Wat zijn juggins?

Wat zijn juggins?

Moderne mode staat niet stil, dicteert alle nieuwe trends en stijlen. Bijvoorbeeld jeans van verschillende kleuren en verschillende modellen zijn al lang verschenen. Dit ding is gewoon uniek, je kunt absoluut elke kleding combineren met een spijkerbroek. Maar niet zo lang geleden werd de wereld jeggins geïntroduceerd.

Wat is het

Jeggings werd populair in 2010, maar ze waren al klassiekers geworden. Ze zijn een combinatie van vertrouwde jeans en leggings. Maar tegelijkertijd zien ze er veel solide uit dan leggings. Jeggings zijn gemaakt van dun denim met de toevoeging van stretchstof.

Dit model is erg licht en comfortabel. Hun voordeel is dat ze nauwsluitend in het lichaam passen, terwijl ze de beweging helemaal niet hinderen. Jeggings hebben geen bliksem, het zal van de problemen af ​​komen als het breekt. De jeggings van vandaag zijn ingericht als een spijkerbroek. Klinknagels, opgestikte zakken, knoppen en stiksels zijn allemaal aanwezig in het ontwerp van moderne modellen. Het feit dat de broek van deze stijl bleef hangen in de garderobe van alle fashionista's, inclusief beroemdheden, duidt opnieuw op hun comfort en veelzijdigheid.

Wie zal gaan

Helaas kan niet iedereen jeggins gaan. Feit is dat ze in eerste instantie zijn gemaakt om de schoonheid en elegantie van slanke benen te benadrukken. Daarom zullen meisjes met volle heupen en gebrekkig platte benen, zo'n broek niet werken. Ze zullen de gebreken niet verbergen, maar benadrukken eerder de onaantrekkelijke eigenschappen van de figuur. Vooral als dzhegginsa felle kleuren, omdat ze allemaal visueel in volume kunnen toenemen. Deze broek past alleen heel slanke meisjes. Er is echter een klein trucje, de eigenaren van volle heupen kunnen zich nog jaggins veroorloven, maar alleen als de kalveren dun zijn. Met deze structuur van de benen, kunnen dijen worden "verborgen" onder een lang shirt of tuniek.

Wat verschilt van leggings en skinny jeans

Jeggings lijken erg op skinny jeans en leggings, maar er zijn verschillen tussen hen. Modellen verschillen van elkaar door de volgende criteria:

  1. Allereerst - het materiaal. Het is een feit dat leggings in principe niet zo dicht zijn als jeggings. Skinny daarentegen is uitsluitend gemaakt van denim, het is niet bijzonder elastisch en heeft een hoge dichtheid. Jeggings zijn gemaakt van los denim met elastaan.
  2. Kleur. Jeggings worden vaak gemaakt in denimtonen. Ze lijken qua kleur erg op Skinny jeans. Maar legging kan absoluut elke kleur hebben.
  3. Een ander kenmerk is de aanwezigheid van een elastische brede riem. Zo'n element is inherent aan alleen jongleurs.
  4. Jeggings, net als mager, zijn versierd met verschillende elementen. Dit kunnen klinknagels, opgestikte zakken, ritsen, knopen en meer zijn. Leggings versieren in principe niet.
  5. Dzhegginy verschillen in het gebruik in hun ontwerp van verschillende prints. Deze print wordt nooit gebruikt in de decoratie van leggings en skinny jeans.

species

Tussen hen dzhegginsy vrijwel niet anders. Het ding is geleend van legging gesneden. Rechte, strakke benen broek met de aanwezigheid van een riem - dus je kunt alle juggins karakteriseren.

Rassen convergeren naar de hoge taillelijn, of vice versa laag, verkort of langwerpig naar de bodem.

materialen

Zowel vroeger als vandaag, zijn jeans genaaid van denim, katoen met de toevoeging van elastaan, spandex en lycra. Tegenwoordig worden steeds meer modellen gemaakt met de aanwezigheid van meer elastische vezels.Toch houden de fabrikanten zich aan het basisprincipe: het volume van het katoenmateriaal overtreft veruit het percentage elastische vezels.

Wat jeggings betreft, is het helemaal anders: niet minder dan 30 procent van de elastische stof is aanwezig in de compositie. Je kunt zelfs dzhegginsa ontmoeten die is gemaakt van dik knitwear. Zacht en comfortabel materiaal biedt gemak, terwijl de stof niet verfrommeld is en niet uitrekt. Plus, na het wassen zijn de juggins gemakkelijk te dragen, wat niet het geval is met een spijkerbroek. Aan de voordelen van het materiaal kun je toevoegen dat het voltooide product slepende eigenschappen heeft waardoor je de heup bijna perfect kunt maken.

Kleuren en prints

Zoals eerder vermeld, imiteert jeggings alle kleuren die inherent zijn aan de gebruikelijke jeans. Modellen zijn te vinden van lichtblauw, bijna wit, tot rijk blauw en zwart.

Als een afdruk op jongleurs kan het beeld van naden, schaafwonden, imitatie van zakken en inherente spijkerbroek van sneden fungeren.

Modetrends 2016

De meest populaire stijl onder jonge mensen van vandaag is ongedwongen stijl. Jeggings kunnen het ensemble dat bij deze stijl hoort perfect aanvullen. Jeggins in alle juiste versies ziet er erg fris en helder uit. Experiment! Combineer al het mooie nieuws! T-shirts, overhemden en zelfs jassen kunnen het uiterlijk compleet maken met jaggins.

Hoe te kiezen

Helaas kan niet elk meisje zichzelf verwennen met zo'n broekmodel. Bij het kiezen van het eerste moet je letten op de kenmerken van de figuur, om er niet belachelijk uit te zien. Jeggings moeten, net als elke andere broek, in verhouding worden gekozen.

Natuurlijk moet je kijken naar de kwaliteit van het geselecteerde model. De naden, indien aanwezig, mogen niet ruw zijn. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan afdrukken, meer bepaald aan het ontbreken van wazigheid. En natuurlijk, laat de kwaliteit van de stof zelf niet over het hoofd, want er zijn gevallen waarin een gewetenloze fabrikant onder denim een ​​andere, goedkopere stof kan aanbieden. Jaggins willen het graag proberen. In dit geval kunt u meerdere keren gaan zitten om ervoor te zorgen dat de bewegingen vrij zijn en vooral dat u zich comfortabel voelt in deze broek.

Lage meiden, het is belangrijk om op te merken waar de juggins eindigen. Het is beter om een ​​model te kiezen dat het smalste punt van de enkel bereikt. Dit maakt het mogelijk de benen visueel te verlengen en het figuur visueel uit te rekken.

Wat te dragen

Vanwege het gemak en comfort hebben jongleurs de liefde van veel moderne fashionista's gewonnen. Ze worden aangevuld met interessante stijlvolle strikken die voldoen aan modetrends. Dat geeft eigenaren van jeggings de mogelijkheid om er trendy uit te zien.

Bij het kiezen van kleding voor combinatie met jeggins, is het de moeite waard eraan te denken dat dit nog steeds een soort legging is. Het is beter om tunieken, langwerpige truien, vesten en truien te kiezen.

Eigenaren van het perfecte figuur kunnen zich iets meer veroorloven. Bijvoorbeeld jeggings dragen met een blouse of shirt. Met zo'n type figuur, onder een jegging met hoge taille, kun je ook een cropped top dragen, die het aanvult met een stijlvolle jas.

Jeggings zijn uniek op zichzelf. Ze kunnen gecombineerd worden met kleding in een sportieve stijl.

Wat schoenen betreft, u kunt volledig op uw voorkeur vertrouwen. Jeggings zal goed worden gecombineerd met schoenen met hakken en sneakers. Moderne ballerina's zijn ook bij uitstek geschikt voor het algehele correcte ensemble. Maar combineer de broek van dit model niet met slippers of sandalen, dit duidt op een slechte smaak.

Over het algemeen moeten we, als we nadenken over wat jeggings moet dragen, een eenvoudige regel onthouden: strak onder- en bovenvolume.

Spectaculaire beelden

Tegenwoordig kun je in bijna elke winkel stijlvolle jeggings vinden. Veel vrouwen in de mode vertegenwoordigen niet langer hun kledingkast zonder de aanwezigheid van zo'n handige en praktische verscheidenheid aan broeken. Afbeeldingen gemaakt met de deelname van de Jeggins zullen opvallend opvallen tussen de menigte. De foto toont enkele varianten van modieuze ensembles met de deelname van jeggings.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses