Herenpolo - stijlvolle en praktische kleding

Herenpolo - stijlvolle en praktische kleding

Polo is de perfecte keuze voor kleding voor mannen in het lente-zomerseizoen, dit product heeft de kwaliteit van t-shirts en shirts geabsorbeerd. De presentatie van het poloshirt aan de wereld, zoals eerder werd verondersteld, behoorde toe aan de beroemde Franse tennisser en de maker van het merk Lacoste - René Lacoste.

Men geloofde dat hij in 1933 het idee had om een ​​T-shirt en shirt te combineren tot een compleet nieuw product om comfort te bieden in de sport en bovendien een fatsoenlijke uitstraling voor mannen. Echter, zoals later bleek, verscheen het poloshirt veel eerder dan René Lacoste zelf was geboren. Dit product heeft het klassieke shirt vervangen, dat werd besloten om polo en golf te spelen.

Aanvankelijk waren poloshirts meestal wit, maar vandaag kun je dit product in verschillende kleuren en met allerlei prints vinden. Een verscheidenheid aan polo's bevat tegenwoordig een model met lange mouwen.

kenmerken

Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van herenpolokleding van een gewoon T-shirt is de aanwezigheid van een kraag en een speciale snit van de mouwen van het product. Een ander belangrijk detail is het materiaal waarvan polo is gemaakt. Aangezien dit shirt is ontworpen voor een warme periode, is de beste optie voor dit product natuurlijke materialen. Het kan katoen of linnen zijn, maar synthetische materialen kunnen worden toegevoegd, maar niet in grote hoeveelheden. Dit verhoogt de slijtvastheid van het product aanzienlijk.

Maar als je je het klassieke originele poloshirt herinnert, dan was het gemaakt van materiaal zoals katoenpitch. Deze stof is meer dicht dan normaal katoen, maar het is ademend en ziet er erg aantrekkelijk uit. Peke is een katoenen weefsel met onopvallend weefsel en vormt een patroon in de vorm van ruiten. Het is dit materiaal dat de belangrijkste is voor het maken van polo; beroemde wereldmerken voor mannen (Marc O'Polo, Lacoste, Polo Ralph Lauren) maken voornamelijk polo van dit materiaal.

De belangrijkste onderscheidende kenmerken van polo:

  1. Turndown kraag.
  2. De aanwezigheid van 2-3 knoppen.
  3. Strik patroon.
  4. Franje aan kraag en manchetten.

Hoe te kiezen

In eerste instantie moet je, als je gaat winkelen, zorgvuldig overwegen: met wat en waar het is gepland om het product te dragen. Voor het uiterlijk op kantoor is het beter om de klassieke, meestal monochrome modellen te kiezen. Als de polo wordt gekocht voor sport, informele bijeenkomsten of gewoon wandelen in het park - dan kun je je keuze niet beperken en geen rekening houden met modellen die je leuk vindt.

Een zeer belangrijk criterium bij de selectie van poloshirts is de maat van het product. Een onevenredig geselecteerd product kan de hele look vernietigen, waardoor een stijlvol shirt verandert in iets absurds. Daarom, het kiezen van een polo, is het de moeite waard eraan te denken dat het meest optimale zal zijn dat shirt, dat niet te strak op het lichaam zit, maar niet naar beneden hangt. Eenvoudig gezegd, een licht passend product is de juiste keuze.

Het product verschilt van het bedrijf door de aanwezigheid van parelknopen, in plaats van de gebruikelijke plastic. Dit kleine detail is erg belangrijk, omdat het spreekt over elegantie en hoge kosten van het product.

Natuurlijk, het belangrijkste criterium bij het kiezen van een polo zijn gladde naden zonder uitstekende draden! Voordat u uw favoriete model koopt, moet u de aanwezigheid van deze 'onaangename verrassing' onderzoeken. Het is de moeite waard om op de knoopsgaten te letten, ze moeten soepel en netjes verwerkt zijn.

Kies een polo en vergeet de lengte van het product niet. Na het uitproberen van een shirt, moet u erop letten dat de lengte van het product niet minder dan een centimeter van de zakken van de broek is.Dit is een heel belangrijk punt, omdat veel mannen polo dragen, zowel voor het loslaten als wegzakken in een broek. Deze lengte wordt als de meest optimale beschouwd en is perfect voor universele slijtage.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses