universele detail van de garderobe voor vrouwen is altijd relevant! Het past gemakkelijk in elk beeld, of het nu een pak of outfit is voor een feestje.

Kokerrok benadrukt perfect alle voordelen van de figuur en verbergt op betrouwbare wijze zijn gebreken, zodat elke vrouw van de mode zoiets wil krijgen.

kenmerken

Kokerrok moet elke moderne vrouw hebben. Wat is het grootste verschil met andere opties? Natuurlijk in de veelzijdigheid en het vermogen om de figuur slanker te maken. Deze stijl doet wonderen! De poten worden visueel verlengd, worden slanker en het silhouet "rekt" uit.

Aanpassen

De karaaradash-rok behoort tot het soort strakke kleding. Ze wikkelt zich het liefst rond in alle rondingen van het kamp van een meisje, met de nadruk op de heupen en de taille, terwijl ze een elegante, vrouwelijke strik creëert. Vanwege de kenmerken van de snit, deze rok is niet geschikt voor iedereen. Alleen gelukkige eigenaren van zandloper- en rechthoekige figuren kunnen veilig een aangesloten rok dragen.

De uitzondering zijn meisjes met een figuur in de vorm van een driehoek - een combinatie van kokerrok met volumetrische bovenkant corrigeert de disproportionaliteit van het lichaam visueel.

Meisjes met de figuur van "appel" en "omgekeerde driehoek" zouden de kokerrok moeten verlaten, omdat deze stijl op hun figuren er erg slecht uit zal zien. Ook raden stylisten niet aan om een ​​kokerrok te dragen en die personen die niet kunnen bogen op mooie kuiten.

Alleen lange, slanke benen zijn een vereiste voor een kokerrok.

lengte

De klassieke versie van de kokerrok is de lengte "vóór" of "achter" de knie.

De rok van deze snit heeft een onderscheidende eigenschap: hij past het figuur zo goed dat elk van de eigenaren praktisch soepel en langzaam moet bewegen, terwijl hij elegant haar heupen schudt.

Standaard, klassieke lengte en taps toelopend naar de onderste stijl, zelfs als het product een ingesnijdende beweging heeft. Als gevolg hiervan, ongeacht de wens van de vrouw om te lopen, wordt de lengte van haar stap verminderd en wordt het lopen rustiger.

Wat te dragen

De kokerrok wordt beschouwd als het basiselement van de kast, het is gemakkelijk en eenvoudig om er verschillende afbeeldingen mee te maken, vooral als de kleur van dit toiletartikel beige is.

Modieus in dit seizoen, de schaduw "Newud" ontwerpers noemen universeel. Monochromatische blouses, gebreide en gebreide truien worden perfect gecombineerd met een soortgelijke rok. Schoenen en extra accessoires zijn beter voor het oppakken van de toon voor de rok. De perfecte decoratie zou goud zijn.

Spectaculaire beelden

Beige kokerrok is een heel praktisch iets. Hiermee kunt u eenvoudig de perfecte boog maken, die geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Alles wat nodig is, is een crème of witte top, een jas die bij de bodem past en schoenen met een versmalde teen in zwart of zand. Een andere goede optie is een donkerblauwe, zwarte, witte of gematteerde blouse met of zonder print, een jas in deze variant is niet nodig.

Als dagelijkse optie kunt u kiezen voor een pastelkleurige trui en sandals met lage sandalen of sneakers.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses