Rok op een juk

Rok op een juk

Rok op het juk - het onderwerp van vrouwelijke garderobe dat alle meisjes kan transformeren. Elke vrouw in mode kan het zich veroorloven, ongeacht leeftijd, lengte en lichaamstype. Mode is een wispelturige dame die zich snel verveelt met dezelfde kleding. Wat betreft de rok aan het juk, hier Hare Majesteit, was het opgeven van de comfortabele stijl, het met succes verbergen van de gebreken van de figuur en het benadrukken van de waardigheid van de vrouwelijke gratie, voorbij de krachten. Rok op juk is altijd in de mode.

Wat is het juk

Veel meisjes dragen rokken aan een juk. Maar weinigen van de eerlijke seks weten dat een ongewoon woord direct gerelateerd kan worden aan het ontwerp van kleding.

De coquette - speciaal op maat gemaakt detail, maakt deel uit van de rok zelf. Heel vaak gebruiken modeontwerpers de flirt om shirts, jurken en broeken voor dames, heren en kinderen te maken. Het juk (brede of smalle plank) is genaaid aan het hoofdpaneel van de rok. De volledige lengte van het product omvat de lengte van de coquette.

kenmerken

De coquette kan een regelmatige rechthoekige vorm hebben, of met een afgeronde bodem. De zijkanten zijn symmetrisch ten opzichte van elkaar, maar bevinden zich op een schuine lijn vanaf de taille. Door deze constructie van patronen, maakt de voltooide rok het vrouwelijke figuur slanker en aantrekkelijker. Om de rok goed te laten zitten, kan het juk meerdere lagen stof hebben.

Afhankelijk van de grootte verandert de stijl van de rok zelf. Dit buitengewone detail wordt gebruikt voor alle rokstijlen. De meest populaire modellen zijn: zon, half-zon, geplooid, recht, potlood, trapezium, Tatyanka. We zullen elke rok apart beschouwen, maar later.

voordelen

Waarom is dit soort kleding beter dan andere?

 • De horizontale lijn van de coquette vergroot het beeld visueel. Bijvoorbeeld voor het effenen van de proporties brede schouders en smalle heupen.
 • De grootte van de coquette in elke rok is anders. Elke rok op een juk ziet er altijd anders uit. Individualiteit is altijd in de prijs.
 • Patroon dit product is eenvoudig in uitvoering. Zelfs een beginnende naaister kan het naaien.

De zon

Wil je een volledige rok. Kies stijlzon. De veelzijdigheid is onbeperkt. Je kunt een geweldig ensemble maken voor dates en feesten, op kantoor en met vrienden. Bewegen in een rok is erg handig. Glanzende stoffen zijn geschikt voor het maken van rokken voor een vakantie.

Half zon

De basis van dit kledingstuk bij het snijden vormt een halve cirkel. Bestaat uit verschillende wedges of uit één stuk.

De stijl helpt om een ​​romantische en zachte afbeelding te creëren. Slanke en losse blouses helpen je om een ​​trendy pak te creëren. Top - een geweldige aanvulling op de zomerrok.

geplooide

Rok plooien even goed voor zowel feestelijk als dagelijks gebruik. De keuze van de stof is cruciaal. Kies als onderdeel van de afbeelding een plooi op een juk van chiffon. Een geweldige aanvulling kan een korset met pailletten of borduurwerk zijn. Werk af met naaldhakken en een glanzende monochrome clutch.

Casual geplooide rok ziet er geweldig uit met blouses en jassen. Een minpunt voor meisjes wier werk op kantoor is. Wanneer zij door de aard van hun activiteiten een aanzienlijke hoeveelheid tijd in een zittende positie moeten doorbrengen. Beschadiging van de geplooide stof treedt op, wat veelvuldig gebruik van het strijkijzer met zich meebrengt.

In andere gevallen, waar het meisje ook gaat, of het nu een date of een wandeling in het park is, elke vrouw in de mode zal er vrouwelijk en charmant uitzien.

Rechte lijn

Rechte rok is vaak een integraal onderdeel van de zakelijke stijl. De rok op de juk zorgt voor duidelijke contouren van de figuur, zonder vervormingen in de heupen. Als de pijlen op een rechte rok bij het naaien kleine onvolkomenheden kunnen vertonen, zal een direct model op het juk dit probleem oplossen.

Met een juk bieden ontwerpers schoonheden en andere soorten rechte rokken. Dankzij het afgesneden deel van de rok kun je ook een chique versie modelleren met zakken.

potlood

Stijl dergelijke rokken gebruiken vaak een zakenvrouw. Kantoorwerk vereist ook zijn dresscode. Kokerrok met succes benadrukken de slankheid van het meisje, aandacht vestigend op de mooie dijen.

Potloodstijl op een juk geeft een gewone rok een unieke schoonheid. Hebben hun plaats en extra decoratieve items. Bijvoorbeeld echte zakken of zogenaamd addertje onder het gras. Ziet er kokerrok geweldig uit.

trapeze

Trapeze rok is relevant voor deze dag. Pompmodel houdt de beweging niet vast. Coquette maakt de juiste vorm van de figuur. De vrouwelijke figuur breidt zich uit in de heupen, dus meisjes met brede heupen raden dit model niet aan. Om er niet nog breder uit te zien.

Tatyanka

De stijl van dit soort kleding lijkt op een bel. Het is niet moeilijk om een ​​Tatyanka te presenteren: een prachtig model op een juk of op een kauwgom. Al van kinds af aan droegen alle meisjes graag volumineuze rokken. Voorwaardelijke riem maakt de rok meer elegant voor werk of dagelijks ensemble.

model

Fashionista's op de notitie. De basis van de rok kan een andere textuur hebben.

 • Rok met plooien lijkt op een schooluniform. Dus, de stijl voegt meisjes meisjesachtige schoonheid en kattenkwaad toe. Uniforme strikte vouwen uitgerekt figuur in lengte.
 • Smalle heupen helpen het model in de assembly te verbergen. De build creëert een bepaald volume en richt de aandacht op de taille. Stylisten raden deze stijl aan, is erg slank meisjes.
 • De riem helpt om de taille te fixeren. Maar om het te gebruiken bij het modelleren van een rok op een juk, hebben ontwerpers geen haast. Immers, het juk zelf vervult de functie van een riem. De uitzondering is er nog steeds. Bijvoorbeeld een rok op een riem met lussen voor een riem. Het ziet er redelijk uit.
 • Rok met aantrekkelijke en unieke golven. Golven creëren een uitbarsting naar de rand van het product en veroorzaken speciale affectie van anderen.
 • Banqual-vouwen zijn een andere decoratie voor vele soorten dameskleding. Met vouwen worden kleine figuurgebreken verborgen. Prachtig geplaatste plooien zijn gemakkelijk te strijken. De rok zal altijd in perfecte staat zijn.

materialen

Omdat de rok op het juk allerlei vouwen, assemblages en andere decoratieve elementen omvat, is het het beste om stoffen te kiezen die stromen. De zomer is de tijd van lichte jurken, voel je vrij om modellen te kiezen uit zijde, satijn, tule. Chiffon rok is vaak te zien op meisjes hete warme dag. Geen wonder feit. Het materiaal geeft gemakkelijk toe aan ervaren naaisters en creëert een koel gevoel in de hitte.

Wintercollecties worden altijd aangevuld met modellen van wol, neopreen en kasjmier. Suitstoffen zijn nog steeds relevant om een ​​naai-meesterwerk te maken. De lengte van het model tijdens de koele periode wordt individueel gekozen.

Jeans - het meest praktische materiaal voor elke kleding. Denimrokken blijven decennialang op het hoogtepunt van hun populariteit. Ze zijn handig voor stadswandelingen, en zelfs voor een bezoek aan het museum is een behoorlijk acceptabele dresscode.

Knitwear heeft een goede rekbaarheid, is altijd aangenaam voor het lichaam. Een echte verrassing voor alle meisjes! De rok zal perfect op de figuur zitten, als het product één maat kleiner is gekozen.

lengte

 • Edele dames met gewelfde mantels moeten lange rokjes dragen. Een verkorte versie zal zich concentreren op de volheid van de figuur.
 • Mini kan zich elegante meisjes atletisch bouwen veroorloven.
 • Middelhoge rok - ideaal voor een zakelijke stijl.
 • Rok op de vloer is meer ontworpen voor avondkleding. Het past bij meisjes van elk lichaamstype. Een kleine nuance. Lange meisjes zullen er nog groter uitzien. Het is beter voor hen om de lengte onder de knie te kiezen.

Wat te dragen

 • Luchtige rokken passen perfect bij tops en T-shirts.
 • Bedrijfsmodel is handig om te dragen met blouses van verschillende stijlen.
 • Voor hoge rokken worden schoenen met hoge hakken geselecteerd.
 • Pastelrokken worden verdund met een contrasterende top.
 • Wissel op de juiste manier af: solide top tot heldere prints van rokken en andersom.

Veel succes met het creëren van je imago!

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses