Rok en jas

Rok en jas

Veel vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid een verplicht element in hun garderobe noemen ze een tweedelig pak. De combinatie van twee basis kledingstukken van elke vrouw - een rok en een jas - kan ideaal en zeer comfortabel worden genoemd.

Een goed gekozen pak benadrukt elegantie en goede smaak. Rekening houdend met de eigenaardigheden van de klassieke en modieuze tandem, evenals de aanbevelingen van de experts van zijn keuze, kunt u een perfect en verbluffend beeld creëren.

kenmerken

Onder de kenmerken van de klassieke tweedelige pak voor vrouwen zijn:

  • Dit kledingstuk bestaat uit twee delen: truien en rokken. Hun stijl en modellen moeten harmonieus met elkaar worden gecombineerd;
  • aandacht wordt evenveel besteed aan beide elementen. Correct geselecteerd, zullen ze de voordelen gunstig benadrukken en kleine onvolkomenheden van de figuur verhullen;
  • Klassieke rokken met truien zijn geschikt voor formele gelegenheden. Voor cultureel tijdverdrijf is het mogelijk om het gewenste beeld te kiezen, dat afhangt van de stijl van producten, hun modellen, kleuren, enz.;
  • Beide producten moeten zorgvuldig worden geselecteerd, rekening houdend met alle kenmerken van de vorm.

Pak deuce

Een pak bestaande uit twee dingen is een basiselement van de garderobe van een zichzelf respecterende vrouw. Als je kiest voor een kant-en-klare set voor je ziet er moeilijk uit, vanwege de kenmerken van het lichaam, dan is het goed mogelijk om de elementen van het kostuum apart te kiezen. Ze moeten harmonieus worden gecombineerd en elkaar aanvullen.

Niet elke jas zal worden gecombineerd met een specifieke rok. Daarom moet dit speciale aandacht geven en advies inwinnen bij ervaren stylisten.

Sweatshirt en rok met hoge taille

De smalste plaats in het vrouwelijke silhouet is de taille. Echter, als het onduidelijk of niet-indrukwekkend is, kan dit worden gecorrigeerd met behulp van een rok met een hoge taille. Zijn eigenaardigheid is dat het boven de taille begint en de borst kan bereiken. Een klassieke rok met hoge taille past goed bij een korte, korte korte trui. Het kleurenschema wordt individueel gekozen.

Jas en leren rok

Een rok gemaakt van leer ziet er sexy en vrouwelijk uit. Als u echter een volledige afbeelding wilt maken, moet u de juiste afbeelding kiezen. Onder deze rok is een perfect lichte gebreide trui met patronen. Populair evenals een eenvoudige versie van een zomerblouse. Als de rok zwart is, is het wenselijk dat de jas er helderder en vrolijker uitzag tegen de achtergrond.

Overhemd en kokerrok

Kokerrok in een tandem met een jas is een geweldige optie voor kantoorkleding. De meest voorkomende rok van dit model met een monochrome coltrui of kort jasje in zachte, zachte, onopvallende kleuren.

Wie zijn geschikte sets

De set, die bestaat uit een rok en een jas, is niet alleen geschikt voor slanke en gewelfde vrouwen. Hij ziet er ook geweldig uit op een dicht, zelfs mollig figuur. Dergelijke duetten vereisen echter meer aandacht en zorgvuldigheid bij het kiezen van het juiste model.

Een deuce-pak kan zelfs door vrouwen worden gedragen in afwachting van aanvulling. In dit geval moet speciale aandacht worden besteed aan de ruimtelijkheid en vrije snede van de rok. Het jasje zou uitgebreider moeten zijn, en niet de beweging van de toekomstige moeder belemmeren.

Bloemcombinaties

De elementen van het kostuum moeten ook in kleuren met elkaar in harmonie zijn. Daarom wordt het probleem van kleurselectie aanbevolen om speciale aandacht te besteden.Het zal afhangen van hoe harmonieus je past in het beeld dat het kostuum creëert.

Rood blauw

Actief en sterk rood kan worden gecombineerd met blauw. Zo'n beeld ziet er enigszins provocerend en agressief uit. Maar als de schakeringen van beide kleuren niet te verzadigd zijn, dan is zo'n duet heel toepasselijk.

Rood groen

Groene vrolijke kleuren en alle schakeringen kunnen worden gecombineerd met rijk rood. In dit geval wordt aanbevolen de voorkeur te geven aan de sappigheid van slechts één van hen, en de tweede wordt geadviseerd om meer ingetogen te worden gemaakt.

Grijs rood

Neutraal grijs kan op een nieuwe manier worden afgespeeld, als u het aan de rode tinten toevoegt. Visueel ziet dit beeld er uitgebalanceerd en passend uit. Voor vrouwen die zich hebben verzameld voor een zakelijke bijeenkomst en die onmiddellijk de aandacht van iedereen daar willen trekken, is deze optie precies goed.

Geel blauw

Deze combinatie is zeer succesvol, complementair. Deze klap past bij vrouwen die actief, opgewekt en leuk zijn.

prints

De afdrukken kunnen een materiaal in een kooi, erwten, enz. Zijn. De meest voorkomende is een pak in een kooi (groot of klein, zwart en wit of kleur). Een belangrijke nuance in dit geval is dat als een element van het pak geblokt is, het tweede uniform moet zijn, met een rustige kleur.

Wat een jas te dragen

Onder een bepaald model van truien kun je altijd de juiste rok kiezen. Het belangrijkste is dat het er uiteindelijk harmonieus uit moet zien en geen ongepaste plek in het hele beeld moet worden. Als u niet over de vaardigheden beschikt om kleding te selecteren, kunt u contact opnemen met de experts die u alle nodige adviezen en praktisch advies zullen geven.

Met een lange rok

Een lange rok ziet er harmonieus uit met een korte type trui. Je kunt ook kiezen voor modellen truien waarmee je kunt tanken. De rok van het uitgebreide type vereist een laconieke en strakke top.

Met een volledige rok

Met een donzige rok ziet het er geweldig strakke jas of coltrui uit, die je kunt invullen. Semi-fit modellen van truien en truien zien er goed uit met zo'n rok. Van bijzonder belang is het materiaal waaruit de rok is gemaakt: hoe lichter en malser het is, hoe slanker de bovenkant moet zijn. Anders zal de weelderige bodem een ​​gewogen uiterlijk hebben.

Met klassiek

Klassieke rok biedt je een ruime keuze aan truien voor haar. Voor de kantoorvariant is een neutrale jas van gemiddelde of korte lengte geschikt. Voor een informeel evenement kun je veilig met kleuren experimenteren.

Met een groene rok

Groene rok is goed te combineren met witte truien. Hij ziet er ook goed uit als blazend groen - grijs, groen - bruin, groen - geel. Dit kleurenschema is perfect voor vrouwen van middelbare leeftijd. Visueel geeft het jeugd en opgewektheid.

Midi rok

Midi-rok wordt gekenmerkt door de lengte van het product - net onder de knie tot het midden van de enkel. Van de stijl van deze rok zal afhangen van wat voor soort jas eronder zou moeten worden gedragen. De perfecte keuze is een coltrui of een zomerse strakke blouse.

Met spijkerrok

Deniemateriaal is uiterst bescheiden voor de selectie van een harmonieuze top. Afhankelijk van de lengte kan een dergelijke rok worden gecombineerd met een enorme gebreide trui of een zacht en romantisch product.

Met een kanten rok

Lace rok vereist veel aandacht. Omdat het elegant en al behoorlijk zelfvoorzienend is, vereist het geen overmatige overbelasting. Daarom is het voor de top onder zo'n rok voldoende om een ​​monotoon, kort zomerjasje te dragen.

Grijze rok

Als u een jas onder een grijze rok kiest, is het aan te raden speciale aandacht te schenken aan de kleur van het product. Grijze kleur, neutraal en saai, moet worden verdund met een heldere en sappige schaduw.

Met rokzon

De rok is donzig en geeft het figuur wat volume. Deze stijl is geschikt voor meisjes en vrouwen slank, met mooie, lange benen. Het is beter om een ​​jas te kiezen die niet-volumetrisch en kort is.

Stijlvolle afbeeldingen

Met een pak, verschillende rokken en stijlvolle truien in je garderobe, kun je een spectaculair en indrukwekkend beeld creëren dat anderen zal bevallen. Het aantal varianten van een dergelijke tandem kan een oneindig aantal zijn. Vakkundig toevoegen van accessoires aan de afbeelding, kunt u dezelfde afbeelding onherkenbaar veranderen.

  • Een kokerrok, donkergrijs en knielange zien er geweldig uit met een middellange trui die in een rok is gestopt. Een goede aanvulling is een handtas, een stijlvolle bril en klassieke schoenen.
  • De klassieke optie zou een zwarte rok met een hoge taille, jasje met basken en schoenen met hoge hakken zijn.
  • Een licht jasje en een korte rok passen bij de jeugd en studenten. Een mosterdkleurige tas en pumps vormen een aanvulling op de algehele look.
  • Een rood en blauw gestreept sweatshirt weggestopt in een lange blauwe rok is een uitstekende keuze voor een wandeling. Zo'n afbeelding kan worden aangevuld met een zak met rode kleuren, witte sandalen en oorbellen die bij de afbeelding passen.

Het kiezen van een jurk met een rok en een jas is een interessant en opwindend iets. Als u het selecteert, moet u rekening houden met uw humeur, karakter, gebeurtenis die zich heeft verzameld.

Na al uw verbeeldingskracht en stijl getoond te hebben, zult u een uitstekend resultaat kunnen bereiken, en uw imago zal onnavolgbaar zijn.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses