Controleer rok

Controleer rok

kenmerken

Een onderscheidend kenmerk van de rok in een kooi wordt misschien beschouwd als zijn "grilligheid".

Dit wordt verklaard door het feit dat niet alle soorten kleding ermee kunnen worden gecombineerd. Ondanks dit, de geruite rokken stevig beveiligd hun niche, zowel in het dagelijks leven en in het bedrijfsleven. De belangrijkste vereiste bij het kiezen van dit accessoire, wees voorzichtig met het kiezen van een gerelateerde kledingkast, om het gewenste beeld niet fundamenteel te verwoesten.

Wat is de naam

Bij de eerste herinnering aan een geruite rok, komt misschien aan elke persoon een Schotse rok of kilt voor de geest. Het is voor hem dat moderne vrouwen het uiterlijk hebben van een geruite rok in hun kledingkast. Het patroon zelf, ondanks de pretentieloosheid, heeft ook vele variëteiten:

  1. tartan, Misschien wel het meest voorkomende type cel, kreeg het in het verre 325 jaar in Schotland, dat nog steeds niet uit de mode raakt bij miljoenen fashionista's.
  2. Shepherd's Check of Checkers. De naam zelf verklaart de gelijkenis van de figuur in de vorm van een schaakbord. Naast traditionele zwarte en witte cellen worden ook andere variaties gebruikt.
  3. Grote cel. Foto's in de vorm van een grote cel vertegenwoordigen een eenvoudige monofone achtergrond en dunne lijnen die er doorheen gaan.
  4. Argyle. In principe is dit dezelfde tartan, het enige verschil is dat de vorm van het patroon niet in een vierkant, maar in een ruitvormige stijl is gemaakt. Verscheen trouwens, Argyle allemaal in hetzelfde Schotland.

Aanpassen

De geruite rok heeft geen voldoende nauwkeurige definitie van wie hem beter zou moeten dragen. In principe is het een perfecte aanvulling op de garderobe van elke vrouw en elk meisje met verschillende vormen. Er is alleen het belang van het moment om een ​​gerelateerde kledingkast te kiezen.

Voor slanke en jonge vrouwen is het bijvoorbeeld beter om voorkeur te geven aan rechte rokjes, met een lage of hoge taille.

Voor eigenaars van het subtype "triangle" is een uitlopend model van geruite rokken daarentegen een uitstekende keuze. Als je je taille wilt benadrukken, is het aan te raden om een ​​veter of een brede riem te gebruiken.

Om de figuur harmonischer te maken en het vereiste volume in de heupen toe te voegen, kunnen rokken in een kooi met laken worden aangebracht. Deze optie heeft de voorkeur boven de driehoek 'ondersteboven' van het subtype.

Stijlen en modellen

Wat betreft de stijlen, het geruite patroon ziet er perfect uit op elk van hen. Elk model in een kooi zal een waardige accessoire zijn van een kledingkast, bijvoorbeeld een rechte rok. Dit model is al versmolten met het dagelijks leven van het vrouwelijke geslacht en het is ook gebruikelijk geworden bij verschillende feesten en evenementen. Het is het best te combineren in een ensemble met een monochromatische blouse of top.

Het is vermeldenswaard de unieke combinatie van dergelijke variaties zoals een rok met een jas, waarbij de rok uitsluitend in een grote kooi, en de jas, integendeel, in een kleine.

Vandaag zie je vaak jonge schoolmeisjes in deze stijlen. Dat ziet er best goed uit, vooral als er een combinatie is met de plooien van de rok.

Slanke geruite rok

De smalle rok onderscheidt zich doordat elk beeld waarop het wordt aangebracht, rustiger en evenwichtiger wordt. Speciale harmonie wordt bereikt in combinatie, in combinatie met zachte coltruien. Iedereen die een dergelijke rok probeert, wordt tegelijkertijd getransformeerd in een conservatieve en visueel kalme persoon.

Kokerrok

De bekende kokerrok staat bekend om zijn originaliteit en elegantie. En wanneer deze rok deze twee stijlen combineert, verdubbelt ook de originaliteit van het beeld. Rok in een kooi, kleurpotloodstijl, misschien de beste optie voor grijze dagelijkse kantoordagen. Ze is niet alleen in staat om ze glad te strijken, maar ook om de belangrijkste accessoire te worden voor elk bedrijf in Vumen. Voor een kokerrok, de beste combinatie van een effen zwart-wit blouse.Wat de optie "trojka" betreft, is het nodig om de keuze te stoppen op een enkelkleurige trenchcoat of een lange jas.

Werkelijke kleuren

De meest relevante kleur van een geruite rok sinds enkele jaren wordt nu beschouwd als een rood in een zwarte cel. Deze combinatie ziet er op zijn eigen manier flirterig uit, vooral onder de jongere generatie.

De grijze geruite rok is niet minderwaardig, zijn lichtmetallic stijl creëert zijn strikte individuele charme, en het bereik van grijs-groene tinten, in tegendeel, is in staat om de vrouwelijkheid van de aard van de eigenaar te onthullen.

Zwart en witte rok

De combinatie van zwarte en witte cellen, ondanks zijn populariteit, is misschien niet altijd een goede keuze, het is nogal noodzakelijk om een ​​eigen aanpak te hebben, hoewel dit een klassieker is. Zwart en wit tonen worden perfect gecombineerd met een meer ontspannen top. In dit geval is het raadzaam om schoenen met hoge hakken te dragen.

rood

Rode rok in een kooi, misschien wel de beste optie die alleen bestaat. Samen met zwart en wit, is ook een manier van classicisme.

blauw

Blauw zelf is niet zo modieus als rood. In combinatie met andere kleuren ziet het er echter zelfs heel persoonlijk uit. Een blauwe cel met gele strepen is bijvoorbeeld perfect in de herfst.

groen

Geruite rokken met groene elementen worden meestal gecombineerd met lichtgrijze tinten. Bij zo'n rok moet de top in een donkerder gebied worden gekozen. In dit geval zal het uiterlijk van vrouwelijkheid en onweerstaanbaarheid worden geboden.

grijs

De eigenaardigheid van grijze tinten in een rok in een kooi lijkt op iets gezelligs en comfortabels. Een meer huidige grijze rok lijkt een korte stijl of midi. Het gaat goed met de zwarte bovenkant, vooral met een jas. Als je een vergelijkbare outfit wilt verdunnen, kun je hem opvrolijken met een felle sjaal.

lengte

De indeling in lengte verschilt niet van andere versies van rokken. Er zijn ook lange "to the floor" en mini-rokjes en midi.

mini

De mini geruite rok is een geweldige en stijlvolle variant. Dit is een ideale optie voor dappere en zelfverzekerde meisjes. Deze rok ziet er het best uit in de plooi, niet minder aantrekkelijk, hij zal er in een monochrome top uitzien.

Midi rok

Midi-rokken, of gewoon rokken van gemiddelde lengte, zijn er in verschillende stijlen, elk met zijn eigen unieke uniciteit. Aan deze optie kan worden toegeschreven, en een kokerrok en uitlopende type. Deze rokken zijn een succes zowel op feestjes als op school.

lang

Deze versie van maxi-rokjes heeft de meest uitgebreide combinatiemogelijkheden. Het is perfect voor de zomerperiode en in de verwarmde versie voor de winter.

materialen

Het voordeel van materialen bij het aanpassen van rokken wordt aan de zachte stoffen gegeven, dankzij hen is de oorspronkelijke vorm bewaard gebleven. Een rechte rok in een kooi, daarentegen, moet een dichte stof hebben om het ontwerp niet te verspreiden. De materiaalkeuze zal waarschijnlijk afhangen van de stijl en het patroon van de geruite rok.

Wat te dragen

Varianten van ensembles zijn moeilijk in twee woorden te beschrijven. Nogmaals, het hangt af van de stijl, het materiaal, het model en zelfs de tijd van het jaar. Het meest voorkomende classicisme is een wit overhemd of blouse.

Met felle tinten van een rok, zullen rustige coltrui-t-shirts of t-shirts juist meer acceptabel zijn.

Overhemd tot rok

Shirts zijn een frequente toevoeging geworden aan rokken, zoals een sneeuwwit shirt in de vorm van een midi-rok, en zijn bijna een win-winoptie geworden voor de garderobe van vrouwen. Ook elk meisje in een donkere rok in een kooi en een lang ingestopt wit shirt ziet er elegant uit.

Voor een kantooroptie kan een combinatie van de eenvoudigste shirt en kokerrok een uitstekende optie zijn.

Mooie strikken

Bogen of afbeeldingen, vooral in combinatie met geruite rokken, vormen een grote lijst. Klassieke afbeeldingen worden als bijzonder compatibel beschouwd. Een korte jas, evenals een korte bontjas, is perfect voor een geplooide rok tijdens het koude seizoen. De maxi-rok is de meest perfecte aanvulling op het geheel van gebreide trui en jas.Trouwens, schoenen met lage hakken zijn een uitstekende optie voor benen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses