Ballroom Dansrokken

Ballroom Dansrokken

Wanneer het meisje begint te dansen, is het belangrijkste punt voor ouders de keuze voor een rok om te dansen. Dezelfde modellen kunnen niet worden toegepast op verschillende soorten danskunst. Daarom moet aan de vereisten worden voldaan en bovendien moet het volledig overeenkomen met de smaak van uw kind. Dan zal de jonge danser zich stijlvol en mooi voelen en zal ze willen dansen.

We zullen stilstaan ​​bij ballroomdansrokken. Aan de rechterkant zijn jurken en rokken voor stijldansen een van de meest elegante, ze zijn tegelijkertijd elegant en spectaculair. Elastische materialen waarvan de rokken zijn gemaakt, beperken de bewegingen niet en zorgen voor maximaal comfort.

De jury van ballroomdanswedstrijden vestigt de aandacht op de kostuums van de dansers, samen met het niveau van hun training. Jonge koppels zien er geweldig uit op de vloer als ze de normen volgen. Er zijn twee leeftijdsgroepen: kinderen onder de 9 jaar en kinderen van 10-11 jaar oud. Voor de tweede keer worden nog twee Latijns-Amerikaanse dansen geïntroduceerd - rumba en tango.

Vereisten voor rokken voor stijldansen

Maximale bescheidenheid outfit. Het mag niet de indruk wekken dat het te openhartig is en op ondergoed lijkt.

Volg de stijl van de dans op de juiste manier, zonder overdadig decoraties in de vorm van decoraties, franjes en plooien. Het spectaculaire effect wordt bereikt door een beeld te creëren in plaats van lichte kleding.

Het is toegestaan ​​om texturen van stoffen te combineren, waarbij zijde, fluweel, tule en andere dunne doorschijnende stoffen in een stijl worden gecombineerd. De belangrijkste vereiste is de uniformiteit van de jurk.

Oudere dansers kunnen optreden in de kostuums van volwassen deelnemers, dit is niet van toepassing op kinderen. Deze leeftijdsgroep vereist speciale aandacht bij het kiezen van een kleurrijk en beknopt pak.

Soorten ballroomrok

opleiding

Handige trainingsset - badpak en rok gemaakt van zachte en transparante stof. Een uitsparing aan de voorkant en uitrollen op de rug helpt de huid tijdens de training te ademen. De rok is meestal kort, de stijl van 'tutu' of 'zon'. Lange trainingsrokken zijn minder gebruikelijk.

Choreografie, als onderdeel van de voorbereiding voor optreden op het podium, kan het best worden gedaan in een rok die is aangesloten op een badpak. Stof voor badpakkatoen, met een paar procent elastaan ​​of polyester.

Latina rok

Dit maakt deel uit van het kostuum voor het Latijnse programma. Latijns-Amerikaanse dansen vereisen snelle bochten en sierlijke stappen. Daarom zijn rokken voor hen van gemiddelde lengte genaaid, niet over de knie. Stoffen worden gekozen uit een lijn van felle kleuren, met glitters, pailletten en strass-steentjes. Het karakter van dergelijke dansen als "cha-cha-cha" of samba geeft naast aanstekelijkheid.

De latin rok wordt gekenmerkt door sneden aan de zijkanten, trimmen met volants en een asymmetrische bodem. Beweging wordt benadrukt door het gemak en de zachtheid van de stof, de bovenkant past bij de figuur.

Standaard rok

Het standaardprogramma, inclusief Weense en langzame walsen, wordt meestal uitgevoerd voor de jongste deelnemers in een vloeiende rok met een zacht silhouet.

Lang worden uitgevoerd in stijlen als het jaar en de zon. Monophonic puffy rokken met lichte afwerking zien er prachtig uit. Voor comfort bij het nemen van bochten worden zijwiggen in smallere stijlen genaaid.

Voor sportbaldans

Zo een van de zes of acht verplichte twee: Quickstep en Jive. De dansen worden gekenmerkt door snelle bewegingen en een complex ritme.

De sportrok moet niet alleen het meisje verfraaien tijdens de uitvoering, maar ook niet interfereren met de dans. Daarom gaan enkellagige en gewelfde modellen met een snit van een "halfzon" en bredere stijlen kauwen op de riem.

Rokken met een juk zien er bijzonder origineel uit. Vrouwelijkheid en dit voor meisjes geven elegante en doorschijnende materialen en stijl.

De pracht van de rok wordt bereikt door middel van laagjes.Soms omsluit je onder de onderkant harde tule. Afhankelijk van de textuur van de stof en de snit, is de rok versierd met grote of kleine plooien, ruches en ruches.

Hoe te kiezen

De winkels verkopen honderden rokken voor verschillende thema's en stijlen. Om de juiste keuze te maken, moet je kiezen met je kind. Allereerst moet het meisje comfortabel en comfortabel zijn in een rok. Zelfs de kleinste balnitsa weet wat haar het beste uitkomt.

De kans op het winnen van de wedstrijd neemt toe als de rok correct is gekozen. Vervolgens worden de vereiste bewegingen en nuances van de dans benadrukt en duidelijk zichtbaar. De juryleden zullen onmiddellijk aandacht schenken aan het heldere, voorname paar. De parketmode dicteert elk seizoen zijn eigen kenmerken, rokken voor stijldansen worden nog mooier en origineler.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses