Polka dot rok: wat te dragen?

Polka dot rok: wat te dragen?

Het is moeilijk om een ​​meer onsterfelijke afdruk te vinden dan de goede oude erwten. Polka dot rok: wat te dragen? Deze vraag wordt gesteld aan elke jongedame die haar een lichte roekeloosheid wil geven.

Rokken met een polkadotmotief waren tweehonderd jaar geleden in de mode, maar het meest merkwaardige is dat ondanks de constante cyclische aard van mode, een dergelijke afdruk er niet één dag uit kwam. Wat is zijn uniekheid? Het is mogelijk dat het universeel is en in staat is om het beeld van een vrouw op elke leeftijd en misschien in iets anders te versieren.

kenmerken

Het erwtenpatroon verscheen aan het einde van de 18e eeuw op kleding en dit gebeurde dankzij de Franse aristocraten. Jurken met een dergelijk patroon hadden de voorkeur van dames uit de high society van die tijd. Een eenvoudige maar zeer originele afdruk werd meteen verliefd op de jonge dames, maar de trend werd gemaakt door de beroemde mode-gigant Christian Dior. Nadat hij een "erwten" -collectie had gepresenteerd met de naam "nieuwe look", bezorgde de ontwerper eindelijk de status van een nobel, maar voor iedereen toegankelijk patroon. Nu zijn ze versierd met letterlijk alles, van rokken en jurken, tot jassen en sjaals.

voordelen

Het belangrijkste voordeel van het erwtenpatroon is het vermogen om de gebreken van de figuur te corrigeren. Met de juiste selectie van de grootte en de kleur van erwten, kunt u het silhouet meer proportioneel maken. Zo'n afdruk creëert een uitbreidend visueel effect, dus het toevoegen van volume waar het nodig is, is niet moeilijk.

Het is al lang bekend dat meisjes met kleine borsten worden getoond in blouses en bloezen met grote stippen, en een "erwt" -koffer is ideaal voor vrouwen met een brede schouder. Hoe kies je dan voor een polka dot-rok, die zich richt op de trekken van zijn figuur en welke gebreken kan hij in zo'n geval verbergen?

Hoe een figuur te kiezen

Eigenaren van slanke lange benen kunnen gemakkelijk een rok van elke lengte kiezen, maar het is wenselijk dat de erwten donker zijn en de achtergrond licht is. Als je de tekortkomingen van de benen wilt verbergen, kies dan voor modellen van donkere rokjes met lichte erwten. Op de meisjes met de perfecte figuur ziet er geweldig uit voorbeelden van rokken met erwtjes van gemiddelde grootte. Onnodig dunne meisjes kunnen het volume in de heupen toevoegen door een rok met grote erwten te kiezen en omgekeerd - degenen die de heupen willen maken moeten al rokken kiezen met kleine erwten.

Stijlvolle stijlen

Moderne ontwerpers bieden modieuze polkadots van verschillende stijlen. Zelfs als je weet welke rok het beste bij je past, moet je, als je dit kledingstuk specifiek kiest met een erwt-afdruk, rekening houden met enkele nuances.

Fluffy rok

Deze rokken moeten alleen voor dunne meisjes gekozen worden, want als het volledig is, ziet het er behoorlijk zwaar uit en wordt het volume van het figuur zelfs nog groter.

Kokerrok

Geschikt voor zakelijke meisjes met slanke benen. De kleur en grootte van de erwten moet worden gekozen uit de berekening van hun eigen vorm, evenals persoonlijke voorkeuren.

Zonrok

Het is goed om te kijken naar meisjes met prachtige benen. En hoewel meestal de rokken van een dergelijke stijl niet worden getoond aan weelderige jonge dames, is het in dit geval dat erwten in de hand worden gespeeld. Een model met kleine erwten verbergt de volheid van de heupen en benen. Voor meisjes met vrij slanke benen, wordt deze stijl getoond, maar men zou modellen met grote erwten moeten kiezen.

Tulprok

Als het ook in polka dots is, wordt het effect van een dubbele aanpassing verkregen. Meisjes met heel dunne heupen zullen in dit gebied volume toevoegen, als ze een rok kiezen - een tulp met grote erwten.

lengte

Met stippelrokjes kunnen stijlvolle vrouwen van de mode "spelen" zoals ze willen. Bij het kiezen van een lang of kort kastdetail moet je je ook richten op de eigenschappen van je eigen figuur.

mini

Alleen jonge meisjes met perfecte vormen kunnen deze rok veroorloven. De stijl van deze lengte creëert een nogal romantische en speelse afbeelding die past bij de leeftijd.

kort

Rokken tot op de knie worden gekozen door jonge personen die kunnen bogen op slanke benen. Rokken van deze soort passen perfect in een casual look en geven het uiterlijk van lichtheid en naïviteit.

midi

Erwtrokken tot de enkels kunnen het zich veroorloven om dames van elke leeftijd te dragen. De stijl van deze lengte geeft het beeld van een zekere rustieke eenvoud, maar dit is zijn belangrijkste charme.

lang

Maxi-rokken zijn altijd geschikt, overal en onder alle omstandigheden. Met de juiste selectie van de grootte en de kleur van erwten, kunnen dergelijke rokken de volheid verbergen of toevoegen indien nodig. Ze zien er altijd stijlvol en elegant uit.

Rok kleuren

Polka-dot rokken kunnen verschillende kleuren hebben, variërend van klassiek donker en licht tot veelkleurig. De rokken in stippen die door vrouwen worden gekozen, omvatten meestal het volgende.

blauw

De blouse of coltrui met maritieme print in de stijl van een vest zal idealiter worden gecombineerd met een dergelijke rok. Een monochromatische doorschijnende blouse in witte of blauwe kleur ziet er ook goed uit.

zwart

Een rok van deze kleur wordt gecombineerd met bijna alle elementen van de kledingkast, maar de zwarte tint zelf geeft het een lichte strengheid en efficiëntie. Dat is de reden waarom zwarte stippenrokken meestal gecombineerd worden met een witte top. Een blouse of shirt past perfect in een kantoorstijl en als je er een top onder draagt, kun je een eerder romantische avondlook creëren.

rood

Een polka-dot rok van deze tint draagt ​​altijd bij aan het imago van passie en sensualiteit. Vaak wordt voor het harmoniseren van het beeld de top gekozen om overeen te komen met de kleur van de erwten op de rok, maar uitzonderingen zijn mogelijk.

wit

De rok van deze kleur wordt gecombineerd met bijna alle elementen van de kledingkast. Een vrij standaardbeeld kan worden gemaakt door een dergelijke blouse te combineren met een witte of zwarte bovenkant.

groen

Een rok van deze kleur past goed bij een witte top. Het is in de mode om zo'n rok aan te vullen met T-shirts en blouses met een gestreepte print, waarvan de kleur de schaduw van erwten dupliceert.

beige

Rokken van deze kleur zijn meestal versierd met felgekleurde veelkleurige erwten, waardoor ze heel vrolijk zijn. Onder deze tint perfecte witte, beige, roze en lila tonen.

Populaire kleuren van erwten

In het geval van nuances van erwten altijd in contrast spelen. Als de rok zelf donker van kleur is, zijn de erwten licht en vice versa. De meest populaire tinten van afdrukken zijn wit en zwart. Vaak zijn er blauw, rood en blauw.

Erwtensoorten

Wat interessant is, is dat de erwten op individuele exemplaren van de rokken gemaakt zijn van verschillende groottes en het hangt af van deze indicator of de rok het meisje past of niet.

small

Rokken met kleine erwten zijn ideaal voor meisjes die buitensporige hoeveelheden van hun figuur proberen te verbergen.

gemiddelde

Erwten van deze grootte zijn neutraal en hebben vrijwel geen invloed op het volume van de figuur. Rokken met dit afdrukformaat worden gekozen door meisjes met ideale parameters.

large

Dergelijke erwten beïnvloeden de parameters van de figuur aanzienlijk, waardoor het volume toeneemt. Voor meisjes die zich schamen voor hun slankheid, worden rokken met een dergelijke afdruk direct getoond.

Wat te dragen

Heel vaak willen meisjes de rok aanvullen met een erwtendruktas, hoed, schoenen of een sjaal met een vergelijkbaar patroon. Deze combinatie is geschikt, maar je moet ervoor zorgen dat de grootte van de erwten op dingen dezelfde is en bij voorkeur dezelfde schaduw.

Dit seizoen is het modieus om het beeld aan te vullen met een erwtenrok met een polka dot bandana. Het ziet er heel origineel uit.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses