Hoe draag je een lange rok in een kooi?

Hoe draag je een lange rok in een kooi?

De geruite print kan een van de meest populaire worden genoemd - het is geliefd bij beroemdheden en schoolmeisjes, het is een integraal onderdeel van het kleurrijke nationale kostuum. Hoe draag je een lange rok in een kooi? Deze vraag wordt gesteld aan elk meisje dat haar alledaagse imago een beetje wil diversifiëren.

De geruite print kan een van de meest populaire worden genoemd - het is geliefd bij beroemdheden en schoolmeisjes, het is een integraal onderdeel van het kleurrijke nationale kostuum. Hoe draag je een lange rok in een kooi? Deze vraag wordt gesteld aan elk meisje dat haar alledaagse imago een beetje wil diversifiëren.

Het is interessant dat de kooi op elk individueel model van de rok er compleet anders uitziet. Wat zijn de kenmerken van deze eenvoudige, maar elegante afdruk, naar wie het vooral gaat en met wat met voordeel wordt gecombineerd?

kenmerken

De kooi begon al in de 18e eeuw als een afdruk op de dingen te verschijnen en werd een integraal onderdeel van het mannenkostuum van Engeland. Later migreerde het geruite patroon naar vrouwenjurken, en nadat het wereldberoemde bedrijf Burberry het tot handelsmerk had gemaakt, veranderde de cel van een banaal streng patroon in een echte trend. Ze begon hun collecties te verfraaien met vooraanstaande ontwerpers, zoals Pierre Cardin, Coco Chanel, Yves Saint Laurent en anderen.

Geruite kleding werd gedragen door zowel informanten als bewonderaars van de klassieke en zelfs sportstijl. Het geruite patroon was te zien op vrijwel alles, van banale jurken en rokken tot accessoires, schoenen en hoeden.

Voor wie

Een geruite print is absoluut alles, maar veel hangt af van de grootte, kleur en het ontwerp. Dus een grote cel ziet er niet uit bij volledige meisjes, maar als deze op zijn kop wordt gezet, dat wil zeggen het ruitvormige patroon, zijn de gebreken van de figuur vakkundig verborgen. Dappere meiden die niet bang zijn om ieders aandacht te trekken, moeten kiezen voor een groot geruit patroon in felle kleuren, maar voor volwassen, solide vrouwen, integendeel, een klein patroon van ingetogen tinten zal doen.

Wat betreft de stijlen van geruite rokjes, kunt u het volgende zeggen. Meisjes met een slank figuur kunnen kiezen voor een strakke stijl van klassieke rokken van elke lengte of model met een hoge taille.

Jonge dames kunnen zich een lichte geplooide rok op de vloer veroorloven. Uitlopende rokken van het type "zon" of "halfzon" passen bij de peervormige meisjes en geruite rokjes met baskels rond de dijen zijn geschikt voor personen met smalle heupen en brede schouders.

Populaire stijlen

De lange geruite rok in de collecties van modeontwerpers wordt gepresenteerd in twee variaties:

Rok in de vloer, die samenvalt met de kleur van de cel erop. De cel onderscheidt zich van de algemene achtergrond alleen door de randen van een meer contrastrijke tint, die elke individuele cel omlijstte.

Een lange geruite kokerrok die perfect past in een kantoorstijl. Zwart en wit geruite kleuren zijn populair, evenals geel-grijs en rood-bruin. Meerdere modellen van dergelijke rokken aangevuld met omvangrijke zakken.

Er zijn ook modellen met een lengte "midi", die worden aangevuld met gesatineerde en lederen inzetstukken en perfect passen in de alledaagse en zelfs informele look.

Hoe te kiezen

Als u een geruite rok wilt dragen om aan het werk te gaan, kiest u stijlen met directe, strenge snit en onopvallende kleuren. Een alledaagse look zal helpen om de lange geruite rokken te diversifiëren.

Een rok met een groot geruit patroon is de perfecte aanvulling op een avondlook, als je het combineert met een lichte blouse van lichtgewicht materiaal.

Je kunt een kokerrok dragen zelfs voor een avondevenement, als je hem aanvult met modieus rijden, zoals een top of een blouse.

Modetrends

Moderne modetrends laten modieuze vrouwen met hun eigen manier experimenteren. Elke nieuwe kopie van de rok kan verschillen in kleur en soort geruit patroon. Welke zijn dit seizoen het meest trendy?

Celtypen

Op dit moment zijn er drie meest populaire soorten cellen - tartan, tartan en dammen. Het eerste patroon is vrij moeilijk om een ​​schone cel te noemen, omdat het meer lijkt op een combinatie van stroken en lijnen met verschillende breedten. Het tweede patroon lijkt qua kleur en textuur op het Schotse nationale kostuum, vandaar de naam. Het derde patroon lijkt meer op een schaakbord - de vierkanten hebben een strikte geometrische vorm en onderscheiden zich door afwisselende kleuren.

kleuren

Rok met een geruit patroon is meestal een andere rode tint. Er zijn ook verbeterde modellen van grijszwart, blauwzwart, rood-wit en helder geel. Rokken met een Schotse patroon zijn altijd rood met groene, witte en gele vlekken. Een rok met een patroon van "schijven" kan van verschillende kleuren zijn, maar de cel onderscheidt zich altijd in tegenstelling tot de algemene achtergrond van het product.

Wat te dragen

Als u in de zomer liever een geruite rok draagt, combineer deze dan met lichte katoenen shirts, chiffonblouses en T-shirts. Kies een rok voor een koudere periode en kies voor dichte gebreide truien en gebreide truien. Het is interessant dat zelfs vormeloze modellen van truien er zeer harmonieus uitzien in combinatie met de kooi.

Stijlvolle afbeeldingen

Een perfecte aanvulling op een geruite rok zijn elegante, vrouwelijke schoenen in de Engelse stijl. Halflange laarzen op een kleine hak passen ook in het beeld. Als u een elegante hoed draagt ​​en het beeld met een vormloze tas completeert, ziet de look er zo harmonieus mogelijk uit.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses