Een afstudeerpak voor een kerel - modetrends van 2019

Een afstudeerpak voor een kerel - modetrends van 2019

Afstuderen aan een universiteit of school is het einde van een zeer belangrijke fase in het leven. Vanzelfsprekend is het belangrijk om je van tevoren voor zo'n evenement voor te bereiden - het is belangrijk om de laatste woorden van dankbaarheid aan de leraren voor te bereiden, goede wensen aan vrienden en, uiteraard, een rechtszaak.

Functies en voordelen

Het pak voor de jonge man zou perfect moeten zijn, omdat zijn beeld in de foto's van elk van de klasgenoten blijft. Modieuze en belachelijke kostuums worden in het geheugen gesneden en worden geassocieerd met een bepaalde persoon. Mee eens, deze stand van zaken past niet bij ambitieuze jonge mensen. Dus, het is tijd om op zoek te gaan naar het ideale model.

Het is mogelijk om een ​​jurk op te halen voor een afstudeerfeest en uit aparte kleding. De voordelen van het kostuum zijn echter duidelijk:

  • combinatie van texturen van stoffen;
  • exacte hit in een afbeelding van alle elementen van kleding;
  • de mogelijkheid om elementen van het kostuum te combineren met andere dingen;
  • de mogelijkheid om een ​​pak te dragen voor prom en andere belangrijke evenementen;
  • toonbaar.

Inderdaad, een kwaliteitspak is harmonieus. Een broek is perfect te combineren met een jas waarvan de lengte exact overeenkomt met de top. Alleen ervaren stylisten kunnen op zichzelf individuele dingen in zo'n organische vorm kiezen, wat inhoudt dat ze hun gedachten over economie weggooien, omdat afstuderen erg belangrijk is.

Modetrends

Geschikt voor prom van vandaag zijn gevarieerd. Een driedelig pak wordt bijvoorbeeld een modieuze oplossing, waarvan het jasje en de broek worden aangevuld met een stijlvol vest. De boog blijkt scherp omlijnd en bovendien heel praktisch, want tijdens de vurige dansen kun je de jas uittrekken en in zo'n presentabel en luxueus imago blijven.

Het is de moeite waard om een ​​klassiek pak te proberen. Getailleerd jasje en rechte broek op de figuur - het beeld is te allen tijde relevant. Beschouw het als saai? Kies dan voor een model met een heldere voering van de jas, bijvoorbeeld een grijze jas met een paarse voering - een nieuwe trend van het seizoen. Single-breasted met een smalle kraag en double-breasted modellen van jassen zullen harmonieus in de klassiekers kijken.

Jonge mensen die gewend zijn om te verrassen en in het middelpunt van de belangstelling te staan, kunnen niet zonder een zwarte jas of smoking in het prom. Gemetalliseerde tinten van bruin, beige en blauw passen ook biologisch in dit originele en zeer plechtige kledingstuk.

De klassiekers van het afstudeerpak hebben dit seizoen nieuwe trends aangenomen. Dus, beroemde couturiers presenteerden kostuums met een verlaagde opstapnaad van een broek. Lijkt op dit beeld vrijer en dapper.

Modecollecties gingen niet zonder jassen met patches. Kies voor een meer organische en feestelijke strik vergelijkbare modellen met bijpassende kleuren in de patch en trim de randen van de zak.

De klassiekers zijn, zoals bekend, geschikt voor iedereen, maar niet voor iedereen, het is interessant. Op zoek naar iets anders, let op moderne afstudeerkostuums. Hun kleuren spelen op contrasten, bijvoorbeeld, een witte jas is gemaakt met zwarte draad trim. Het shirt in de stijlen kan lijken op een poloshirt uit een sportieve stijl, en de broek strekt zich alleen uit tot de enkels, en in de zomer tot de knieën.

Hoe te kiezen

Dus, als de vorm en stijl van het toekomstige kostuum worden bepaald, is het tijd om de selectiecriteria aan te wijzen.

Ten eerste zou een goede reeks in maat moeten passen. Controleer of het gemakkelijk is, zorg ervoor dat de lijn van de schouder aan de jas samenvalt met zijn eigen schouder. Knopen met een knop mogen ook niet worden gescheerd.

Er is een situatie waarbij de boven- en onderkant van het pak op verschillende manieren op de figuur zitten, bijvoorbeeld dat de broek op het juiste moment valt, maar de jas lijkt van de schouder van iemand anders te zijn verwijderd.Vergeet niet dat moderne winkels altijd een reeks boven- en onderkant van verschillende formaten verzamelen. Als de eigenaardigheid van het silhouet je niet toestaat een optie te kiezen die goed bij de figuur past, ga dan naar de studio, waar ze je model zullen maken.

De lengte van de broek - het belangrijkste element van de afbeelding. Hun klassieke versie moet het midden van de hiel bereiken, in moderne modellen bereikt de broek de enkels.

Wat te dragen

Een goed pak vereist een zorgvuldige selectie van een shirt. Natuurlijk zal het witte model er altijd goed uitzien en met elk kleurenpalet van het pak.

Om het zwart en grijs pak in aanvulling op wit, lichtblauw en roze shirts zullen doen. De paarse en zwarte kleur van het shirt wordt een originele en stijlvolle toevoeging aan het grijze pak.

Als je de frisheid en mysterie van het rijke blauwe pak wilt benadrukken, help je ayvor schaduwhemd, lichtroze en blauw.

Het moet gezegd worden dat ayvor en blauw - in harmonie in al zijn verschijningsvormen. Een melkpak met een blauw shirt is dus ook een stijlvolle oplossing.

Als je kostuum is gemaakt in chocolade, cacao en zanderige tinten, voel je dan vrij om te experimenteren met kleur. De limoen, mosterd en oranje tint van het shirt zullen de individualiteit en het gevoel van delicate smaak benadrukken.

We selecteren schoenen en accessoires

Herenschoenen voor prom moeten zo angstig als damesschoenen worden gekozen, omdat ze de hele dag moeten rondlopen en dansen.

Klassieke modellen blijven een win-win-optie, maar trendy loafers zijn ook geschikt voor moderne stijl in pakken.

Tie - het laatste element van de afbeelding. In kleur kan het worden gecombineerd met elk element van het kostuum, maar ook met een zakdoek, stijlvol uit een borstzak. Als je een smoking of een jas hebt gekozen, let dan op strikjes.

Stijlvolle afbeeldingen

Klassiek zwart is prachtig in moderne silhouetten. Een broek met een slanke pasvorm en een getailleerd jasje, aangevuld met een zachtroze shirt, zorgen voor een representatief beeld.

De trendy chocoladetint van het kostuum en het oranje shirt trotseren de klassieke outfits. Het is onmogelijk om dit beeld te negeren.

Witte kleur wordt uitgescholden vanwege de onpraktischheid, maar hoe mooi zijn de afbeeldingen die ermee zijn gemaakt. Een wit overhemd en een licht gekleurde riem maken de stijlvolle strik af.

Het driedelige pak is zwart en het witte shirt kan een praktisch element van de garderobe worden voor verschillende feesten.

Blauw pak met dubbele rij knopen en witte broek belichamen het mysterieuze beeld van de commandant van het schip.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses