Kokerrok voor volledig 2019

Kokerrok voor volledig 2019

Kokerrok - een van de weinige dingen die in de garderobe van volledige meisjes zouden moeten zitten. Het is een universele basis voor veel afbeeldingen, zakelijke of romantische stijl. Ontwerpers geven toe dat dit model op de gewelfde vormen interessanter en voordeliger is dan op ideale proporties.

Mooie vrouwelijke stijl wordt door veel ontwerpers gebruikt voor het maken van interessante sets. Het gaat niet uit de mode vanwege een aantal duidelijke voordelen:

• Vormt een spectaculaire heuplijn, verlengt de benen.

• Benadrukt de rondheid van vormen, verbergt de maag, benadrukt de taille.

• Creëert de indruk van een lichtere bodem, herverdelende verhoudingen.

Het geheim schuilt in de juiste combinatie van eenvoudige afstemming en kwaliteiten van materie, die verfijning en vrouwelijkheid kan geven. Omdat ze hun tekortkomingen kennen en de verdiensten vakkundig manipuleren, kan een meisje met elk type figuur actief een kokerrok gebruiken in haar dagelijkse beeld.

Dit ding is andere functionaliteit. De rok is perfect voor werk, vrije tijd of een bezoek aan leuke evenementen, als u de juiste blouses van verschillende stijlen, pullovers of jassen kiest. Voor het naaien worden stoffen met verschillende texturen gebruikt, waarmee u voor elk seizoen een model kunt kiezen.

types

Kokerrok verscheen op de catwalks in de jaren 40 van de vorige eeuw. De beroemde couturier Christian Dior creëerde een echte trend in tegenstelling tot uitlopende modellen met veel franjes. Een prachtig contrast kwam om fashionista's te proeven en wordt tegenwoordig actief gebruikt.

Onder alle opties voor volledige meisjes het meest acceptabel:

  • Klassiek: het heeft een standaard silhouet en geeft slankheid aan de benen. Dit is het belangrijkste element van de zakelijke stijl van een moderne zakenvrouw.
  • Met een lage taille: bij afwezigheid van een uitpuilende buik kun je zo'n kokerrok van lichtgewicht stoffen veroorloven voor een prachtig zomersemble.
  • Met een hoge taille: een echte must-have voor vrouwen met spectaculaire vormen. Dankzij de speciale afstemming, zal ze helpen de taille te benadrukken, een strakke look en vrouwelijk silhouet te creëren.
  • Met asymmetrie: de nieuwe modellen met interessante details van de onderkant zijn geschikt voor het creëren van alledaagse strik, goed afleiden van de volumetrische heupen door visuele gelaagdheid te creëren.

De belangrijkste taak voor een weelderig meisje is om de verhoudingen van de bodem te verkleinen, dus naast de stijlkeuze moet er speciale aandacht aan de stof besteed worden. Het is beter om af te zien van het dunne gebreide materiaal, satijn in het voordeel van dichtere materie.

lengte

Het volledige figuur is goed aangepast aan de lengte van de kokerrok. Verkorte modellen minirokjes, die alleen de gebreken benadrukken en een vulgair beeld creëren, zijn gecontra-indiceerd. Onder alle assortimenten is het beter om op lengte te stoppen:

  • Mid-knee: standaard voor bochtige dames met volumineuze heupen. Dit draagt ​​bij aan de visuele correctie van verhoudingen en maakt de figuur harmonischer.
  • Midi: een nieuwe trend met verlengde opties onder de knie. Dit is meer geschikt in de avond en geeft elke set van tonen van elegantie.

Experimenterend met de lengte van de kokerrok, kun je je lengte een beetje in evenwicht brengen. Gebruik hiervoor contrasten van natuurlijke of donkere tonen, verticale strepen of diagonale details op het product.

Wat te dragen

Voor casual of zakelijke kleding moeten volledige meisjes een kokerrok combineren met originele blouses. Door een combinatie van donkere bodem en lichte top als basis te kiezen, kunt u veel interessante opties creëren. Blouses van klassieke of shirt-cut, monofonisch golf van dunne jersey, originele raglan passen. Bij koud weer vult een jasje van een hippe lengte de vrouwelijke look van een succesvolle dame aan.

Voor een avondevenement moet je letten op laag uitgesneden blouses met een spectaculaire geur onder de borst. Elegance voegt een combinatie van matte en glanzende stoffen, decoratieve elementen van guipurekant of kant toe. Een avondversie van de kokerrok kan kleine inkepingen of draperingen op de heupen hebben.

Pas het figuur aan met schoenen met hakken. Hierdoor wordt visueel hoogte toegevoegd, de benen lang en de vrouw zal haar aantrekkingskracht en seksualiteit voelen. Voor het regenseizoen zijn originele laarzen of laarzen met een klassieke pasvorm en een rechte hak geschikt.

Spectaculaire beelden

Interessante en stijlvolle afbeeldingen worden verkregen met een gewaagde combinatie van een lichte kokerrok met prints en een laconieke top. De zwarte kleur van de blouse zal perfect harmoniëren met het rode patroon van de onderkant in etnische stijl, zwarte en witte strepen en patronen. Vet sets worden verkregen met producten van kantstof of een luxe contrastkleur.

Stylisten raden aan om ensembles te verdunnen met interessante accessoires en een heldere riem. Dit zal helpen om de taille lijn te markeren, de figuur meer harmonieus te maken, af te leiden van de weelderige heupen. Mooie schoenen zullen alleen de stijl benadrukken, een volledig meisje aantrekkelijk maken in de ogen van het andere geslacht.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses