Rok om te dansen voor het meisje

Rok om te dansen voor het meisje

Voor elke bezigheid heeft het kind speciale kleding nodig. De rok om te dansen voor het meisje zorgt voor de nodige stemming, benadrukt gratie en vrouwelijkheid. Als het meisje besluit om naar een dansstudio te gaan, moet haar moeder een stijlvolle en comfortabele rok vinden om te dansen.

kenmerken

Voor danslessen heeft het meisje speciale kleding nodig. Elk team heeft zijn eigen vereisten voor de vormkeuze, maar er zijn ook algemene regels:

  • de rok moet comfortabel zijn, niet de beweging beperken en je in staat stellen om de meest complexe danselementen uit te voeren;
  • een trainingspak moet geen ingewikkeld decor hebben, het kan tijdens de training als een hindernis dienen;
  • De snit van de rok moet overeenkomen met de stijl van de kostuums die kenmerkend zijn voor dit type dans.

Een goed gekozen rok helpt niet alleen bij het repeteren van de dans, maar creëert ook de nodige stemming.

species

Rokken voor danslessen kunnen variëren, afhankelijk van het type dans:

  • voor stijldansen moet je twee verschillende rokken hebben. Een, kort met veel franjes en ruches, voor Latijns-Amerikaanse dansen, de tweede voor standaard, langer en weelderig;
  • voor sportdansen naaien ze korte en pluizige rokken, ze kunnen enkellaags zijn of meerdere lagen hebben;
  • voor oriëntaalse dansen zijn brede rokjes die omlaag stromen noodzakelijk, meestal zijn ze gemaakt van chiffon of andere transparante stoffen. Voor repetities en lessen gebruik je verkorte versies of een brede riem met decor, die aan de zijkant is gebonden;
  • Puffy rokken zijn gemaakt van verschillende lagen tule.

Bij het kiezen van een bepaald model moet niet alleen het uiterlijk van de rok in overweging worden genomen. Het is belangrijk om een ​​rok te kiezen waarin het comfortabel is om uw kind te betrekken.

materialen

Rokken voor trainingssessies zijn gemaakt van verschillende materialen. Hun keuze wordt bepaald door de specifieke stijl van het pak. Lichte en weelderige rokken zijn genaaid van tule, chiffon en organza. Voor sportdansen heeft het de voorkeur om een ​​vorm van elastische stoffen te gebruiken, en voor lange rokken op de vloer past het op verschillende soorten zijde en satijn.

Het is beter als de oefenrok is gemaakt van natuurlijke of hoogwaardige synthetische "ademende" stoffen. Tijdens intense activiteiten zweet het kind zwaar en kleding zou moeten bijdragen aan het verwijderen van natuurlijk vocht uit het lichaam.

kleuren

Meestal worden trainingsrokken genaaid uit stoffen met een zwarte of witte kleur, maar er zijn pakken en andere kleuren. Elke studio stelt zijn eigen regels vast met betrekking tot de stijl, lengte en kleur van de rok.

De vorm waarin het meisje bezig is met repetities wordt vaak gewist, dus de felle kleuren in de rokken zijn niet erg praktisch. Na een paar wasbeurten kunnen ze vervagen en vager worden.

Hoe en wat te dragen

Tijdens de repetities worden rokken over trainingszwempakken of kostuums gedragen. Ze bieden bewegingsvrijheid, terwijl de rok een vrouwelijker uiterlijk moet geven.

Met dansend badpak

Danszwempakken vormen de basis van trainingspakken voor jonge dansers. De meest voorkomende is het model met lange mouwen en een laag uitgesneden achterkant.

Nauw aansluitend badpak en zachte rok zijn de meest aantrekkelijke trainingsvorm voor dansen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses