Jeggings voor zwaarlijvige meisjes

Jeggings voor zwaarlijvige meisjes

Onlangs, in de modekringen, is een mooi, maar niet al te duidelijk woord verschenen - jeggings. Mensen die op zijn minst een beetje geïnteresseerd zijn in mode hebben er al een associatie van twee namen in één keer in opgemerkt: jeans en leggings. Het is interessant dat alleen deze unie wordt geïnvesteerd in de betekenis van de definitie van een nieuw broekenmodel.

Denim leggings, dat is hoe het kan worden omschreven als een nieuwe fasonchik, hoe vreemd het ook mag lijken, zijn speciaal gemaakt voor volle, maar zelfs vrouwen met gewelfde vormen kunnen ze laten flabbyen met de verkeerde keuze van het model. Over welke kledingstijlen aandacht moet besteden aan het volledige en wat u moet overwegen in het proces van hun keuze, u zult van het artikel leren.

Modetrends voor het volledige

Jeggings zijn skinny leggings, genaaid uit elastisch dun denim. Hun belangrijkste kenmerk is dat ze perfect uitrekken, en voor donuts kan het zowel een plus als een min spelen. Aan de ene kant zitten deze leggings perfect op de figuur, hoe groot hij ook is, wat betekent dat de broek niet opzwelt of uitgerekt lijkt op de breedste plaatsen. Aan de andere kant, de materiële beenkappen hebben absoluut niet de vorm, dus de meest serieuze figuurfouten kunnen nog duidelijker worden gemaakt met hun hulp.

Daarom adviseren mode-experts vrouwen om dergelijke leggings te dragen, die ondanks het volume van het silhouet kunnen bogen op strakke kuiten. Het is interessant dat de elastische riem, die een integraal onderdeel is van dit type legging, kan helpen het figuur van donuts meer proportioneel te maken. Dit seizoen besloten de ontwerpers om leggings de uitstraling van een gewone jeans te geven en de modellen aan te vullen met decoratieve lijnen, zakken en knopen. Speciaal voor meisjes hebben ontwerpers twee leggingsmodellen ontwikkeld.

taille

Dergelijke leggings zijn genaaid uit een speciaal materiaal - stretch-denim, dat wil zeggen jeans, gecombineerd met elastische synthetische vezels. Deze combinatie geeft het materiaal de mogelijkheid om de vorm te behouden, zodat de figuur van het meisje in deze legging verfijnder wordt. Dergelijke jeggings hebben meestal een gemiddelde of hoge landing, wat ook een slepend effect heeft.

geïsoleerde

Dergelijke leggingsmodellen kunnen veilig in het koude seizoen worden gedragen, omdat ze worden aangevuld met een verwarmend element - fleece. Het materiaal kan zowel synthetisch als natuurlijk zijn, maar de eerste optie is veel beter in het dragen. Het verwarmende vermogen van het model wordt niet beïnvloed door de isolatie, en dit is een duidelijk voordeel.

Hoe te kiezen

Bij het kiezen van jeggings moeten volle dames speciale aandacht besteden aan het materiaal. Het moet strak en elastisch zijn, anders kan het te snel worden afgeveegd of zelfs scheuren door wrijving tijdens het lopen of trekken. De ideale verhouding vezels in het model is 30% elastisch en 70% natuurlijk, maar de hoeveelheid natuurlijk kan kleiner zijn.

Van groot belang is de juiste selectie van de maat. Je moet niet te kleine leggings kiezen, denkend dat het slepende effect hiervan zal toenemen, omdat het precies het tegenovergestelde is. Maar te veel leggings zullen je silhouet niet versieren - ze zullen constant van hun plaats naar beneden rollen en een slordige look creëren.

Wat te dragen

Maar deskundigen adviseren om jeggings te combineren met donuts met langwerpige blouses en tunieken van gratis knippen. Het is de moeite waard om te overwegen dat de blouse het breedste deel van de figuur moet bedekken - de heupen, dan zal de figuur er harmonischer uitzien. Er moet speciale aandacht worden besteed aan kleinere details.

schoenen

Het is wenselijk dat ze op de hiel of stiletto zat, want alleen dan kun je de figuur langer en slanker maken.

accessoires

Accessoires kunnen langwerpig en massief geselecteerd worden - ze hebben een afslankend effect. Maar de tas moet in harmonie zijn met uw maat.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses