Rokken voor zwangere vrouwen - wees een stijlvolle moeder!

Rokken voor zwangere vrouwen - wees een stijlvolle moeder!

Zwangerschap - geen reden om een ​​hoodie te dragen. Het uiterlijk van de buik, waarin een nieuw leven wordt geboren, is een echte vreugde voor mama. Tegelijkertijd wil een vrouw altijd mooi en aantrekkelijk blijven. In veel opzichten kan dit bijdragen aan goed gekozen rokken.

kenmerken

De belangrijkste kenmerken van rokken voor zwangere vrouwen zijn:

 • Het assortiment presenteert dezelfde stijlen die voor gewone rokken. Daarom is de keuze niet beperkt tot 1-2 modellen. Hierdoor kan elke zwangere schoonheid de perfecte rok vinden voor haar figuur en gemoedstoestand;
 • Rokken met een dergelijke snit bieden bewegingsvrijheid. Niet altijd geven gewone rokken je de mogelijkheid om je op je gemak te voelen. Speciale 'zwangere' stijlen zijn erop gericht dat de meiden niet interfereren;
 • Alle rokken zijn gemaakt van natuurlijke, ademende stoffen. Dit is een belangrijke regel, omdat tijdens de zwangerschap vrouwen vooral gevoelig zijn voor allerlei allergische reacties, irritaties bij contact met synthetische stoffen;
 • Voor alle praktische aspecten, laten rokjes je toe om je voordelen te benadrukken, om een ​​afgeronde buik nog aantrekkelijker te maken, om wat veranderingen in je lichaam te verbergen. Vooral meisjes hebben last van benen, omdat lange modellen ze kunnen bedekken.

Hoe te kiezen

Kies een paar handige aanbevelingen om correct een rok voor zwangere vrouwen te kiezen.

 1. Focus op het huidige seizoen. Voor de winter moet je een meer dichte, warme rok kiezen die je niet laat bevriezen. In de zomer is het belangrijk om modellen uit lichte stoffen te nemen.
 2. Luister naar je eigen gevoelens, stroom naar je verlangens. Een belangrijke voorwaarde voor het normale verloop van de zwangerschap is een goed humeur. Daarom, als je nu een lange, felrode rok wilt dragen, moet je jezelf niet zo'n plezier gunnen. Maar voor zover redelijk, natuurlijk.
 3. Als de zwangerschap tijdens de koude periode voortschrijdt, let dan op modellen met inserts. Ze beschermen bovendien tegen koude windvlagen van lage temperatuur.
 4. Verstelbare inserts zijn ook een handig item in de garderobe van een zwangere vrouw. Met hun hulp kun je de rok vergroten, afhankelijk van de toename van het volume van de buik. Dergelijke modellen zijn relevant tijdens het derde trimester, omdat het op dit moment is dat de maag in staat is om de grootte drastisch te veranderen.
 5. Kies bij 8-9 maanden alleen rokken met rubberen elastische inzetstukken. Zorg ervoor dat het tandvlees niet schudt, niet te strak zit.
 6. Geef bij materialen de voorkeur aan fleece, wollen modellen en verwarmde rokken, als de winter eraan komt. Probeer voor de zomer meer vrije, ademende modellen te dragen, want zwangere vrouwen zijn op dit moment veel heter.

Modellen en stijlen

Het ingaan van de heldere fase van de zwangerschap, wanneer je buik afgerond is, neemt in omvang toe, je zou van gewone rokken moeten overgaan naar modellen voor zwangere vrouwen. In dit geval is het alleen aan u om te beslissen welke stijl het beste is om te dragen.

 • Op een elastische band. Handig, praktisch en handig. Het belangrijkste is dat de kauwgom breed genoeg is, niet op de maag drukt, troost biedt en goed op het lichaam blijft zitten;
 • Classic. Brede kledingmodellen die al lang actief zijn gebruikt in de garderobe van zwangere meisjes. Klassiek is bijna een win-win-optie die geschikt is voor iedereen en voor alle gelegenheden;
 • Met inserts. Met speciale inserts kunt u het volume aanpassen om de rok aan te passen aan de veranderende vorm. De aanwezigheid van inserts maakt kleding veelzijdiger, omdat je niet elke maand een nieuwe rok hoeft te kopen vanwege de snel uitzettende buik.

Actuele kleuren en afdrukken

Om niet alleen comfortabel te voelen in de meest significante periode voor elke vrouw, maar ook om er modieus en relevant uit te zien, gebruik je trendbeslissingen bij het kiezen van een rok voor zwangere vrouwen.

zwart

Zwarte rokken verbergen het extra volume dat voor sommige meisjes erg belangrijk is, zoals ze denken. Zwarte rok maakt de lijnen gladder, leidt de aandacht af, richt zich niet op dunne benen of stevige benen vanwege zwangerschap.

wit

Universele kleur, die relevant is in de winter en de zomer. Creëert een gevoel van luchtigheid, maakt het beeld gemakkelijk.

geel

Heldere kleur, met nadruk op uw zonnige humeur, veroorzaakt een glimlach, creëert positieve emoties. En ze zijn erg belangrijk in de periode van het dragen van een baby.

groen

De kleur van het leven met veel schakeringen. Met elk van hen kunt u veilig experimenteren.

rood

Uitgaande van koraal, eindigend in bordeauxrode kleur, rokken van dergelijke tinten idealiter benadrukken uw conditie, zal een positief geven. De combinatie van rode onderkant en heldere top heeft alle bestaansrecht.

strepen

De verticale en horizontale strepen zijn even relevant voor zwangere vrouwen, hoewel velen beweren dat horizontale strepen vetmesten. Maar zwangerschap is een voorwaarde wanneer u uw afgeronde buik niet hoeft te verbergen. Als er bepaalde complexen in dit verband zijn, geef dan de voorkeur aan rokjes met verticale strepen.

asymmetrisch

Verschillende richten het figuur op een uitpuilende buik, geven het beeld van vrouwelijkheid, seksualiteit. Veel meisjes zelfs met een al grote buik willen niet het gevoel verliezen dat ze gewenst zijn.

Met bloemenprints

Kinderen zijn de bloemen van het leven, omdat een dergelijke afdruk meer dan geschikt is voor een rok.

Ornamenten, abstracte afbeeldingen

Deze rokken zien er origineel uit en trekken de aandacht. Hierdoor kun je weg van de dikke buik kijken. Alleen de top kiest tegelijkertijd monofoon.

lengte

Een belangrijke vraag bij het kiezen van een rok voor zwangere vrouwen is de lengte. Fabrikanten bieden drie hoofdopties:

 • Short. Het is belangrijk om te dragen in de eerste maanden van de zwangerschap, omdat op dit moment de benen niet zwellen, biedt het lichaam u en de baby vrij gemakkelijk alles wat u nodig heeft. Maar na verloop van tijd kunnen de benen enigszins lijden, hun vorm verliezen, worden niet zo glad als voorheen;
 • Midi. De keuze is voor diegenen die geen minirok willen of kunnen dragen, maar tegelijkertijd niet willen sluiten met een lang model op de grond. Midi zorgt voor het nodige effect van aantrekkelijkheid, geef de benen niet te veel zweet, zoals het kan met rokken op de grond;
 • Lang (op de vloer). Dit is een geweldige oplossing voor diegenen die hun vrouwelijkheid, aantrekkelijkheid en charme willen benadrukken. Tegelijkertijd kunnen lange rokken een probleem verbergen dat zo populair is voor meisjes in een positie - gezwollen benen.

materialen

Kies een rok, denk aan het materiaal waaruit het is gemaakt.

denim

Denim is een geweldig natuurlijk materiaal dat in de winter en de zomer relevant zal zijn. Voor zwangere vrouwen zijn denimmodellen helemaal niet gecontra-indiceerd. Het enige voorbehoud - de rok moet een elastische riem hebben. Riemen zijn breed en smal. Merk op dat een smalle riem veel druk op de buik kan zetten en dat een grote buik perfect op een brede buik past bij een zwangerschap van 7-9 maanden;

gebreid

Zacht, natuurlijk, aangenaam om aan te raken weefsel, bij uitstek geschikt voor alle behoeften van meisjes in positie. De aanwezigheid van kleine toevoegingen van kunststoffen geeft het product elasticiteit. Net als in denim, moeten gebreide rokjes een speciaal inzetstuk hebben, elastische band voor de buik;

Katoen vlas

Heldere vertegenwoordigers van natuurlijke stoffen die worden aanbevolen voor gebruik in de lente-zomer tijdens de zwangerschap. Ze ademen perfect, zorgen voor vrijheid en comfort.

Wat te dragen

Alles is toegestaan ​​aan zwangere vrouwen, zolang ze zich comfortabel, gezellig en gelukkig voelen. Maar toch hebben rokjes voor zwangere vrouwen verschillende optimale combinaties.

T-shirts

Als de rok stevig is, kun je kiezen voor een helder T-shirt, kleurrijk, met prints. Maar met de originele bodem combineert betere monophonic bovenkant.

T-shirts

Uitstekende keuze voor zomer en lente. Als het 's middags heet is en je van plan bent om tot' s avonds te lopen, neem dan een jas, jasje of een lichte blouse in een paar T-shirts om niet te bevriezen.

tunieken

Tuniek met rok creëert een prachtige tandem, indien nodig, om te voldoen aan de stijl van het kantoor.

Blouses of overhemden

Een rok in combinatie met een blouse of shirt is relevant voor een kantoorimago of bij het bezoeken van belangrijke evenementen.

schoenen

De keuze van schoenen moet gebaseerd zijn op twee hoofdprincipes - comfortabel en veilig. Al het andere maakt niet veel uit. Maar als de hiel voor de eerste maanden nog gedragen kan worden, draag dan in de volgende trimesters schoenen op lage snelheid.

Prachtige afbeeldingen

 • Een lange rok met een horizontale streep ziet er geweldig uit, samen met effen T-shirts en T-shirts. Gemakkelijke korte cape, stijlvolle handtas, sandalen - en het perfecte beeld is klaar;
 • Een lichte midi-rok met een hoge taille, aangevuld met een stijlvol T-shirt of T-shirt, zorgt voor een mooie strik, waarbij zelfs een zwangere vrouw een feestje kan bijwonen, een wandeling kan maken met vrienden of gewoon kan genieten van de avond in een restaurant. Eenvoudig maar veelzijdig beeld;
 • Een strakke rok spoelt de contouren van je afgeronde buik iets weg, en de gestreepte top zal nog meer aandacht van de toeren afleiden. De hiel is geweldig om te zien, maar om redenen van comfort en veiligheid is het beter om de voorkeur te geven aan lage snelheid;
 • Een fel turquoise, lichtgroene of verzadigde rode rok op de grond geeft je de mogelijkheid om een ​​uniek, licht, vrolijk beeld te creëren, als je het verdunt met een gewoon wit shirt. Nog een voorbeeld van een eenvoudige maar ongelooflijk vrouwelijke strik voor een zwangere schoonheid;
 • De klassieke combinatie van zwarte onderkant en witte top is geschikt voor zwangere meisjes die nog steeds naar het kantoor moeten. Voor een vrijere, informele buiging kan de bovenkant worden versierd met gordijnen, prints, heldere patronen die de afgeronde buik visueel verbergen.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses