Avondjurken op de vloer - geweldig!

Avondjurken op de vloer - geweldig!

Elk meisje droomt van een lange jurk op de grond. Assepoester, prinses, koningin in sprookjes waren precies gekleed in zulke gewaden. Elke vrouw kan zich in een sprookje storten en voelt zich vandaag een heldin van haar eigen leven. Moderne mode biedt een verscheidenheid aan lange chique jurken, waarin je zowel het tijdperk van de romantiek als andere verschillende stijlen kunt zien. Retro, casual en zelfs sport zijn geen vreemden voor de ultramoderne lange jurk.

kenmerken

Aanvankelijk verscheen de jurk in een lange versie, wat een luxe en eer betekende. De mode voor lange jurken prikkelt de verbeelding van vrouwen vele eeuwen op rij. Vandaag, net als vele jaren geleden, voelt een vrouw in een lange jurk majestueus en gracieus. Een dame in een lange mooie jurk is een droom van elke man, omdat niemand zal ontkennen dat het in een jurk is dat een man de voorkeur geeft aan een vrouw. Laten we proberen uit te vinden welke lange jurk de meest modieuze is vandaag.

Hoe een figuur te kiezen

Om ervoor te zorgen dat de jurk een echte voortzetting van de schoonheid van een vrouw wordt, moet deze perfect passen bij de figuur. Ieder van ons is uniek en goed op zijn eigen manier, dus voor elk type figuur moeten ontwerpers een optie hebben voorbereid. De belangrijkste stijlvolle tips zijn dat zo'n jurk gericht was op het benadrukken van de verdiensten van de figuur. Een lange jurk op de vloer heeft een "magisch" geheim, omdat het enkele figuurfouten kan verbergen. Verberg de niet erg sierlijke benen, uitpuilende buik en andere gebreken die koninklijke lengte kunnen kleden.

Prachtige stijlen en modellen

Laagbouwmeisjes worden geadviseerd om rechte lange jurken te dragen. Voor lange meisjes, zal een lange jurk visueel een paar centimeter hoog worden. Meisjes met smakelijke vormen moeten voorzichtig zijn bij het kiezen van zo'n jurk, omdat het extra volume kan toevoegen. De kleur van de jurk speelt ook een belangrijke rol, omdat lichte kleuren geschikt zijn voor slanke meisjes en donkere kinderen extra kilo's verbergen. Vergeet niet de haarkleur en huidtint, die in overeenstemming moet zijn met de kleur van de jurk.

Een lange jurk, correct gekozen door de stijl, kan als een echte luxe worden beschouwd. Een vrouw in een lange jurk ziet er verleidelijker en mysterieuzer uit dan een dame in een open en provocerende jurk. In het afgelopen seizoen worden lange jurken aangeboden in verschillende stijlen: met de nadruk op de taille of neklijn, met of zonder lange mouwen, wijd uitlopend en recht, en vele andere. Een caleidoscoop van kleuren en kleuren vormt een aanvulling op het model van lange jurken. Overweeg de meest actuele stijlen en modellen die je zullen presenteren als een vrouw met een verfijnde smaak.

Terug open

Een jurk die de benen sluit, maar een mooie achterkant opent, is een geweldige outfit voor een feestelijk evenement. Zulke modellen zien er geweldig uit in de vorm van afstudeer- of avondopties. Het hoogtepunt van de jurk is geaccentueerd op de rug, dus deze jurk impliceert perfecte kist- of andere damestrucs, bijvoorbeeld een bh in de vorm van een siliconenrug. Opengewerkte lijsten of strikte kniplijnen in verschillende kleuren en stijlen worden in zo'n diversiteit gepresenteerd dat de ogen omhoog komen. Ongelooflijke seksualiteit, vrouwelijkheid en mysterie in deze jurk ben je gegarandeerd.

zomer

De laatste look van mode is een zomerlange jurk op de vloer.Op zo'n jurk kunnen zachte madeliefjes bloeien en rozen bloeien, wat bijdraagt ​​aan de romantiek van het beeld. Zeestrepen, trendy erwten en andere afdrukken maken het beeld vetgedrukt, en een verscheidenheid aan kleuren voegt zomerstemming en kleuren toe. Vliegende of vloeiende stof is perfect voor een warme zomerdag en een kanten of satijnen lange jurk zal elk zomerfeest verfraaien. Elke vrouw in de mode moet minstens één versie van een zomerlange jurk in haar arsenaal hebben.

gesloten

Mysterie, raadsel of openhartige aanpassing - dat is wat is beladen met een lang gesloten jurk. Voeg de kleuren van de nacht aan zo'n jurk toe, en je zult een mysterieuze vreemdeling worden in de ogen van anderen. Trek een lang gesloten jurk van felle kleuren aan, je zult niet gelijk zijn in tederheid die je hele lichaam inpakt. De stijl van deze jurk kan heel anders zijn: van zomerse chiffon tot warme opties. Zo'n jurk kan zowel ingetogen elegantie verpersoonlijken en een speelse bui belichamen.

long

Licht efemere jurk ziet er ongelooflijk mooi uit tijdens het rijden. Het duizelig past alle charme van de figuur en verbergt ze tegelijkertijd de lengte van de vloer. Lichtgewicht stoffen in de vorm van zijde, chiffon, licht opengewerkt of ander bijna gewichtloos materiaal voegen de vrouwelijkheid toe aan het beeld. Ideaal voor een date in elke kleur en stijl. Elegante schoenen en handtassen zullen modepunten aan je outfit toevoegen.

Met mouwen

Jurk in de vloer met lange mouwen is een geweldige optie voor een koud seizoen of voor een galafeest. Alle kleuren en modellen zijn onderhevig aan deze jurk. Het kan uitdrukking geven aan de onwrikbare bescheidenheid of seksuele openheid van de avondversie. Verbeter het effect van zo'n avondjurk met lichte make-up, haarspeld en andere accessoires. Zulke jurken worden soms gepresenteerd op een schaal van ontwerpersfantasie die soms lijkt op meesterwerken van de kunst.

bovenliggende

Een getailleerde lange jurk is altijd vrouwelijk en ongelooflijk sexy tegelijk. Een vrouw gesluierd in zo'n jurk is het onderwerp van zuchtende mannen. Een jongedame kan zich zo'n jurk veroorloven, belichaamd in een verscheidenheid aan materialen, bijvoorbeeld opengewerkte doorschijnend. Een solide vrouw moet aandacht besteden aan de sobere stof en een striktere snit. Dit is een geweldige optie voor de meest pompeuze party waar je gratie bewonderende blikken zal aantrekken.

weelderig

Een donzige lange jurk ... Hoeveel zachte associaties het veroorzaakt! Dit is een bruiloft en afstuderen en andere feestelijke evenementen, waarbij de dresscode de meest moedige opties biedt. Deze jurken prikkelen elk seizoen de ongebreidelde verbeelding van ontwerpers die deze, al lang bekend in de jaren 60, jurken voor een nieuwe stijl van superstijl aanbieden. Nieuwe modieuze kleuren en ongewone details laten u deze stijl van de jurk zien vanaf de nieuwe kant.

Met een snee

Wat is er mooier voor een man dan een gewenste vrouw in een lange jurk ?! En als er nog steeds een provocerende snit in deze jurk zit, dan is er geen limiet aan de verleidelijkheid van uw afbeelding. De incisie kan in de lijn van het been aan de voorkant, zijkant, achterkant of de heup liggen. De meest populaire variaties van dergelijke jurken zijn zwart, rood, wit. Het zijn deze jurken die het tapijt van Hollywood sieren en deze sterren weten veel over mode.

Met de trein

Een echt koninklijke versie van onze tijd - een jurk met een trein. De geschiedenis van het uiterlijk van zo'n jurk gaat eeuwen terug, maar de opvallende schoonheid en bijzonderheid van een dergelijke snit laat de hedendaagse fashionista's niet alleen. Er zijn verschillende versies van een jurk met een trein, bijvoorbeeld een korte met een lange trein of een lange trein waaraan de trein is genaaid. Deze jurk verpersoonlijkt de majesteit en schoonheid van de figuur. Trek deze jurk aan en je zult zeker in aanmerking komen voor de koningin van de avond.

kleine vissen

Maak kennis met de damesjurk 'vis' of 'zeemeermin' (ook wel optiejaar, trampet genoemd).De snit van deze jurk is erop gericht om zoveel mogelijk de charme van een vrouwelijke figuur te benadrukken. Je zult niet gelijk zijn in stijl en schoonheid, als je zo'n jurk draagt. Deze optie is perfect voor een bruiloft, een cocktailfeest of een ander evenement. De "magie" van deze jurk ligt in het feit dat het zelfs het verst van ideale figuur kan veranderen in een mooie en elegante.

Actuele kleuren en afdrukken

De meest modieuze tinten en kleuren vormden de basis voor de creatie van moderne jurken op de vloer. Soms spreekt deze jurk alleen in kleur, zonder extra versieringen en details. Denk er bij het kiezen van een kleur aan dat elke kleur de mooiste jurk kan doen herleven en vernietigen, als deze kleur niet bij je past. We herinneren ons ook het advies van stylisten, die van jaar tot jaar beweren dat lichttonen een silhouet kunnen prikkelen, en donkere tonen daarentegen een slanker figuur. Laten we nu eens kijken naar de meest modieuze tinten die ontwerpers ons in het huidige seizoen bieden.

Blauw en donkerblauw

Een van de populaire kleuren voor avondkleding is blauw en de verschillende tinten. Deze kleur is perfect te combineren met verschillende textuur van de stof, waarbij zijde of fluweel er altijd fantastisch uitziet. Gebreide kleding, brokaat en andere casual blauwe jurken in de vloer komen vaak voor in het praktische leven van alledag. Een blauwe jurk in de vloer is ideaal voor donkerharige meisjes met donker haar. Blondjes zien er geweldig uit in heldere en verzadigde kleuren blauw.

groen

Een groene jurk met een vloer is een buitengewone optie die verbaast met zijn variaties in kleuren. De kleur van greens, olijf, limoen, munt, smaragd, jade, kaki en veel andere tinten - dit is geen volledige lijst van groen. In dezelfde variëteit kun je je een groene jurk voorstellen van dezelfde stijl in verschillende tinten. Een goed gekozen jurk in groen past bij de zonnige blondine en de zwoele brunette. De stijlen en modellen van groene lange jurken worden gepresenteerd in alle versies: zomer, winter, avond.

grijs

roze

De favoriete kleur van jonge meisjes, gepresenteerd in de vorm van een lange jurk, is een roze droom. De afstuderen jurk van delicate roze kleur benadrukt de schoonheid van de jeugd, en de strikte elegante jurk van een meer verzadigde tint roze zal een modieuze bondgenoot worden op de feestelijke avond van een dame. Roze kleur heeft ook veel tinten, waaronder elke vrouw in de mode precies zijn eigen kleur zal vinden. Kies precies jouw stijl van roze jurk op de vloer, en je zult niet onopgemerkt blijven tijdens het officiële feestelijke evenement. Een roze lange jurk is de perfecte optie voor een romantische date.

beige

Beige kleur als geen ander benadrukt de schoonheid van de huid, dus een lange jurk op de vloer met de nadruk op het decollete-gebied is een andere manier om zijn schoonheid aan anderen te tonen. Dit is een klassieke en veelzijdige kleur, die op één lijn staat met neutrale kleuren zoals zwart en wit. Complementair beige in combinatie met een jurk op de vloer is de verpersoonlijking van elegantie. Deze optie vereist geen "volumineuze" accessoires en complexiteit van snijden, omdat deze kleur voor zichzelf spreekt. Het beste van alles is dat een lange beige jurk er in een eenvoudige snit of snit uitziet, dus er zou niets extra in je look moeten zitten.

turkoois

Deze kleur heeft een nobele oorsprong, dus een turquoise jurk op de vloer is altijd een win-win. Een lange jurk verovert met zijn luxe, en turquoise kleur voegt ongebruikelijkheid toe aan je imago. Zijde, chiffon, satijn of ander materiaal is een uitstekende optie voor lange modellen. Voeg wat accessoires toe in de vorm van goud, neem een ​​geavanceerde zwarte clutch en sta op een hoge hak. In zo'n prachtige jurk zul je zeker tegen het geheugen botsen.

geel

De meest zonnige en vrolijke kleur in de vorm van een gele lange jurk is een exclusieve en tegelijkertijd moedige optie. Een gele avondjurk zorgt ervoor dat je in het middelpunt van de belangstelling staat.Vliegende lange gele jurk ziet er geweldig uit op een zomerse dag. Trek een lange jurk aan in de kleur van zonnig plezier, en dan bent u verzekerd van een goed humeur. Er moet aan worden herinnerd dat de gele kleur veel schakeringen heeft, bijvoorbeeld citroen of tarwe.

grijs

Een lange jurk in een grijze vloer is verfijning en terughoudendheid in één fles. Grijs is niet alleen de favoriete kleur van een zakenvrouw, het is ook een prachtig canvas voor een avondjurk. De kleuren van staal, parel of donkergrijs zien er geweldig uit in de vorm van een avondjurk. Lichtgrijs of diep gekleurd diep grijs van hetzelfde model van de jurk ziet er compleet anders uit. Deze kleur kan worden verdund met een zwarte jas, tas of balletschoenen.

blauw

"Een vrouw in het blauw, je werd een pijn in mijn hart!" Hiermee is het onmogelijk om te betogen. Wil je anderen veroveren, dan verschijnen in een blauwe jurk. Deze romantische en delicate kleur is een lust voor het oog en zorgt voor meer pit in het beeld. Ideaal voor prom dresses en elke gelegenheid, het combineert ook perfect met goud en beige.

peachy

De verfijnde en warme kleur van deze jurk is fascinerend. Grieks, bal, met een trein of een perzikkleurige opengewerkte jurk is zeker een verlengstuk van je schoonheid en een bevestiging van goede smaak. Een sprankelende steen op een armband of oorbellen, en jij bent de koningin van de vakantie. De kleur kan subtiel en delicaat of verzadigd helder zijn. Gaat even en blondines en brunettes, afhankelijk van de gekozen toon.

strepen

Een jurk in een vloer en een strip - een uitstekende hit van deze zomer. De horizontale strook ziet er geweldig uit bij dunne meisjes, en de verticale maakt je langer en slanker. De strip kan absoluut elk zijn: nautisch thema, alle kleuren van de regenboog op één jurk, een gestreepte jurk + print, of vele andere opties. Een geweldige optie in casual stijl voor het dagelijkse leven van alledag. Combineer met de meest comfortabele schoenen en tas in kleur.

emerald

Een lange jurk van smaragdgroene kleur - het is majestueus en sierlijk. Modieuze creatieve ontwerpers spelen met smaragdgroene kleuren, dus ze bieden smaragdgroene kleding op de vloer in verschillende variaties, waaronder lichte zomer en warme winter. De kleur van de smaragdgroene avondjurk mag de aandacht van de snit niet overzien. Deze kleur is op zich schitterend, dus je zult er onvergetelijk uitzien. Deze kleur ziet er anders uit in zijde, gebreide kleding, katoen of een ander ontwerp.

goud

Een lange gouden jurk op de grond is de lengte en kleur van echte koninginnen. Gouden kleur is zo populair geworden dat het deze kleur is die bruiden kiezen op hun belangrijkste dag. Een jurk met gouden kleur bij zijn definitie impliceert plechtigheid, dus het is ideaal voor elke viering, of het nu een bruiloft, een bedrijfsfeest of een verjaardag is. Zo'n ongewoon felle outfit vereist een zorgvuldige selectie van accessoires en kapsels, die de aandacht niet van de jurk zelf hoeven te trekken. Dit is een outfit voor dappere, energieke en zelfverzekerde vrouwen in hun onweerstaanbare.

wijnachtig

De kleur van bordeaux, zo veel als de kleur van wijn of rijpe kersen, is geweldig voor avondkleding. Van de stof van wijntinten vertegenwoordigen ontwerpers een hele collectie jurken op de vloer. Duidelijke contouren van bochten in de vorm van een passende jurk benadrukken perfect alle charmes van een vrouw. Lange kastanjebruine jurk, vertegenwoordigd door chiffon, satijn of brokaat, perfect voor elke gelegenheid. Met deze diepe kleur kun je het silhouet modelleren, zodat je onweerstaanbaar zult zijn!

Stoffen en texturen

Ontwerpers drukken hun verbeelding niet alleen uit in een ongebruikelijke snit en lengte. Niet minder belangrijk punt is de stof waaruit de jurk bestaat, evenals de textuur, omdat het ook belangrijk is. Voor een feestelijke avond kiezen we voor zijde, brokaat of kant, voor de alledaagse versie is het best geschikt voor breigoed of katoen.Soms is de textuur van de jurk zo zelfvoorzienend dat de jurk geen extra versiering nodig heeft. Bij het kiezen van een jurk is het belangrijk om rekening te houden met alle nuances, dus laten we eens kijken naar de materialen waaruit onze geweldige jurken bestaan.

Van chiffon

Het is moeilijk voor te stellen dat de stof gemakkelijker, romantischer en vrouwelijker is dan chiffon. Het vrouwelijke silhouet zachtjes omhullend, als in een mist, "trekt" deze stof noodzakelijkerwijs de perfecte figuur. De verscheidenheid aan stijlen van lange chiffonjurken kent geen grenzen. Afhankelijk van het type figuur, modeaanbiedingen en taille-uitlopende, Griekse, rechte versies. Jurken van chiffon zijn monofonisch of gekleurd, maar ze zijn altijd ongelooflijk delicaat.

kanten

Sierlijke kant, zoals mooie sneeuwvlokken, kan elke vorm versieren. Dit is de perfecte optie voor een romantische date. De meest ontroerende en populaire kleuren zijn rood, wit, zwart. Deze kleuren contrasteren goed met de huid en zien er altijd spectaculair uit.

Met verschillende modellen kunt u een kanten jurk in de vloer op elke gewenste vorm kiezen. Kant zelf is helder, dus de publicatie impliceert niet veel sieraden en een te uitgebreid kapsel.

guipure

Guipure ... Hoeveel van dit geluid voor het hart van een vrouw is samengevoegd ... Er is niets verleidelijks dan guipurekleurige doorschijnende stof in de vorm van een jurk op de vloer. In geen enkel opzicht minder dan zo'n kanten jurk in tederheid en schoonheid. Ideaal voor klassieke snit, onthullende outfits en vele andere stijlen. Zo'n jurk kan zowel gecombineerd als volledig guipure zijn.

satijn

Atlas was lange tijd het belangrijkste materiaal waaruit elegante avondjurken op de vloer werden gemaakt. Majesteit en populariteit vanwege de hoge kosten en externe gelijkenis met zijde. Een gesloten of laag uitgesneden, uitlopende of rechte satijnen vloerjurk garandeert succes bij elk evenement. Glad om aan te raken, schitterende glans plus de kleur en stijl die bij u past, zullen u onweerstaanbaar maken! Atlas is een klassieker in het avondmode-genre, dus je kunt niet fout gaan wanneer je zo'n jurk kiest.

zijde

De aanraking van zijde op de huid is een van de mooie vergelijkingen. En zijde in de vorm van een lange jurk is ook ongelooflijk mooi. Zijden jurk op de grond - dit is status, elegantie en glans! De jurk kan helemaal elke kleur hebben, als het zijde is. Elke moderne vrouw van de mode moet voor een speciale gelegenheid minstens één lange zijden jurk hebben.

decoratie

Elke, zelfs de eenvoudigste lange jurk, zal op een nieuwe manier spelen, als deze versierd is met heldere decorelementen. Fijne kanten, heldere strass steentjes, bescheiden kralen, fijne kralen, genaaide bloemen, fonkelende kristallen of andere elementen maken je outfit onvergetelijk. Decoratie kan van elke jurk een echte exclusiviteit maken, dus vertrouw op uw modieuze verbeeldingskracht. Bovendien is de afwerking soms een echte redding van de jurk, als het plotseling een gat of bruin wordt uit het strijkijzer. Couturiers en merken proberen ook fashionista's te verrassen door avondjurken aan te vullen met de meest bijzondere decoratie.

Met stenen

Prachtige jurk in de vloer, die is versierd met stenen, kan niet worden vergeleken met andere outfits. In deze jurk kun je schijnen en in het licht van de zon en met de flonkering van de maan. Stenen kunnen eenstemmig zijn met de hoofdstof van de jurk en kunnen daarmee contrasteren. De tekeningen, die door stenen zijn gemaakt, zijn ook heel verschillend. Dit kan een slordige verstrooiing zijn, of het kan een ingewikkeld patroon zijn. In deze jurk zal elke vrouw de echte koningin voelen.

Wat te dragen

Een lange avondjurk op de vloer is op zich een zelfstandige outfit die geen speciale toevoegingen vereist. Maar moderne mode is sluw tot verzinsels en erg voorzichtig. Ongewoon lichte capes, bolero's en jasjes versieren en verwarmen niet alleen delicate vrouwelijke schouders, ze kunnen ook dienen als een voortzetting van de jurk. In de koudere tijden kan een lange jurk gemakkelijk worden gecombineerd met bont.Bij het kiezen van een jurk voor een speciale gelegenheid zijn er geen kleinigheden, dus het is beter om van tevoren over alle details na te denken.

Schoenen kiezen

Goed geselecteerde en mooie schoenen zijn het halve succes van je look. Avondkleding "vereist" geschikte schoenen. De meest voorkomende optie is elegante schoenen of sandalen, die worden gekozen op basis van het seizoen. Schoenen moeten harmonie creëren voor uw imago, dus vergeet de regels van kleurencombinatie en gebruiksgemak niet. Hetzelfde geldt voor een kleine handtas, die een integraal onderdeel van het beeld zal zijn.

kapsels

Ter voorbereiding op de feestelijke gebeurtenis is het erg belangrijk om het juiste kapsel te kiezen. Anders ziet zelfs de mooiste jurk er vaal of saai uit.

Immers, soms is het haar niet alleen een aanvulling, maar de belangrijkste versiering van je afbeelding. Hoe bescheidener de avondjurk, des te helderder zou het kapsel moeten zijn. Het belangrijkste is om een ​​balans te houden om de aandacht op één ding te vestigen.

Stijlvolle afbeeldingen

Beelden van avondjurken van de laatste seizoenen zijn een hele galerij met adembenemende jurken die zelfs de meest fervente fashionista's gek maken. De avondjurk is een visitekaartje van de vrouw. Avondmode is een speciaal element waar dames van mode hun smaak de vrije loop laten. Immers, elke verschijning in de avondjurk is een eigenaardige wedstrijd van mooie vrouwen, waarbij zelfs parfum en lippenstiftkleur belangrijk zijn. Als een vrouw erin slaagt een jurk te vinden die haar perfect uitkomt, dan is ze al onweerstaanbaar!

Stijlvolle afbeeldingen van 2016 zijn de vertegenwoordiging van jurken in verschillende genres.. De belangrijkste klassieke lange jurk is inferieur aan de jurk, die kan lijken op oude tijdperken, bijvoorbeeld, dit seizoen ontwerpers zijn zeer aangetrokken tot de Victoriaanse stijl.

Relevante thema-jurken, evenals jurken uit het tijdperk van de jaren 60 of 80. De keuze van de jurk hangt af van het beeld dat u wilt.

Je kunt verschijnen als een deadpan vamp, en een zachte zeemeermin met golvend haar.

Een jurk vergezelt een vrouw haar hele leven, en een goed gekozen jurk kan haar mooier maken. Een bruiloft, een afstudeerfeest of een andere plechtige gebeurtenis impliceert per definitie de aanwezigheid van een vrouw in een lang adembenemende jurk. Zoek naar je jurk waarin je je een echte godin voelt. De jurk die je verlicht, zul je meteen weten. Smile mooie reflectie in de spiegel laat je niet liegen.

Gloednieuwe ontwerpers

Modieuze avondjurken op de vloer van beroemde ontwerpers worden gepresenteerd met de nieuwste modetrends van avondmode. Collecties 2016-2017 verbazen de verbeelding met verbeeldingskracht van ontwerpers en ongebruikelijke stoffentextuur. Tegenwoordig zijn modieuze avondjurken verdeeld in zomer en winter. Onder de vele heerlijke opties vindt u prom jurk, bruidsmeisjes, cocktailjurk en vele andere opties. Merken bieden jurken voor zowel 'aardse' optredens als exclusieve jurken voor de catwalk.

De lijst met unieke merken die avondlange jurken maken, kan eindeloos worden vermeld. Om je een echte prinses of zelfs de koningin van de bal te voelen, is het niet nodig om alle populaire merken van de wereld te kennen. Victoria Beckham, Zimmerman, Wendy Nichol, Vionnet, La femme, Jovani, Faviana presenteren jurken van verschillende stijlen. De foto's tonen de helderste stijlvolle jurken van wereldmerken. Besteed aandacht aan de schoenen, het haar en de make-up die zijn afgestemd op de jurk.

Ontwerper - Victoria Beckham
Ontwerper - Zimmerman
Ontwerper - Wendy Nichol
Designer -Vionnet
Ontwerper - Faviana

We zijn onze reis in avondkleding aan het afronden. Het was heel interessant en fascinerend om dit onderwerp te begrijpen. De conclusie die we willen overbrengen aan onze mooie lezers is eenvoudig. Elke, zelfs de duurste jurk ter wereld, zal de glans in zijn ogen niet vervangen. Heb er vertrouwen in, en dan zal de jurk je niet versieren en kleed je je aan.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses