Wat kan ik dragen met een groene kokerrok?

Wat kan ik dragen met een groene kokerrok?

kenmerken

Een kokerrok is een onderdeel van een klassiek pak. Als je niet weet wat je aan het werk moet dragen, pak dan dit kledingstuk. Met de kokerrok kun je veel afbeeldingen maken. Dit kledingstuk is geschikt zowel in de winter als in de zomer.

Tot op heden is een kokerrok uit een klassiek pak gemigreerd naar de zijkant van jeugdlooks. Nu draagt ​​ze een groot aantal fashionista's. Met veel materialen kunt u de handigste optie kiezen.

Aanpassen

Kokerrok voor alle dames. Toch moet u bij het kiezen rekening houden met bepaalde parameters.

Mollige vrouwen zijn meer geschikt voor een donkergroene rok. Het is het beste om het te hebben zonder een afdruk. Maar als je kiest voor een rok met een print, moet je doen met een klein en onopvallend patroon.

Draag geen gebreide rokjes voor meisjes met brede heupen. Ze zullen een heel strak silhouet hebben.

Weinig hacken voor meisjes met groene ogen. Een groene kokerrok ziet er prachtig uit. Ze zal je groene oogmagie benadrukken. Geen wonder dat ze zeiden dat de meisjes met groene ogen heksen zijn. Op deze manier is het onmogelijk om je ogen van je af te houden.

lengte

Je kunt niet stoppen bij een groene kokerrok? Hieronder ziet u verschillende stijlen en lengtes.

Korte of minirokken passen bij jonge meisjes. Overdrijf het gewoon niet! Als een jongedame een kort rokje opzet, zorg dan voor een blouse zonder een grote halslijn.

Minirokken zijn niet voor iedereen geschikt. En als een korte rok je belachelijk lijkt, past de midi-lengte bij iedereen. Midi-rokken zijn rokken die zich uitstrekken tot aan de knie en lager. De midi-rokgroep omvat niet alleen producten op de grondlengte.

De langste rokken zijn maxi. De lengte van Maxi-rokken bereikt bijna de vloer. Het is echter zeldzaam om dit type kokerrok te vinden.

model

Groene kleur verfrist je outfit en dompelt je opnieuw onder in zomerdromen. Potloodrokken verliezen niet aan populariteit. Strakke modellen van midi-lengterokken legden meisjeskabinetten vast. Sommige geliefden zijn te vinden op maar liefst drie rokken van verschillende kleuren.

Een groene rok met baskels verfrist de al bekende kantoorstijl.

Rok met een split aan de achterkant is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor een avondlook.

Wat te dragen

Een groene kokerrok ziet er goed uit met een witte blouse. Voeg toe aan je ketting en geniet van je look.

Voeg toe aan de vorige boogzwarte en jas en schoenenboten. Dit is een klassieke combinatie van dingen.

Turkoois rok potlood lengte midi met een zwarte blouse is een ongewone combinatie van kleuren. Schoenen met hoge hakken vullen de look aan.

Als je niet van kantoorstijl houdt, dan is deze boog iets voor jou. Turquoise sandalen passen goed bij een groene rok.

Een gestreepte top met een rok - en een modieus beeld is klaar.

Spectaculaire beelden

Een spectaculair en modern beeld kan worden gecreëerd met behulp van eenvoudige kledingelementen. Dus een shirt in een kooi en een top in een strip voegen levendigheid toe. Besteed aandacht aan accessoires. Ongebruikelijke tas, oorbellen en armbanden passen goed bij elkaar. Deze stijl past bij heldere meisjes.

Top en lederen rok bij elkaar zien er meestal uitdagend uit. Maar hier maakt de groene kleur het beeld gladder en ziet alles er prachtig uit.

Een blouse met een hoge kraag is een chique uitstraling voor een avond.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses