Heren sportbroek Adidas

Heren sportbroek Adidas

Joggingbroek is een onmisbaar onderdeel van de garderobe van elke moderne jongere, ongeacht of het een onderdeel is van zijn routine om naar de sportschool te gaan. In het moderne tempo van de eenentwintigste eeuw zijn veel componenten van sportstijl al lang voorbij gegaan aan hun directe doel.

Adidas is een van de meest populaire handelsmerken die gespecialiseerd zijn in de productie van professionele sportartikelen en schoenen voor liefhebbers van sportstijlen.

Over het merk

In de afgelopen bijna honderd jaar is de Adidas Group, die in de jaren twintig van de vorige eeuw in Duitsland is ontstaan ​​als de productie van slippers en orthopedische schoenen voor gehandicapte sporters na de oorlog, een integraal onderdeel geworden van de veelzijdige sportindustrie.

Reeds in 1928 verschenen de Rudolf en Adolf Dassler-firma "Dassler Brothers Shoe Factory", slechts enkele jaren geleden opgericht, tijdens de Olympische Zomerspelen in Amsterdam met een enkel patent op de unieke spiked-schoenen die ze hebben uitgevonden voor het voetballen.

Na snel te zijn uitgegroeid tot de standaard van sportschoenen die in Duitsland worden erkend en die de productie hebben aangepast met indicatoren die oplopen tot duizend paar per dag, houdt het familiebedrijf van de broers op te functioneren tijdens de Tweede Wereldoorlog en de makers gaan naar het front.

In de nasleep van de naoorlogse verwoesting en spanning, worstelen de broers om hun bedrijf te herstellen, ruziën ze en delen ze de productie. Er zijn dus logo's en namen bekend bij alle moderne mensen: een klaverblad met drie strepen en een bevroren panter in een sprong, behorend tot de Addas-merken - Adolf en Puma - Rudolph.

Gevoed door het niet concurreren met zijn broer, concentreert Adolf zich op merkschoenen, die naar een nieuw niveau van sportschoenen en hun reclame gaan. Adidas wordt het eerste label ter wereld dat een sportstadion als platform voor reclame gebruikt.

Binnenkort strekt de invloedssfeer van "Adidas" zich uit over bijna alle gebieden die verband houden met sportuitrusting, zich ontwikkelen en versterken gedurende het hele leven van Adolf, en vervolgens door de inspanningen van zijn vrouw en zoon. Een serie kortzichtige zakelijke beslissingen genomen na het overlijden van de laatste door zijn zussen, leidt echter tot bezorgdheid over een faillissement.

In de jaren negentig was Adidas niet langer een familiebedrijf en werd het na verscheidene jaren van verpletterende verliezen overgedragen aan Franse investeerders onder het voorzitterschap van Robert Louis Dreyfus. Een reeks zakelijke beslissingen volgt opnieuw, maar deze keer uiterst succesvol, gedurende meerdere jaren, heeft Adidas zijn posities in de markt teruggegeven met glitters, zich met sprongen en grenzen ontwikkelend.

Vandaag is het moeilijk om iemand te vinden die in zijn leven op de een of andere manier geen interactie heeft gehad met de alomtegenwoordige producten van de zorg.

Kleding lijnen

Als zodanig verscheen de verdeling in afzonderlijke regels relatief kort geleden in Adidas: in 2001 waren de producten verdeeld in twee hoofdgebieden: Originals en Performance.

Originelen - misschien een van de meest bekende en veelbelovende gebieden van het bedrijf. In een rij worden de kleding van de jeugd, heldere stijl uitgegeven. Het is hier dat je kleding kunt vinden, hoewel geschikt voor actieve sporten, gemakkelijk te dragen in het dagelijks leven. Het is Originals die de trends van moderne straatcultuur, designinnovaties en het idee van het verspreiden van de sportlevensstijl belichaamt.

Prestaties - lijn van sportkleding voor professionele atleten. Gericht op het creëren van hoogwaardige apparatuur met behulp van de nieuwste technologieën, biedt de lijn zogenaamde "slimme producten".

Binnenkort verschijnt er in het kader van Performance een subconcept - Clima365, zoals de naam al doet vermoeden, had tot doel om schoeisel en kleding te creëren aangepast voor verschillende weersomstandigheden 365 dagen per jaar. Het is op zijn beurt onderverdeeld in een groep lijnen en elk van hen is nauw geoptimaliseerd om comfort te creëren in tegenstelling tot een specifiek probleem.

Climaproof - stoffen voor kleding ontworpen met de toevoeging van een synthetisch membraan dat de penetratie van koude lucht en vocht van buitenaf voorkomt, terwijl het geen ademende eigenschappen verliest. Hiermee kunt u trainen bij zeer koud weer.

Climawarm - kleding die comfort en droogte creëert bij koud weer, zelfs met verbeterde training. Dankzij een combinatie van synthetische materialen en ademende weefsels (dicht en licht) wordt overtollig vocht uit het lichaam verwijderd, zonder contact met koude buitenlucht.

Climalite - kleding gemaakt van lichtgewicht, ademende materialen die het verwijderen van vocht van de huid bevorderen, waardoor een gevoel van uitdroging ontstaat. Ideaal voor training in de hitte.

Climacool - materialen met een driedimensionale structuur en ventilatiekanalen werden speciaal gemaakt voor de liniaalstoffen, waardoor overtollige warmte en vocht van het huidoppervlak naar het oppervlak van de stof wordt gebracht, waardoor micro-ventilatie ontstaat. En het helpt om het comfort te behouden, zelfs met een sterke lichamelijke inspanning.

De jongste lijn is het concept van Adidas Neo, dat vooral wordt gekenmerkt door zijn heldere en krachtige kleuren en de minst gebonden aan sportafdrukken en ontwerpoplossingen.

Populaire modellen

Met strepen - de drie verticale lijnen zijn een van de meest herkenbare tekens van Adidas en zijn te vinden op de meeste modellen.

Met manchetten - een van de andere symbolen van het bedrijf, veel voorkomend in veel varianten van verschillende collecties.

Taps toelopende - zachte stoffen broek aangrenzende, maar niet oblikayuschimi benen, vanwege het gebruiksgemak, zijn uitgegroeid tot een van de iconische stijlen van het merk.

Met het elastiek aan de onderkant - een elastiek aan het einde van het broekbeen, dat de enkel omklemt, een comfortabele, praktische toevoeging aan veel Adidas joggingbroek. Het elastiek zorgt ervoor dat de benen op hun plaats blijven tijdens het sporten, terwijl ze het been niet beknellen bij dagelijks gebruik.

Winter en warm - de Adidas-serie geïsoleerde broekmodellen, met name relevant voor onze breedtegraden, is van hoge kwaliteit, vaak gemaakt door verschillende soorten high-tech materialen te combineren. Dankzij een constante sportieve stijlbeheersing is het gemakkelijk om ze onderdeel te maken van de dagelijkse wintergarderobe.

Werkelijke kleuren

In het kleurenpalet van de herengarderobe is Adidas altijd trouw gebleven aan zichzelf: grijs, zwart, donkergroen en gemerkte helderblauwe monochrome, niet-herkende kleuren, vaak met contrasterende (witte of zwarte) herkenbare drie strepen. Allemaal, als een levendig voorbeeld van sportklassiekers blijven vandaag actueel.

Nieuwste nieuwste collectie

De nieuwe collectie is bedoeld om het uiterlijk van de klassieke modellen bij te werken. We kunnen de lijnen van de jaren negentig opnieuw bekijken, evenals een interessante combinatie van de gebruikelijke stijl met de grafisch uitgevoerde uitdrukkingen "Three Stripes" ("Three Bands"), ter vervanging van de merkstrepen.

Een verscheidenheid aan geïsoleerde en koudebestendige modellen die in deze periode relevant zijn, maakt het gemakkelijk om de juiste stijl te kiezen.

Comments
Commentaar auteur

Jurken

Rokken

Blouses