Avondjurk met een open rug - verborgen seksualiteit

Avondjurk met een open rug - verborgen seksualiteit

Een van de meest sexy en meest onthullende outfits zijn jurken met een open rug. Deze outfit zal de vrouwelijke figuur versieren, vooral als je de wereld een mooie rug kunt laten zien.

Functies en voordelen

Allereerst is het vermeldenswaard dat de open rug het vaakst aanwezig is in avondjurken. Maar je kunt meer alledaagse opties vinden voor dergelijke outfits. De diepte van de snede kan verschillen, van het niveau van de schouderbladen tot de taille. Ook de vorm is anders. De uitsparing kan een klassieke ovaal zijn en kan rechthoekig, driehoekig of zelfs asymmetrisch zijn.

Jurken met een snit op de rug onderscheiden zich door een minimale hoeveelheid decor aan de voorkant. Maar de achterkant van het tegenovergestelde kan worden versierd met steentjes, steentjes en andere, meer omvangrijke decoratieve elementen.

Aanpassen

Jurken met een open rug passen bij meisjes met een mooie rug. Als je een soepele huid en een soepele houding hebt, kun je veilig voor zo'n jurk kiezen.

Zo'n jurk kan door elk meisje gedragen worden, ongeacht hun verhoudingen. Een goed gekozen jurk richt zich niet op de gebreken, maar vestigt de aandacht op de verdiensten van uw figuur. Met kleine problemen kunt u altijd omgaan met correctief ondergoed van hoge kwaliteit.

Vrije afstand

De uitsparing aan de achterkant zelf is een sieraad van een luxe jurk. Maar de outfit kan andere details aanvullen. De randen van de halslijn kunnen bijvoorbeeld worden versierd met gordijnen, strass steentjes of kristallen.

Een andere veel voorkomende optie: elkaar snijdende riemen. Hun breedte en kenmerken van het decor zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Ook kan een imitatie van een worstelt-shirt, dat wil zeggen een tamelijk smalle strook stof, gelegen tussen de schouderbladen en de schouders bedekken, de rug bedekken.

De jurk met een dubbele halslijn zal er spectaculair uitzien. In dit geval wordt de jurk met open schouders en neklijn aan de schouderbladen genaaid. Vanaf de schouderbladen begint een andere snede, die naar de taille gaat.

Kleurencombinatie en afwerking

De kleur van de jurk met een open rug is meestal ingetogen. Een neonheldere jurk kan er te vulgair uitzien, vooral als je van plan bent om een ​​jurk te dragen voor een soort feest. De populairste klassieke kleuren. Monochroom wit, grijs, zwart en alle tinten bruin zijn goed geschikt voor het maken van zo'n jurk.

Als u een mooie jurk wilt kopen met een open rug, maar toch twijfelt, kunt u naar een dergelijke optie kijken, als een gesloten jurk met een dunne stof in de kleur van de huid bij de uitsparing. Deze outfit creëert het effect van een blote rug, maar verbergt tegelijkertijd alle gebreken. Een ander voordeel van dergelijke jurken is dat de lichte stof aan de achterkant kan worden versierd met geappliqueerde, fijne draperieën, strass-steentjes of pailletten.

lengte

Ondanks de populariteit van lange jurken met een open rug, verdienen korte jurken van dit type ook aandacht.

kort

Cropped jurken met een open rug in de afgelopen paar seizoenen veroveren actief de modewereld. Dergelijke jurken kunnen zowel passend zijn als worden toegevoegd met een volledige rok. Afhankelijk van de functies van uw figuur, kunt u de ene of de andere optie kiezen.

Naar de vloer

Maar een echt elegante avondjurk zou lang moeten zijn. Luxueuze jurk in de vloer met een spectaculaire halslijn - dit is een beproefde manier om je beeld seksualiteit te geven, zonder het te vulgair te maken.Een lange jurk op de grond kan de snit op de rok aanvullen, waarvan de lengte ook afhangt van uw smaak.

Stoffen en texturen

Bij het naaien van jurken met een open rug gebruiken ontwerpers alle beschikbare variëteit aan materialen. De meest populaire stoffen voor eenvoudige casual jurken zijn gebreide kleding en viscose. Aangenaam bij de aanraking en onpretentieus in de verzorging van het materiaal is ideaal voor het maken van kleding voor elke dag.

Jurken van dergelijke lichtdoorschijnende stoffen, zoals bijvoorbeeld organza, zijn geschikt voor strandwandelingen of feestjes. Een lichte jurk met open rug kan op een romantische date of in een club worden gezet.

Een elegantere uitstraling kan worden verkregen door het gebruik van zijde of satijn om een ​​jurk te creëren. Zowel dat als ander materiaal zien er nobel en aantrekkelijk uit. Een elegante look en krijg met het gebruik van chiffon. Maar chiffon jurken zijn lichter en geschikt voor jonge meisjes voor het zomerseizoen. De snit van de jurk met chiffon is in de regel ondiep en reikt niet lager dan de schouderbladen.

Wat te dragen

Jurken met een open rug moeten met een minimumaantal accessoires worden gedragen. De belangrijkste versiering van de jurk is al een halslijn. Dat is waarom het beter zou zijn als het beeld wordt aangevuld met alleen kleine nette oorbellen, hanger of ringen.

Onder de jurk met een open rug wordt ook aangeraden om schoenen met hoge hakken op te pakken. Het is wenselijk dat de schoenen gesloten zijn. Een open teen is toegestaan, maar de hiel moet gesloten zijn.

Het belangrijke punt is de keuze van linnen. In een jurk met open rug moeten details van je ondergoed niet zichtbaar zijn. De ideale optie zou een siliconenbeha of BH zijn met riemen die aan de hals zijn vastgemaakt. Bovendien kun je een bh kiezen die alleen op de borst rust en deze ondersteunt.

Handige tips

Kies bij het kiezen van een jurk met een open rug dat al het andere in je afbeelding moet worden beperkt. Uitsnijdingen naar de dij en een te openhartige halslijn moeten worden vermeden.

Het wordt aanbevolen onder de jurk met een open rug om een ​​nette hoge haar te maken. Vergeet niet de ingetogen, maar effectieve make-up.

Stijlvolle afbeeldingen

Voor een belangrijke gebeurtenis in je leven, kun je kiezen voor een delicaat witte jurk gemaakt van delicate kant met een open rug. Een fijne draad van witte kralen, sierlijke oorbellen en een hoog kapsel zullen deze prachtige outfit aanvullen.

Stoutmoediger, maar tegelijkertijd ziet de jurk met lichte kleur van dichte stof er elegant uit. Deze outfit zal met succes de prachtige roos op het middelste niveau aanvullen, versierd met steentjes. Oorbellen in toon maken een spectaculaire boog compleet.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses