Korte zomerjurkjes voor de zomer: nieuwe items 2019

Korte zomerjurkjes voor de zomer: nieuwe items 2019

Populaire modellen

De zomer is al prachtig doordat een vrouw haar natuurlijke schoonheid aan de wereld laat zien. En de beste assistent in dit aangename bedrijf is een zonnejurk, kort of lang, getailleerd of los, gemaakt van katoen, zijde, vlas, chiffon en zelfs - stel je voor - denim.

Daarom, opnieuw in de zomer van 2016, werd de open zomerjurk een inspiratiebron voor de auteurs van modellijnen. Silhouetten zijn heel anders: en passend, en met een hoge taille, met weelderige rokken, kant, franjes, franjes. Maar er is ook een eigenschap die al deze modellen verenigt - een rel van kleuren, bloemen of geometrische motieven.

De keuze voor een afdruk is op geen enkele manier beperkt - bloem, traditionele erwten, "kooi" - alles past. Er moet rekening mee worden gehouden dat met behulp van een heldere, opvallende afdruk de figuurfouten perfect kunnen worden gecorrigeerd. Bovendien zal een indrukwekkend omlijnd lijfje in combinatie met een zachte rok perfect voor dit doel dienen.

Hoe te kiezen

Kortere overgooiers zijn vooral goed voor korte meisjes en romantische lange overalls zijn perfect hoog. Maar modellen met een gemiddelde, traditionele knielengte verliezen hun populariteit niet. Goed nieuws - denimmodellen die vol vertrouwen gerangschikt zijn in modecollecties. Natuurlijk blijft de 'vintage' uit de jaren 70 van de vorige eeuw een zeer stijlvolle en opmerkelijke lijn.

Een denim zonnejurk is perfect voor een werkdag op kantoor, je kunt hem in een contrasterende kleur decoreren met een riem, een enorme tas en sandalen met een stevige hak.

Het is de moeite waard eraan te denken dat er geen seizoensbeperkingen zijn voor denim. En over het algemeen is deze outfit geschikt voor een picknick en om te winkelen, en niet alleen voor de werkdag.

Naast denim kunnen groeten uit dezelfde tijd ook sundresses worden genoemd in de stijl van 'safari', met riemen, schouderbanden, schouderzakken en heupen.

Stijlvolle afbeeldingen

Maar niet alleen passen deze modellen perfect in de stijl van het stadskantoor - zowel natuurlijke zijde als met de hand beschilderd katoen nemen zeker een plaats in naast denim en "safari". Het ideale silhouet is dunne spaghettibandjes, semi-fitting, met een brede rok, en hier zijn sandalen en voor liefhebbers - misschien een hoed. Prachtig en romantisch, een beetje bohemien - maar geen tegenspraak met de stedelijke sfeer. Accenten maken zorgvuldig geselecteerde accessoires mogelijk.

Modetrends

Een ander goed nieuws is een combinatie van geaccentueerde, vrouwelijke, vloeiende silhouetten en spijkerjacks en bijgesneden jassen. Er is helemaal geen tegenspraak - deze combinatie benadrukt dat deze modellen bedoeld zijn voor dagelijks gebruik.

Vakantiestijl - dit is vooral geaccentueerde vrouwelijkheid, materialen - voornamelijk natuurlijke stoffen. Katoen, linnen, zijde - de perfecte keuze. De lengte is klassiek, de print is grootbloemig, kant en gordijnen zijn ook goed geschikt, echo's van 'linnen' thema's bevinden zich in een duidelijk omlijnd lijfje, in de marge met handgemaakte veters of zijden linten. Pastelkleuren, zijde en batist zijn extra tekens van een romantische stijl en sluiten tegelijkertijd de compatibiliteit met het "stedelijke" beeld niet uit.

Een apart onderwerp is folklore-motieven. Er is een eindeloze variëteit aan prints: etnografische en eenvoudig geometrische patronen, ondersteund in lokale esthetiek en kleuren. Een extra folk tint kan worden toegevoegd met zorgvuldig geselecteerde accessoires ontworpen in dezelfde stijl.

Maar vergeet niet de kleuren, beproefd, maar niet verloren hun relevantie en vandaag: zomer-achtige vrolijk wit en elegant zwart.

Wat te dragen

Lichtwitte sundresses vormen het perfecte contrast met de kleur, het is een absoluut essentieel onderdeel van de zomergarderobe.Alleen in geen geval mag u het silhouet overbelasten met massieve ornamenten of een tas. Kortstondigheid en verfijning van het beeld moeten worden beschermd door de hoeveelheid sieraden en make-up te beperken, alleen natuurlijke tonen en in een minimale hoeveelheid. Dit beeld is perfect voor een zondagswandeling, natuurlijk een datum, en zoals eerder vermeld, kan het worden aangevuld met een spijkerjasje of -jas, zonder de algehele harmonie van je look te verstoren.

En, ten slotte, de onmisbare zwarte jurk. Het voegt harmonie toe en onderstreept alles wat je hebt gepland, en zal onvermijdelijk de aandacht naar je toe trekken. Daarom hebt u indrukwekkende accessoires nodig. Hier kun je op de traditionele, beproefde en geteste manier gaan - hoge hakken, echte sieraden en klassieke discrete make-up.

Of je kunt een paar druppels agressie toevoegen aan de afbeelding - bijvoorbeeld, onverwachte gespen en een wijde hak ... Zwart is in ieder geval een win-win keuze.

Een verscheidenheid aan modellen voorgesteld door erkende mode-autoriteiten en auteurs van de lijnen dit seizoen zal u toelaten om uw natuurlijke schoonheid te maximaliseren, helpen om de feeststemming overal en altijd te houden, waar u ook bent - op kantoor en op reis, op vakantie en op zakenreis.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses