Pantalon palazzo

Pantalon palazzo

Opnieuw staken ze de geschiedenis van de jaren 50-60 in en presenteerden de ontwerpers een prachtige palazzo-broek. Ze onderscheiden zich door een brede snede en flare van de heuplijn. Ze creëren een uniek beeld, om nog maar te zwijgen over het gemak en het comfort van hun kleding.

Naar wie ga je?

Palazzo zijn gemaakt van verschillende stoffen en hebben verschillende pasvorm en breedte van het been. Dit is hun geheim van universaliteit en het vermogen om vrouwen te dragen met elk type figuur.

Strakke tweed-broek met een hoge taille is gecontra-indiceerd voor weelderige meisjes, en zijn in staat om een ​​paar extra pond toe te voegen aan de figuur. Voor magere meisjes daarentegen is het palazzo een uitstekende keuze om zachte silhouetlijnen te krijgen.

Met een licht stromende palazzo broek kan een meisje van elke vorm een ​​stijlvol beeld maken. Monochromatisch palazzo met een onderstreepte taille lijkt goed op slanke meisjes. Voor zwaarlijvige vrouwen past een broek met een iets lagere pasvorm.

De tekening op de broek is alleen beschikbaar voor heel dunne meisjes, omdat zelfs slanke heupen met een heldere afdruk gemakkelijk zwaar worden en de totale proportie van de figuur bederven.

Hoe een vorm te kiezen voor functies?

Voor de juiste selectie van het palazzo is het belangrijk om uw type figuur te bepalen. Silhouetten in de vorm van een peer, appel, driehoek en zandloper vereisen verschillende stijlen.

Dus, meisjes met een figuur-perenpak broek met lage taille en niet te brede snit. Top of blouse moeten vrije silhouetten zijn.

Voor de figuur creëerde een appel modellen die de taille benadrukken met een riem of elastische band. Voor vrouwen met extra kilo's in de buikstreek is het beter om het palazzo helemaal te weigeren, omdat de open lieszone met zo'n figuur er niet esthetisch uitziet.

Met de figuur-driehoek kun je het breedste model van het palazzo dragen, dat lijkt op een rok. Dikke of dunne stoffen concentreren zich op de heupen en leiden af ​​van de brede lijn van de schouders.

Palazzo-stuntmeisjes moeten worden gedragen met hakken, wiggen of platform. Lange meisjes kunnen zich platte schoenen veroorloven.

Brede broek

Palazzo - het is altijd brede broek, reikend naar de vloer. Veranderingen in de modellen alleen de taillelijn.

Voor modellen met hoge landingskenmerken:

  • riem met een dunne riem in de taille;
  • riem met gestikt elastiek;
  • plooien en lichtgewicht assemblages, beginnend vanaf de taille en eindigend midden op de dij;
  • zijzakken.

Modellen met een lage pasvorm zijn niet minder populair en hebben functies in het ontwerp:

  • riem medium of lage landing met gestikt elastiek;
  • elastische riem met een brede elastische band, die een praktisch element en een decor van het model is;
  • riem op de heupen, aangevuld met getextureerde knopen.

De breedte van de broek in alle soorten modellen kan variëren, echter, broeken gemaakt van lichtgewicht stoffen zijn breder en vergelijkbaar met de vrouwelijke rok op de vloer.

Kleurbereik en tekening

Wat de kleurkeuze betreft, is het belangrijk om de mate van vorm van de figuur nuchter te beoordelen. Als de heupen breed zijn, is het beter om niet te riskeren en stil te staan ​​bij de donkere monochromatische en lichte pasteltinten van het broekpalet. Zelfs een rustig kleurenschema in combinatie met de originele snit van het Palazzo kan diegenen veroorzaken die geïnteresseerd zijn in het kijken naar anderen.

Voor slanke liefhebbers om in het middelpunt van de belangstelling te staan, worden modellen van het palazzo gepresenteerd in rijke diepe tinten blauw, turkoois, oranje, geel en rood.

Tekeningen op modellen zijn tevreden met de verscheidenheid aan kleuren en originaliteit van patronen. Ontwerpers decoreren zomermodellen met bloemen en etnische patronen, terwijl dichte modellen zijn versierd met kooi en strepen.

Het moet gezegd worden dat de verticale strepen op het palazzo het enige patroon zijn dat visueel slank kan worden en het figuur kan strekken.

Een van de nieuwe kleuren voor het pantalon-palazzo zijn eenvoudige modellen met een helder patroon, beginnend bij de knieën.

Wat te dragen?

De eerste en belangrijkste regel om een ​​stijlvol palazzo te dragen, zijn de juiste schoenen. Schoenen met hakken of platte schoenen moeten volledig worden gesloten, waarbij alleen de teen van de schoenen wordt blootgesteld. Het meest redelijke is de aankoop van een palazzo voor specifieke schoenen.

Bij het selecteren van de top moet je het principe van minimalisme, korte toppen van strakke en eenvoudige silhouet vormen, een harmonieuze tandem met het Palazzo. Fel afgedrukte blouses van gestructureerde stoffen zullen het beeld belastender maken.

Als de broek een patroon heeft, is een blouse of top die past bij de rustigste kleur in het palazzo-ontwerp een goede optie.

Met betrekking tot accessoires is minimalisme ook relevant. Kleine koppelingen zonder onnodig decor creëren een verfijnde stijl.

Modieuze afbeeldingen

Palazzo-broeken kunnen op kantoor worden gedragen, voor een wandeling, een afspraakje en een plechtige avond.

Een zwarte broek en een witte blouse zijn de klassieke manier om op kantoor te werken. Als de broek echter gemaakt is van vloeiende stof en een palazzo-stijl heeft, interfereren subtiele tonen van moderniteit met de klassiekers.

Voor een avondwandeling door de stad, zal een bardo-gekleurd palazzo met een witte bovenkant en een kort leren jasje met een zanderige schaduw gaan. Zulke knusse kleuren zullen de avond warmte geven.

Als je je in een broek verzamelt voor een date, kijk je eenvoudig en voorzichtig in een licht monochroom palazzo met een hoge taille op een brede elastische band en een witte top uit één stuk met een recht silhouet.

Elk model van het Palazzo is in staat om een ​​vrouw uniek en eigenzinnig te maken. Ze vallen gemakkelijk op in de menigte en voelen de bewonderende blikken.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses