Avondjurken met lange mouwen

Avondjurken met lange mouwen

voordelen

Het onbetwiste voordeel van een avondjurk met lange mouwen is de veelzijdigheid en het vermogen om beide de verdiensten te benadrukken en een aantal tekortkomingen in de figuur te verbergen. Dames met slanke armen en een sierlijke schouderlijn kunnen de nadruk leggen op de handen met lange, nauwsluitende, visnet- of doorzichtige mouwen. Vrouwen die niet kunnen bogen op elastische spieren en een mooie huid van de handen, kunnen dergelijke figuurfouten gemakkelijk verbergen met behulp van lange mouwen.

Hoe te kiezen op type figuur

Dames van sporttype met brede schouders worden aanbevolen om A-vormige jurken en jurken met basken en gezwollen rokken uit de taille te dragen, ze geven volume aan de heupen en maken visueel een zachtere schouderlijn.

Gelukkige bezitters van een zandloperfiguur zijn vrij om elke stijl zonder beperkingen te kiezen.

Vrouwen met een "rechthoek" kunnen vrouwelijke bochten met gordijnen en plooien aan de jurk toevoegen. Meisjes met de figuur "peer" kunnen de disproportion gemakkelijk corrigeren met behulp van volants en kraag in de schouder en het decolleté, integendeel, de dijen in de dijen moeten worden vermeden.

De figuur "appel" is meestal vol met vrouwen met schuine schouders, ze moeten jurken van semi-aangrenzende silhouet op te pakken in de stijl van minimalisme.

Soorten mouwen

VTAchnoy-mouw, misschien wel het meest voorkomende type mouw, het ziet er goed uit op een jurk gemaakt van een stof. De mouw met een halslijn ziet er pittig uit, dit is een geweldige, scherp modieuze snit voor een avondjurk.

Een ander ongewoon type snijmouwen - "Bishop", deze vtachnoy-hoes, strekte zich uit naar de onderkant en werd op de manchet gemonteerd. Een dergelijke hoes zal opvallend de nadruk leggen op dun zijde- of chiffonweefsel. Het wordt ook veel gebruikt bij het naaien van avondjurken in een ingezette mouw met een split.

Populaire stijlen

De jurk met lange mouwen op de vloer is al geruime tijd populair op mode-podia en keert terug naar ons met benijdenswaardige periodiciteit. Dit is niet verrassend, omdat een dergelijke stijl het niet alleen mogelijk maakt om te focussen op de verdiensten van de figuur, maar ook om bijna alle bestaande gebreken te verbergen.

Avondjurk met kant of doorzichtige lange mouwen is ook een van de constante verkoophits, dit detail maakt de gesloten stijlen intrigerend en elegant, zonder iets overbodigs te openen.

Zeer sexy optie, die altijd op het hoogtepunt van de mode is - een lange jurk met mouwen, maxi met een open rug.

Stoffen en texturen

Zijde, kant, satijn en fluweel zijn natuurlijk de favoriete stoffen voor een avondje uit. Jurken van deze dure en elegante stoffen worden alleen in de juiste plechtige of intieme setting gespeeld. Mis niet de kans om te flitsen, want het verschijnt niet elke dag!

Werkelijke kleuren en afwerkingen

De meest geschikte kleuren voor de ontwerpers van avondkleding in dit seizoen zijn zwart, saffier, wit, champagne en Marsala. Van de felmodieuze nieuwigheden voor extravagante dames - kleurrijke avondjurken.

Actuele decoratie met pailletten, kant en 3D-elementen van decor.

lengte

lang

Lange mouwen zien er erg harmonieus uit op smalle jurken tot teen. Bezuinigingen op een rok, een open rug en opengewerkte inserts helpen een beeld gedurfder te maken. Een buitengewone oplossing kan ook een jurk-maxi-kimono-snit zijn.

kort

De bekende regel van stylisten zegt - hoe korter de lengte van de rok, hoe meer gesloten de bovenkant moet zijn. Negeer ze niet! Een win-win, deze kleine zwarte jurk met lange mouwen en opstaande kraag.

Hoe de afbeelding aan te vullen

Avondjurk met lange mouwen is de perfecte combi-partner voor elegante bootschoenen met fijne, elegante hakken. Sieraden in de vorm van kettingen, armbanden, hangers en oorbellen zijn ook geschikt. Draag gewoon niet alle sieraden in één keer, je loopt het risico als een zigeuner te worden. Een kleine clutch vormt een aanvulling op de avondjurk en laat je de meest noodzakelijke kleine dingen meenemen.

Stijlvolle afbeeldingen

Bohemian chic

Een avondjurk met een lange jurk en een bontjas ziet er ongelooflijk indrukwekkend uit. In de herfst en lente kan de vacht worden vervangen door een pelsmantel of een boa.

elegant

Als het buiten een hete zomer is of om een ​​andere reden dat de vachten niet op hun plaats zitten, kies dan voor een tippet als bovenkleding voor een avondjurk. Het kan een helder accent van het beeld zijn, als de jurk een minimale decor heeft, of integendeel - vrij bescheiden en niet pakkend zijn.

bovenleer

Het beeld van de verraderlijke verleider kan worden gecreëerd door het dragen van een monochrome jurk in de vloer van een beknopt, passend silhouet. Voor hem in ieder geval lange hakken en felle grote sieraden. Make-up met de nadruk op lippen.

romantisch

Zachte meisjes zullen een romantisch imago krijgen: een jurk van pastel of beige tinten van vloeiende zijde of delicaat kant. Schoenen in toon, make-up en manicure in de stijl van naakt. Elk van de hierboven beschreven afbeeldingen is eenvoudig zelfstandig te monteren, zonder de hulp van een stylist. Het belangrijkste is dat je je harmonieus voelt, en je houdt van je spiegelbeeld in de spiegel!

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses