Transformer bruidsmeisjekleding

Transformer bruidsmeisjekleding

De outfits van de bruidsmeisjes zijn een populaire traditie die vanuit het Westen tot ons is gekomen. Ze geniet meer en meer van succes op onze bruiloften, en zo'n klein detail verandert de stijl van het evenement drastisch in positieve zin. Bovendien zijn de foto's duizend keer origineler en kleurrijker.

Wat is dit?

Vooral sterk vond transformerende jurken die kunnen worden veranderd. Dit is een geweldig hoogtepunt, dat zal worden gewaardeerd door alle gasten. Deze outfit is een bepaalde snit, bestaande uit een basis en lange geknoopte tapes. Je kunt ze verdraaien zoals jij dat wilt. Bij elke behendige beweging wordt een nieuwe jurk gemaakt.

voordelen

Het voordeel is dat elk bruidsmeisje in staat zal zijn om een ​​jurk te creëren die bij haar past. Iedereen zal in stevige kleding zitten, maar heel anders. Daarnaast is de outfit nuttig en na de viering. Het meisje hoeft het lint alleen maar op een andere manier te draaien, zodat een compleet nieuw iets verschijnt.

Transformatie opties

De jurk kan veranderen afhankelijk van het onderdeel dat kan worden getransformeerd:

 1. Bovenste gedeelte: u kunt bandjes met tape maken die zich om uw nek wikkelen. Ze kruisen elkaar op de borst of rug. En de meest bekende optie is om het te gebruiken als een klassieke schouderriem.
 2. Middelste gedeelte: brede riemtape accentueert de taille, maar kan volledig worden verwijderd. Zo'n outfit zal veel vrijer zijn. En je kunt ook een lint voor of achter knopen, verschillende knopen maken.
 3. Onderste gedeelte: u kunt de lengte en structuur van de rok wijzigen. In één beweging vanaf een rechte lijn zal het een vloeiende beweging worden.
 4. Mouwen: hun transformatie is het minst gedaan. Maar als dat zo is, verandert meestal de lengte en breedte van de hoezen.

Werkelijke kleuren:

De werkelijke kleuren van de bruiloft van dit jaar zijn:

 • roze;
 • mint;
 • Marsala;
 • koraal;
 • purple;
 • perzik;
 • grijsblauw.

Dit zijn de meest populaire en contrasterende tinten waar ze dit jaar de voorkeur aan geven.

Meestal vindt de bruiloft plaats in een bepaald kleurenschema dat de bruid of de organisator bedenkt. Als ze bestaat, worden de outfits voor vriendinnen volgens haar genaaid.

Natuurlijk is het ook belangrijk om uit te zoeken welke kleuren de meeste meisjes leuk vinden. Veel kleuren zijn mogelijk niet geschikt voor het kleurtype.

lengte

In Rusland worden meestal lange jurken gebruikt. Deze outfit ziet er veel feestelijker en interessanter uit. Het hangt allemaal af van de voorkeuren van anderen. Volle meisjes zullen bijvoorbeeld een jurk op de vloer zeker waarderen, omdat deze de imperfecte benen beter verbergt.

Als je niet kunt beslissen, bestel dan een versie met een transformerend lager gedeelte. In dit geval zullen alle meisjes tevreden zijn.

Wat te dragen

Accessoires hoeven niet overeen te komen. Per slot van rekening is dit een feestelijk evenement waarin vriendinnen zichzelf willen zijn. U kunt dezelfde oorbellen of armbanden kopen. Maar andere decoraties om voor jezelf te kiezen.

Als je stopt bij korte outfits, moeten de schoenen dezelfde schaduw hebben. Maar meisjes met een jurk op de grond kunnen meer gratis zijn. Onder de lange jurk zal niemand merken dat je heel anders bent. Bovendien kunt u de hiel verlaten en sandalen of balletschoenen de voorkeur geven.

Je kunt zeker verschillende tassen meenemen. Hoe dan ook, je kunt ze ergens achterlaten in de stoel, zodat ze het plezier niet verstoren. Het belangrijkste is dat ze klein waren en harmonieus in combinatie met het beeld. De leidende positie is natuurlijk koppeling.

Stijlvolle afbeeldingen

 1. Afwisselend prachtig afwisselende kleuren. Het ziet er veel eleganter en origineler uit dan jurken met één toon. Meisjes zien eruit als boselfjes. Stromende jurken van stoffige tinten verrukken zich met hun schoonheid.Houd er rekening mee dat de vrienden het eens zijn en een ander ontwerp hebben gebruikt.
 2. De kleur van de stoffige roos trekt aan met zijn uniekheid. Het is in harmonie met de witte jurk van de bruid. Chiffon - onberispelijk materiaal dat de afbeeldingen een bepaalde charme en luchtigheid geeft. Nogmaals, alle meisjes zijn compleet anders, dankzij de enorme manieren van transformatie.
 3. En hier is een geweldig voorbeeld van korte modellen. Alle vriendinnen hebben goede vormen, dus het is niet logisch om benen te verbergen. Citroen kleur verfrist elk meisje. Houd er rekening mee dat alle schoenen anders zijn. Het valt echter niet op door hetzelfde kleurenschema.
 4. Deze jurken zijn gemaakt van goede knitwear, die vrij duur lijkt. Grijs-blauwe kleur fascineert met zijn schoonheid en zeldzaamheid. Jurken zien er harmonieus uit en versieren alleen elke vriendin.
 5. Nog een versie van korte jurken. Deze keer smaragdgroene kleur. Hue blinds op het eerste gezicht. In de toekomst is het alleen nuttig voor de helderheid van foto's. Nog meer contrast voegt dezelfde boeketten toe, wat een geweldige aanvulling op uw bruiloft kan zijn. Maar de schoenen zijn niet veel, maar anders. Houd hier rekening mee.
Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses